Ilmainen toimitus!

Aurinkopaneeli 150 W, Woima

Monikiteinen aurinkopaneeli 150 W
IP67 – Liittimet: MC4

Woima NaturEnergy aurinkopaneelit - luonnonmukaista sähköä ympäri vuoden

Kotiin, mökille, matkailuautoon, veneeseen tai missä ikinä sähköä tarvitsetkaan. Aurinkosähkö on edullinen, ekologinen ja käytännössä ehtymätön lisä esimerkiksi normaalin verkkosähkön rinnalle. Se on myös oivallinen tapa varmistaa sähkönsaanti silloin, kun ver… Lue lisää tuotteesta Aurinkopaneeli 150 W, Woima

179,90 € 145,08 € ALV 0 %
Ilmainen toimitus!
Osamaksulla alk. 7 € /kk  

Tuotekoodi: 1706-10150

Monikiteinen aurinkopaneeli 150 W
IP67 – Liittimet: MC4

Woima NaturEnergy aurinkopaneelit - luonnonmukaista sähköä ympäri vuoden

Kotiin, mökille, matkailuautoon, veneeseen tai missä ikinä sähköä tarvitsetkaan. Aurinkosähkö on edullinen, ekologinen ja käytännössä ehtymätön lisä esimerkiksi normaalin verkkosähkön rinnalle. Se on myös oivallinen tapa varmistaa sähkönsaanti silloin, kun verkkosähkö syystä tai toisesta katkeaa. Yllättävää kyllä auringon vuosittainen säteily on täällä pimeässä Pohjolassakin lähes Keski-Euroopan tasolla ja noin puolet Saharan määrästä. Tässä valossa tuntuisi järjettömältä jättää se energianlähteenä hyödyntämättä. Monikiteiset Woima NaturEnergy -aurinkopaneelit ovat pitkäikäisiä ja stabiileita. Niiden ominaisuudet säilyvät muuttumattomina. Toisin sanoen kenno tuottaa (kymmenien) vuosien päästäkin yhtä paljon sähköä kuin uutena. Woima -paneeleille myönnetäänkin 25 vuodeksi 80 % tehotakuu. Aurinkopaneelijärjestelmä on sijoitus tulevaisuuteen.

Asennuskaapelin valinta
Optimaalisen toiminnan kannalta asennuskaapelilla on suuri merkitys. Liian ohut ja pitkä kaapeli aiheuttaa suuremmat jännitehäviöt ja silloin heittää helposti hukkaan ison osan paneelien tuottamasta virrasta. Johdon poikkipinta-ala määrittyy suurimman latausvirran ja kaapeleiden pituuden mukaan (ks. kuva). Esimerkiksi 90 W kenno lataa maksimissaan 5 A virralla. Taulukosta nähdään, että mikäli siihen halutaan kymmenen metriä pitkä latauskaapeli, niin sen poikkipinta-alan tulisi olla vähintään 6 mm² .

Teho: 150 W
Tehollinen: 18,14 V / 8,77 A
Max: 1000 V (IEC)
Tyhjäkäynti: 22,39 V
Oikosulku: 8,27 A
Mitat: 1482 x 676 x 40 mm
Paino: 12 kg

Katso kytkentäkaavio ja tarvittavat osat liitetiedostosta.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.