Ale -6%
Ilmainen toimitus!
Asiakkaan kuva

Autoshampoo Snow Foam Cherry, Pro-Kleen

Pro-Kleen Snow Foam autoshampoo / pesuaine

Pro-Kleen Snow Foam on pesuainevaahdottimen kanssa käytettäväksi tarkoitettu laadukas autoshampoo. Britanniassa valmistettavat Pro-Kleen tuotteet ovat todella korkealuokkaisia ja alan ammattilaisten kehittämiä. Laaja-alaisesti tunnettu ja ammattilaisten käyttämä Snow Foam on testattu lähes kaikkien markkinoilta löytyvien vaahdottimien kanssa toimiva… Lue lisää >>

norm. 19,90 TARJOUS 18,80 15,16€ alv 0 %

Tuotekoodi: 101828166

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Pakkauskoko: 5 L

Vertailuhinta: 3,76 € / L

Pro-Kleen Snow Foam autoshampoo / pesuaine

Pro-Kleen Snow Foam on pesuainevaahdottimen kanssa käytettäväksi tarkoitettu laadukas autoshampoo. Britanniassa valmistettavat Pro-Kleen tuotteet ovat todella korkealuokkaisia ja alan ammattilaisten kehittämiä. Laaja-alaisesti tunnettu ja ammattilaisten käyttämä Snow Foam on testattu lähes kaikkien markkinoilta löytyvien vaahdottimien kanssa toimivaksi. Monipuolinen autoshampoo ei sisällä syövyttäviä ainesosia ja se sopii käytettäväksi kaikille metallipinnoille. Sekä esipesuun että varsinaiseen pesuun soveltuva, vahaa sisältävä autonpesuaine irroittaa nopeasti ja tehokkaasti pinttyneemmänkin lian, jättäen jälkeensä kauniin, hohtavan pinnan. Snow Foam muodostaa äärimmäisen paksun vaahdon ja tekee ajoneuvon pesusta suorastaan naurettavan helppoa!

- Ei sisällä syövyttäviä ainesosia
- pH 11-14
- Tuoksu: kirsikka
- Pakkauskoko: 5 l

Pro-Kleen suosittelee sopivaksi sekoitussuhteeksi 1:3, yksi osa Snow Foamia kolmeen osaan vettä. Omiin tarpeisiin sopiva sekoitussuhde selviää kuitenkin parhaiten kokeilemalla!

Katso kaikki Cyber Monday -tarjoukset, klikkaa tästä!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Timo M.

  23.05.2019

Muodostaa hyvän paksun vaahdon. Erinomaisen nopea toimitus

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Autonpesuaineet

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä