Koiraverkot ja kuljetushäkit autoon

Koiraverkko parantaa sekä matkustajien että lemmikkien matkustusturvallisuutta.
Ilman minkäänlaista suojaa koira tai irrallaan olevat tavarat voivat lentää kolaritilanteessa tai äkkijarrutuksessa matkustamon puolelle tuhoisin seurauksin. Kunnollisella koirakalterilla pidät lemmikit ja muun kuorman omalla osastollaan myös kolaritilanteessa.
Valikoimaamme kuuluu muun muassa tasokkaat automallikohtaiset Travall -koiraverkot ja tilanjakajat.

Laadukkaat Travall -koiraveräjät ja tilanjakajat suunnitellaan ja valmistetaan automerkki ja -mallikohtaisesti ja siitä syystä ne myös sopivat autoon erinomaisesti.
Toisin kuin yleismalliset koirakalterit, jotka pitävät yleisesti melkoista kolinaa ajon aikana, Travall -koirakalt...Näytä kaikkierit ovat täysin äänettömiä. Travall takaakin tavaratilaverkoilleen täydellisen istuvuuden ja sen myötä myös totaalisen äänettömyyden ajon aikana. Auton sisätilan mittojen mukaan valmistetut turvaverkot ovat vielä kaiken lisäksi helposti asennettavia. Asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja eikä autoon tarvitse tehdä muutoksia.
Valmistusmateriaalina on käytetty korkealaatuista terästä joka on päällystetty ainutlaatuisella nylon-pinnoitteella. Laserleikatun ja täsmähitsatun rakenteen ansiosta tuotteissa ei ole teräviä kulmia eikä purseita, jotka voisivat satuttaa matkustajia tai lemmikkejä.

Tutustu valikoimaamme valitsemalla automerkkisi.

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä