Merkkikohtaiset pohjapanssarit autoon 🙂

Pohjapanssarivalikoimastamme löytyy laadukkaita Sheriff-pohjapanssareita. Saatavana on panssareita lähes kaikkiin autome...Näytä kaikkirkkeihin.

Aloita valitsemalla automerkkisi alta

Eikö ajoneuvoasi löydy valikoimasta? Tutustu täydelliseen tehdasluetteloon 2018 tästä (pdf) ja ota meihin yhteyttä! Tehdastilausten toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Sheriff-pohjapanssarit ovat LLC Metalloproduktsian valmistamia laadukkaita lisävarusteita, joiden avulla voit suojata moottorin sähköiset ja mekaaniset osat pölyltä, lialta tai esimerkiksi tiestön epätasaisuuksien aiheuttamilta vahingoilta. Metalloproduktsia on yksi maailman johtavista auton lisävarusteita suunnittelevista ja valmistavista yrityksistä ja sen tuotteita myydään yli 25 maassa ympäri maailmaa.

Pohjapanssarit ovat automerkki- ja mallikohtaisesti valmistettuja, täydellisesti autoon sopivia suojia, joiden tärkeimpänä tehtävänä on suojata auton moottoritilaa ja sen tärkeimpiä osia kolhuilta ja lialta. Panssarit on suunniteltu jokaisen automallin ominaisuudet huomioon ottaen ja niiden rakenne riippuu auton korityypistä, moottorin tilavuudesta, vaihteistosta sekä muista rakenteellisista ominaisuuksista.
Panssarien suunnittelussa on huomioitu myös auton aerodynamiikka, joka näkyy erityisesti polttoaineen kulutuksessa. Pohjapanssarit on valmistettu teräksestä tai alumiinista ja pulverimaalattu korroosion ehkäisemiseksi. Auton korin tai rungon kanssa kosketuksiin joutuvat osat on pehmustettu kumiholkeilla, joiden tehtävänä on vaimentaa ääntä ja estää mahdollinen resonointi.
Panssaria asennettaessa ei auton alustaan tarvitse porata reikiä, sillä panssarit on suunniteltu siten, että ne voidaan asentaa alustassa jo olemassa oleviin kiinnityskohtiin. Moottorin alle tulevan peruspohjapanssarin lisäksi on automallista riippuen saatavana panssari auton vaihteiston, jäähdyttimen, vaihteensiirtäjän tai taka-akselin suojaksi.

Huom: joissakin automalleissa pohjapanssari on irroitettava öljynsuodatinta vaihdettaessa!

Lue lisää pohjapanssareista sivun alaosasta.