Thule suksiboksit 🙂

Vaivattomaan ja nopeaan kattotelinekiinnitykseen suunnitellut kuljetuslaatikot tarjoavat kaivattua lisätilaa, kun sitä e...Näytä kaikki
niten tarvitset. Ota autosi sisätilat hyötykäyttöön ja nauti matkasta enemmän. Tyylikkään ja aerodynaamisen muotoilunsa ansiosta kattoboksi sopii vaikka jokapäiväiseen käyttöön, mutta se voidaan myös irrottaa autosta ja säilyttää esimerkiksi autotallin katossa, kun lisätilaa ei enää tarvita. Thulen kuljetuslaatikot soveltuvat kaikkiin Thulen sekä lisäksi useimpien muiden valmistajien kattotelineisiin.

Kuljetuslaatikot on varustettu useilla erinomaisilla kuormanhallintaominaisuuksilla, kuten esimerkiksi kaksipuolisella Dual-Side-avauksella (kätevä lastaus ja purku), sisäpuolisilla kuormankiinnityshihnoilla sekä kuorman turvassa pitävillä lukoilla. Thulen kuljetuslaatikot on toistuvasti valittu turvallisuudeltaan, varmuudeltaan ja helppokäyttöisyydeltään parhaiksi johtavien testauslaitosten ja autoliittojen testeissä. Kuljetuslaatikot hyväksytään käyttöön vasta niiden läpäistyä kaikki testit.

Thule-suksiboksit
- Turvallisuudesta, varmuudesta ja helppokäyttöisyydestä toistuvia testivoittoja
- Kapasiteettivalikoimasta löytyy tuotteita aina keskikokoisesta erikoissuureen
- Suksille, lumilaudoille ja golfmailoille eri pituusvaihtoehtoja
- Kestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän

Thulen tuotteet ovat turvallisia, luotettavia sekä helppokäyttöisiä. Tutustu runsaaseen valikoimaamme ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva suksiboksi.