Merkkikohtaiset pohjapanssarit autoon

Pohjapanssarivalikoimastamme löytyy laadukkaita Sheriff-pohjapanssareita. Saatavana on panssareita melkein kaikkiin automerkkeihin.

Sheriff-pohjapanssarit ovat venäläisen LLC Metalloproduktsian valmistamia laadukkaita lisävarusteita, joiden avulla voit suojata moottorin sähköiset ja mekaaniset osat pölyltä, lialta tai esimerkiksi tiestön epätasaisuuksien aiheuttamilta vahingoilta. Metalloproduktsia on yksi maailman johtavista auton lisävarusteita suunnittelevista ja valmistavista yrityksistä ja sen tuotteita myydään yli 25 maassa ympäri maailmaa.

Pohjapanssarit ovat automerkki- ja mallikohtaisesti valmistettavia suojia, joiden tärkeimpänä tehtävänä on suojata auton moottoritilaa ja sen tärkeimpiä osia. Panssa...Näytä kaikkirit on suunniteltu jokaisen automallin ominaisuudet huomioon ottaen ja niiden rakenne riippuu auton korityypistä, moottorin tilavuudesta, vaihteistosta sekä muista rakenteellisista osista.
Pohjapanssarit on tehty teräksestä tai alumiinista ja pulverimaalattu korroosion ehkäisemiseksi. Panssaria asennettaessa ei auton alustaan tarvitse porata reikiä, sillä panssarit on suunniteltu siten, että ne voidaan asentaa alustassa jo olemassa oleviin kiinnityskohtiin. Moottorin alle tulevan peruspohjapanssarin lisäksi on automallista riippuen saatavana panssari auton vaihteiston, jäähdyttimen, vaihteensiirtäjän tai taka-akselin suojaksi.

Huom: joissakin automalleissa pohjapanssari on irroitettava öljynsuodatinta vaihdettaessa!

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä