Turvallisuus

SpyCap -varashälytin kuorma-auton polttoainetankkiin
SpyCap -varashälytin kuorma-auton polttoainetankkiin (2955SCGSM300)

Tuotekoodi: 2955SCGSM300

SpyCap -hälytysjärjestelmä polttoainetankkeihin tai kiinteisiin säiliöihin

SpyCap -varashälyttimen avulla voit suojata traktorisi, puimurisi, kaivinkoneesi, kuorma-autosi tai monet muut työkoneesi polttoainevarkauksilta. SpyCap-järjestelmää on lisäksi saatavana myös kiinteisiin tankkeihin.
Polttoainesäiliöitä pyritään usein suojaamaan mekaanisesti, esimerkiksi ketjulla tai muilla keinoin lukitsemalla. Kokemukset ovat kuitenkin osoittaneet, että kun isoja diesel- tai lämmitysöljysäiliöitä yritetään väkivalloin avata, ovat vahingot usein suuria ja polttoainetta päätyy varsin usein myös ympäristöön.

SpyCap on patentoitu, tanskalainen keksintö, mikä on toiminnaltaan varsin yksinkertainen. SpyCapin perustana on polttoainesäiliön korkki, mikä kierretään alkuperäisen korkin tilalle. SpyCap -korkki on yhteydessä GSM-asemaan ja kun korkki avataan järjestelmä tekee automaattisesti hälytyksen. SpyCap-järjestelmään kytketyn korkin avaaminen kytkee ajoneuvoon valot päälle, äänitorvi alkaa soimaan ja järjestelmä lähettää lisäksi tekstiviestin ennalta ilmoitettuun numeroon.

SpyCap-järjestelmää voidaan käyttää kaikkiin ajoneuvoihin, joihin sen SpyCap-korkki sopii. SpyCap-korkkeja on kolmea eri mallia.
Tämä SpyCap -varashälytin ja -korkki sopivat muun muassa Volvo, DAF, MAN, Iveco, Renault sekä Mercedes-Benz -merkkisiin kuorma-autoihin. Traktoreille tarkoitettu SpyCap -korkki sopii myös useimpiin Scania sekä Schmitz-merkkisiin kuorma-autoihin.

Lue lisää

589 € 475 € ALV 0 %

475 € 589 € ALV 24 %

Toimitus 0 €