Kylm√§laukut ja pakastimet autoon ūüôā

Kunnollinen kylmälaukkua tai matkajääkaappi on loistava tapa pitää ruoka ja juoma kylmänä jo pelkästään kauppareissulla....Näytä kaikki
Kylmälaukku nousee vielä suurempaan arvoonsa autolla matkustaessa. Autojääkaapit toimivat pääosin tupakansytyttimestä mutta löytyy myös malleja kiinteään asennukseen. Paremmissa laitteissa kylmän tuottaa kotijääkaapeista tuttu kompressori ja löytyy myös malleja joissa on jopa mahdollisuus pakastukseen.
√Ąl√§ anna lihan pilaantua tai bissen l√§mmet√§!

Valikoimastamme löytyy useita laadukkaita Indel B:n kylmälaukkuja niin henkilöautoihin kuin hyötyajoneuvoihinkin. Erinomaisilla ominaisuuksilla varustetut autokylmäkaapit ovat luotettavia sekä pitkäikäisiä ja ne kestävät kovempaakin käyttöä. Nämä korkealuokkaiset autojääkaapit pitävät retkievääsi tai vaikkapa kalasaaliisi kylmänä kuumanakin kesäpäivänä!

Indel B on vuodesta 1967 toiminut italialainen, muun muassa autojääkaappeja sekä erilaisia kylmälaitteita valmistava yritys. Yritys on erikoistunut pieniin auto- ja merenkulkuteollisuudessa käytettäviin 12-24 V matkajääkaappeihin sekä hotelli- ja matkailualalla käytettäviin minibaareihin.

Indel B SpA on johtava 12-24 voltin matkajääkaappien valmistaja sekä autoteollisuuden ensiasennustoimittaja. Yritys on tehnyt pitkään yhteistyötä suurimpien henkilö-, linja-auto- ja kuorma-autovalmistajien kanssa toimittaen heille sekä vakio- että erikoisjääkaappeja. Indel B toimittaa kylmäkaappejaan lähes kaikille eurooppalaisille kuorma-autovalmistajalle sekä usealle amerikkalaiselle valmistajalle. Indel B:n asiakkaita ovat muun muassa Scania, Iveco, Daf, Renault, Volvo, Kenworth, Peterbilt, Irizar, Irisbus sekä Karosa.

Indel B

Yritys syntyi vuonna 1967 loistavan liikeidean seurauksena, kun keksittiin hyödyntää kaupallisesti semihermeettistä kompressoria, joka tuottaa kylmiä lämpötiloja pienissä tiloissa. Yritys aloitti valmistamaan tasavirtakäyttöisiä 12/24 V jääkaappeja, jotka pystyvät toimimaan liikkeessä. Tämä teki niistä täydellisiä veneisiin, ajoneuvoihin sekä vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tuotteiden huikea joustavuus johti erikoiseen saavutukseen, sillä vuonna 1982 NASA valitsi Indel B:n kehittämään jääkaapin käytettäväksi avaruussukkula Columbiassa. Itse asiassa Indel B oli ainoa yritys, jonka tuotteet pystyivät toimimaan painottomassa tilassa, jossa 360 asteen pyörimisliike oli normaalia. Vuosi 1982 merkitsi käännekohtaa: yrityksestä tuli tunnettu ympäri maailman.

Nykyään Indel B tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu kahden tärkeän tavoitteen mukaan, jotka antavat arvon kaikille tuotteille. Ensimmäisenä on kyky vastata asiakkaan tarpeisiin ja toisena tutkimustyö, jonka ansiosta kehitetään sekä mahdollisimman vähän ympäristöä kuluttavia että matalan energiankulutuksen tuotteita. Indel B:n tuotanto voidaan jakaa kahteen suureen tuoteryhmään, jotka on kohdistettu tärkeimmille markkinoille. Horeca-sektorilla Indel B toimittaa tuotteitaan tunnetuimmille kansainvälisille hotelliketjuille (esim. Hilton ja NH) ja Euroopan suurimmille telakoille, joissa rakennetaan mitä maineikkaimpia risteilyaluksia. Minibaarit sekä lisävarusteet hotellihuoneisiin kuten elektroniset tallelokerot ja lukot, led-televisiot, hiustenkuivaajat, led-valaistus ja viinikellarit - Indel B on ideaalinen kumppani niille, jotka etsivät modernia designia sekä korkealaatuisia tuotteita. Niin Italiassa kuin muuallakin on tunnistettu yrityksen sitoutuminen jatkuvaan teknologiseen tutkimukseen ja sen innovatiivisiin kykyihin.

Matkajääkaappien markkinoilla Indel B on johtava 12/24 V jääkaappien valmistaja rekkoihin. Indel B toimittaa lähes kaikkiin eurooppalaisiin rekkoihin ja Pullman rakentajiin kuten esimerkiksi Scania, Iveco, Daf, Renault, Volvo, Kenworth, Peterbilt, Irizar, Irisbus, Karosa. Indel B:n DC-tuote sisältää myös ilmastoinnin rekkoihin ja teollisiin ajoneuvoihin. Indel B etsii jatkuvasti markkinoita, joissa vaaditaan korkean teknologian ratkaisuja. Yritys ei ole kiinnostunut markkinoista, joissa ei voi osallistua innovaatioihin. Indel B sekä kaikki sen yhteistyökumppanit uskovat vahvasti siihen, että innovaatiot ovat arvokas voimavara mille tahansa yritykselle tulevaisuudessa.

Virtasenkaupan valikoimasta löydät takuulla omiin tarpeisiisi sopivan jääkaapin, pakastimen tai kylmälaukun niin ammattikäyttöön kuin yksityiskäyttöönkin. Valittavanasi on eri tilavuuksilla sekä ominaisuuksilla olevia jääkaappeja, jotka soveltuvat mainiosti liikkuvaan menoon. Etsitpä siis henkilöautoon, matkailuautoon, veneeseen, pakettiautoon, kuorma-autoon, tavara-autoon, rekkaan tai vaikkapa traktoriin sopivaa ratkaisua, Virtasenkaupan verkkokaupasta löydät takuulla edullisesti kylmälaukut, kylmälaatikot, jääkaapit ja pakastimet. Pienin 7 litran kylmälaukkumme on loistava valinta, kun tilaa on todella vähän. Tilaa oma kompakti kylmälaukkusi halvalla joko 12 V -järjestelmään tai 24 V -järjestelmään. Jos taas haet tilavampaa ratkaisua, löytyy alennuksella myös kunnon upotettava jääkaappi 65 litran tilavuudella. Reilu kapasiteetti, josta tila ei lopu kesken. Tämä jääkaappi on todellinen karavaanarin unelma! Entäs sitten matkajääkaappi, joka on helppo ottaa mukaan reissuun? Meiltä löytyy täydellinen jääkaappi, joka mahtuu pieneenkin autoon ja toimii loistavasti myös kylmälaukkuna. Energiatehokkuus, helppokäyttöisyyys ja monipuolisuus yhdistyvät tässä autojääkaapissa, jossa hinta-laatusuhde on erinomainen.