Koiraverkko ja tilanjakaja autoon 🙂

Koiraverkko parantaa sekä matkustajien että lemmikkien matkustusturvallisuutta. Ilman minkäänlaista suojaa koira tai irr...Näytä kaikkiallaan olevat tavarat voivat mahdollisessa kolaritilanteessa tai äkkijarrutuksessa lentää matkustamon puolelle tuhoisin seurauksin. Kunnollisella koirakalterilla pidät lemmikit ja muun kuorman omalla osastollaan myös kolaritilanteessa. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa tasokkaat automallikohtaiset Travall -koiraverkot ja tilanjakajat.

Takapuskurin suojalla suojaat herkän maalipinnan lastauksen aiheuttamilta kolhuilta ja koiran kynnen jäljiltä.

Merkkikohtaiset tapapuskurin suojamme löydät täältä !!

Laadukkaat Travall -koiraveräjät ja tilanjakajat suunnitellaan ja valmistetaan automerkki- ja mallikohtaisesti ja siitä syystä ne myös sopivat autoon erinomaisesti. Toisin kuin yleismalliset koirakalterit, jotka pitävät tavallisesti melkoista kolinaa ajon aikana, Travall -koirakalterit ovat täysin äänettömiä. Travall takaakin tavaratilaverkoilleen täydellisen istuvuuden ja sen myötä myös totaalisen äänettömyyden ajon aikana. Auton sisätilan mittojen mukaan valmistetut turvaverkot ovat vielä kaiken lisäksi helposti asennettavia. Asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja eikä autoon tarvitse tehdä muutoksia. Valmistusmateriaalina on käytetty korkealaatuista terästä, joka on päällystetty ainutlaatuisella nylon-pinnoitteella. Laserleikatun ja täsmähitsatun rakenteen ansiosta tuotteissa ei ole teräviä kulmia eikä purseita, jotka voisivat satuttaa matkustajia tai lemmikkejä.
Travallin koiraverkoilla, tilanjakajilla ja koiraveräjillä on rajoitettu elinikäinen takuu materiaali ja valmistusvirheiden osalta.

Tutustu valikoimaamme valitsemalla automerkkisi.