Promillemittarit

Kertakäyttöinen promilletesteri, Promilless
Kertakäyttöinen promilletesteri, Promilless (290955)

Tuotekoodi: 290955

Promilless promilletesteri / alkoholitesteri / promillemittari

Promilless on todella tarkka ja helppokäyttöinen sylkitestiliuska veren alkoholipitoisuuden mittaamiseen.
Promilletesterin toiminta perustuu biokemialliseen reaktioon ja se mittaa veren alkoholipitoisuuden syljestä. Testitulos on selkeästi luettavissa kahden minuutin kuluttua testistä ja testi ilmaisee 0,2 ‰ ylittävät pitoisuudet.
Sylkitestiliuskan käyttö on äärimmäisen helppoa sekä nopeaa ja pienikokoinen pakkaus kulkee kätevästi vaikkapa lompakossa.
Testiä ei tarvitse mitenkään kalibroida ja se on lisäksi varustettu itsetestaus-toiminnolla, joka varmistaa liuskan toimivuuden käyttäjälle.
Veren alkoholipitoisuuden mittaaminen syljestä on tieteellisesti todistettu, luotettava menetelmä ja kätevä sylkitestiliuska kertoo nopeasti veren alkoholipitoisuuden.
Promilless-sylkitestiliuskat ovat puhallettavia alkometrejä merkittävästi edullisempia ja tuote on lisäksi kotimainen innovaatio!

- Itsetestaus-toiminto varmistaa testin toimivuuden
- Ilmaisee 0,2 ‰ ylittävät pitoisuudet
- Säilyvyys: 12 kk
- Avainlippu-tuote
- Pakkaus sisältää kaksi testiliuskaa


Lue lisää

8,90 € 7,18 € ALV 0 %

7,18 € 8,90 € ALV 24 %

Alkometri AL7000, Alcoscan
Alkometri AL7000, Alcoscan (59700073)

Tuotekoodi: 59700073

Alcoscan AL7000 alkotesteri

Laadukas puolijohdesensoritekniikkaan perustuva promillemittari. Alkomittaria ei tarvitse kalibroida, sillä se kalibroituu vaihtamalla laitteen takana oleva sensorimoduuli. Sensorimoduuli on helposti vaihdettavissa kotikonstein.
Valmistaja suosittelee sensorin vaihtoa noin 300 käyttökerran jälkeen (laite itse ilmoittaa vaihdon tarpeesta). Parhaan tarkkuuden säilyttämiseksi sensori kannattaa vaihtaa säännöllisesti, esimerkiksi 12 kk välein.
Laite on toimintavalmiudessa käynnistymisen jälkeen noin 25 sekunnissa ja mittausaika puhalluksen jälkeen on 5 sekuntia. Alkomittarissa on mittauksen aikainen tarkistus riittävälle puhallusvoimakkuudelle.
Promillemittarissa on kiinteä suukappale puhallusta varten, mutta siihen voi myös hankkia erillisiä suulakkeita. Alkotesterissä on selkeä, valaistu digitaalinäyttö ja käyttäjäystävällinen yhdellä painikkeella ohjattava käyttöliittymä.
Toimitus sisältää alkometrin, AA-paristot (2 kpl), suukappaleet (5 kpl) ja säilytyspussin sekä kantohihnan.

- Mittausväli: 0.00-4.00 ‰
- Toimii AA-alkaliparistoilla (2 kpl)
- Mitat: 106 x 50 x 20 mm
- Paino: 103 g (paristojen kanssa)

Lue lisää

111 € 89,52 € ALV 0 %

89,52 € 111 € ALV 24 %

Useita vaihtoehtoja   Siirry tuotesivulle
Toimitus 0 €
Alkometri AL8000 NCF, Alcoscan
Alkometri AL8000 NCF, Alcoscan (59700076)

Tuotekoodi: 59700076

Alcoscan AL8000 NCF alkotesteri

Pienikoinen ja helppokäyttöinen, viimeisintä teknologiaa edustava promillemittari. Alkometri toimii sähkökemiallisella mittauskenno-, eli polttokennotekniikalla, joka on perinteisissä alkometreissä käytettävää puolijohdesensoria luotettavampi ja tarkempi.
Tarkka ja luotettava alkotesteri on mahdollista liittää erillisellä sovelluksella ja NFC-yhteydellä Android-matkapuhelimeen tai mobiililaitteeseen, jolloin testitulokset saa helposti muistiin. Tulokset voi myös jakaa tekstiviestinä, sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa.
Alkometrissä on kiinteä suukappale puhallusta varten, mutta siihen voi myös hankkia erillisiä suulakkeita. Promilletesterissä on selkeä, hyvin myös pimeässä näkyvä numeronäyttö ja käyttäjäystävällinen yhdellä painikkeella ohjattava käyttöliittymä.
Toimitus sisältää alkometrin, AAA-paristot (2 kpl), suukappaleet (5 kpl) ja säilytyspussin.

- Mittausväli: 0.00-4.00 ‰
- Uudelleen kalibroitavissa
- Toimii AAA-alkaliparistoilla (2 kpl)
- Mitat: 100 x 44 x 15 mm
- Paino: 66 g (paristojen kanssa)

Lue lisää

155 € 125 € ALV 0 %

125 € 155 € ALV 24 %

Useita vaihtoehtoja   Siirry tuotesivulle
Toimitus 0 €
Alkometri AL9000 L, Alcoscan
Alkometri AL9000 L, Alcoscan (59700078)

Tuotekoodi: 59700078

Alcoscan AL9000 L alkotesteri

Huipputasoinen ja helppokäyttöinen, viimeisintä teknologiaa edustava alkometri. Tarkka ja luotettava alkotesteri toimii samalla periaatteella kuin poliisien käyttämät alkometrit. Alkometri toimii sähkökemiallisella mittauskenno-, eli polttokennotekniikalla, joka on perinteisissä alkometreissä käytettävää puolijohdesensoria luotettavampi ja tarkempi.
Promillemittarissa on kiinteä suukappale puhallusta varten, mutta siihen voi myös hankkia erillisiä suulakkeita. Alkotesterissä on selkeä, taustavalaistu LCD-näyttö ja käyttäjäystävällinen yhdellä painikkeella ohjattava käyttöliittymä.
Toimitus sisältää alkometrin, AAA-paristot (2 kpl), suukappaleet (5 kpl) ja säilytyspussin sekä kantohihnan.

- Mittausväli: 0.00-4.00 ‰
- Uudelleen kalibroitavissa
- Toimii AAA-alkaliparistoilla (2 kpl)
- Mitat: 106 x 50 x 20 mm
- Paino: 100 g (paristojen kanssa)

Lue lisää

197 € 158,87 € ALV 0 %

158,87 € 197 € ALV 24 %

Useita vaihtoehtoja   Siirry tuotesivulle
Toimitus 0 €
Dräger 3820 -alkometri
Dräger 3820 -alkometri (D8324924SK)

Tuotekoodi: D8324924SK

Dräger 3820 -alkotesteri / alkometri

Varsinkin kesällä veneillessä, mökkeillessä tai grillattaessa tulee usein otettua muutama olut tai lasi viiniä. Kun seuraavana aamuna lähdet liikkeelle ja epäilet ajokuntoasi, on tarkka alkometri oiva apuväline veren alkoholipitoisuuden mittaamiseen.

Dräger on ollut jo yli 60 vuoden ajan uloshengitysilman alkoholipitoisuutta mittaavien laitteiden globaali markkinajohtaja ja toimittanut laitteita sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

Mittaustekniikka on sama, jota poliisit käyttävät tarkkuusalkometreissä. Yli kuuden vuosikymmenen teknologisen kehityksen tuloksena on Alcotest 3820 -alkometristä kehittynyt verrattoman nopea ja luotettava. Tarkastamalla uloshengitysilmasi alkoholipitoisuuden ennen ajoa, varmistat ajokykysi liikenteessä. Dräger-laitteilla tehdään vuosittain jopa yli 30 miljoonaa uloshengitysilman alkoholipitoisuuden mittausta maailmanlaajuisesti. Niin yksityishenkilöille kuin ammattikäyttöön suunnitellut laitteet ovat sekä laadukkaita että pitkäikäisiä. Tuotteet valmistetaan Saksassa.

Helppokäyttäinen Alkotesteri


Yksi monitoiminappi tekee testerin käytöstä vaivatonta. Yhdellä painikkeella onnistuu sekä valikossa liikkuminen että itse mittaus.
Taustavalaistulla painikkeella mittaus on helppo käynnistää ja tulos on mahdollista saada myös äänipalautteella.

Nopeasti käyttöön otettavissa


Käyttövalmius saavutetaan muutamassa sekunnissa, jonka jälkeen puhallusnäyte voidaan ottaa heti. Henkilökohtaisessa käytössä samaa suukappaletta voi käyttää useita kertoja, mutta suukappale tulee vaihtaa uuteen testattavan vaihtuessa. Hygieenisyys on otettu huomioon suukappaleen muotoilussa, jolloin käyttäjän huulet eivät pääse kosketuksiin testerikotelon kanssa. Lisäksi suukappale on helppo asentaa paikoilleen erikoismuotoilunsa ansiosta. Suukappaleita on saatavana lisävarusteena. Mittaustulos on aina tarkka ja luotettava, sillä uloshengitysilma kulkee ilmakanavaa pitkin laitteen yli ja vain pieni näyte puhallusilmasta analysoidaan. Kyseistä menetelmää käyttää myös poliisi.

Alkotesteri vaikka taskuun


Testeri mahtuu kätevästi vaikka taskuun kompaktin kokonsa ansiosta, täten mittaus on mahdollista suorittaa missä tahansa oletkin. Tarkka tulos, riippumatta siitä mittaatko jäännösalkoholin esimerkiksi juhlissa, välittömästi liikelounaan jälkeen tai vasta seuraavana aamuna. Mittaustekniikan tarkkuus säilyy pitkään säännöllisellä kalibroinnilla ja sisäinen kello muistuttaa kalibroinnin tarpeesta. Laitteen käytön vuodesta toiseen takaa koko Suomen kattava Dräger-huoltoverkosto.

Ominaisuudet: • - Mittauksen periaate: ¼”-teknologialla varustettu sähkökemiallinen Dräger-anturi, reagoi etenkin alkoholiin
 • - Promillealue: 0 - 5,00 ‰ (näyttöön tulee ilmoitus mittausalueen rajojen ylittyessä)
 • - Testaus: ohjelmoinnista riippuen näytteenotto tapahtuu automaattisesti, kun riittävä puhallusmäärä / -aika on saavutettu tai puhalluksen päättyessä
 • - Käyttövalmius: noin 4 sekuntia käynnistyksen jälkeen
 • - Tuloksen valmistuminen: huoneenlämpötilassa tuloksen ollessa 0,00 ‰ noin 3 sekuntia ja tuloksen ylittäessä 1,00 ‰ noin 10 sekuntia
 • - Käyttölämpötila: -5 - +50 °C
 • - Näyttö: graafinen taustavalaistu LCD-näyttö (128 x 64 pikseliä)
 • - Näytön koko: 32 x 22 mm / 1,3” x 0,9”
 • - Yksi ledi tulosten ja varoitusviestien näyttöä varten
 • - Näytön viestien ja varoitusten tukena useita äänimerkkejä
 • - Muisti: 10 viimeisintä testiä
 • - Virtalähde: 1x CR123A-paristo – jäljellä olevan varauksen määrä helposti luettavissa näytöltä
 • - Yhdellä paristolla noin 1 500 mittausta
 • - Hygieenisesti yksittäispakatut suukappaleet
 • - Mittaustoimintojen ohjaaminen ainostaan yhdellä painikkeella
 • - Märkäkaasu- tai kuivakaasukalibrointi
 • - Kalibrointivälin näyttäminen integroidulla kellolla
 • - Suhteellinen kosteus: 10 - 100 % (ei kondensoiva ja toimintatilassa)
 • - Ilmanpaine: 600 – 1300 mbar / 449,6 – 975,4 mmHg
 • - Tärinän- ja iskunkestävyys: EN 60068-2-32
 • - Iskunkestävä ABS/PC -kotelo
 • - Suojausluokka: IP52

Näytön tekstit ja käyttöohjeet suomenkielellä.

Mitat: 50 x 133 x 29 mm
Paino: noin 130 g paristoineen

Pakkauksen sisältö:
- Dräger Alcotest 3820 -alkometri
- Suukappaleet (3 kpl)
- CR123 -paristo
- Rannehihna
- Suojapussi
- Käyttöohje

Älä ota turhia riskejä, yksi "en usko että enää" väärässä paikassa voi koitua omaksi, pahimmassa tapauksessa muidenkin kohtaloksi. Tilaa Alkometri nyt!
Lue lisää

279 € 225 € ALV 0 %

norm. 339,90 €

225 € 279 € ALV 24 %

norm. 274,11 €

Useita vaihtoehtoja   Siirry tuotesivulle
Toimitus 0 €