Avannon sulanapitolaite Avanto 6, SulaBox ūüôā

Pitää 3 x 3 metrin alueen sulana myös kovillakin pakkasilla!

Ale -19%
Asiakkaan kuva
ikh
Tällä tuotteella on kova kysyntä.
Tilaa heti omasi.
√ó
 • 3 x 3 m alue sulana my√∂s kovilla pakkasilla
 • Energiayst√§v√§llinen ratkaisu
 • Toimintavarma ja helppok√§ytt√∂inen

SulaBox Avanto 6 tekee avannon tai laiturin sulanapidosta äärimmäisen helppoa, vaivatonta ja varmaa. Ei enää uppopumppujen ja potkurien kanssa taistelua tai raskasta jään sahaamista. Nykyaikainen ja luotettava tapa pitää vesi sulana! Lue lisää >>

Säästä
150 ‚ā¨

649
norm. 799
523,39 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

SulaBox avantopumppu on uusi suomalainen innovaatio ja avantouimarin paras kaveri. SulaBox Avanto 6:n toiminta perustuu veteen puhallettavaan ilmaan. SulaBoxin pumppu puhaltaa letkun kautta ilmaa pohjassa olevaan ilmalautaseen joka hajottaa sen pienen pieniin kupliin. Ilmakuplat nostavat tehokkaasti pohjassa olevaa lämpimämpää vettä pintaan samalla aiheuttaen veden liikettä ja pitäen avannon sulana. Avanto pysyy sulana myös saaristossa, sillä kaikki SulaBoxin osat on tehty kestämään myös suolainen merivesi.

SulaBox Avanto 6 voidaan ottaa käyttöön myös veden pinnan jäädyttyä! Tee jäähän reikä josta ilmalautanen ja paino voidaan laskea veteen, ja laitteisto alkaa sulattamaan jäätä kun ilmapumppu on käynnistetty.

Energiaystävällinen, turvallinen ja helppo

Sulabox säästää sähköä lähes kaikkiin erilaisiin pumppuratkaisuihin verrattuna. Laitteen ilmapumpun sähkönkulutus on ainoastaan 41 W, joka on siis paljon vähemmän kuin vanha perinteinen hehkulamppu! Esimerkiksi uppopumppujen tehot liikkuvat yleensä yleensä 400-1000 W luokassa, joka tarkoittaa 10 tai jopa 25 kertaista sähkönkulutusta! SulaBox Avanto 6 on myös erittäin turvallinen, se pitää avannon sulana täysin ilman että sähköä johdetaan lainkaan avantoon tai veteen. Laitteen asennus on niin yksinkertainen, joten jos osaat kivuta laituritikkaat alas, osaat myös laskea tämän vesistöön! Valmiit liitokset sisältävä betonipaino lasketaan veden pohjaan ja letku kytketään laatikon sisällä olevaan ilmapumppuun. Töpseli kiinni ja systeemi on käyttövalmis!

Miksi SulaBox Avanto 6 toimitetaan laatikossa?

Tuote toimitetaan EPP thermolaatikkossa, jossa kaikki osat säilyvät ja kulkevat helposti ja siististi yhdessä paketissa! Laatikko toimii samalla ilmapumpulle suojana ja lämpölaatikkona talvella. Pidä ilmapumppu aina laatikon sisällä kun se on käytössä! Keväällä avantokauden ja jäiden sulamisen jälkeen, kaikille osille on taas siisti säilytyspaikka seuraavaa talvea odotellessa.

Suomalainen tuote suomalaisille avantouimareille

Avannon sulana pitämiseen tarkoitetut SulaBoxit valmistetaan ei enempää eikä vähempää kuin Tyrnävällä! Saamiemme tietojen mukaan, hyviä tanssilavoja ei seudulla ole, mutta tekninen osaaminen on huippuluokkaa. Näissä tuotteissa ei tingitä laadusta, käytössä on vain laadukkaita ja hyväksi todettuja komponentteja.

Pakkauksen sisältö:

 • Thermolaatikko 60 x 40 x 30 cm
 • Ilmapumppu 60 l/min
 • Ilmaletku: laadukas EPDM kumiletku, n.10 m (19 mm sis√§halkaisija)
 • Ilmalautanen
 • Betoni paino valmiilla liit√§nn√∂ill√§ (rst-nostoraksi, haponkest√§v√§ kulmayhde ja messinkiliitin)
 • Nostonaru painolle
 • Suomenkieliset k√§ytt√∂- ja asennusohjeet


Ilmapumpun tekniset tiedot:

 • Merkki ja malli: Thomas AP-60G
 • Teho: 41 W
 • J√§nnite: 230 V
 • Tuotto: 60 l/min
 • Paine: 200 mbar
 • Letkuliit√§nt√§ √ė: 18 mm
 • Johto: 1,6 m pistotulpallaSulaBox Avanto 6 laitteen käyttöönotto

 1. Ota ilmaletku, lautanen ja betonipaino pois laatikosta.
 2. Siirrä ilmapumppu laatikon reunaan niin, että pumpun letkulähtö osoittaa kohti läpivienti reikää.
 3. Suorista ilmaletku suoraksi.
 4. Talvella, tee jäähän lautasen/betonipainon mentävä aukko.
 5. Laske lautanen/betonipaino nostonarun avulla niin, että se laskeutuu pohjalle.
 6. Kun betonipaino on pohjalla, kiinnitä nostonaru haluamaasi paikkaan. Tämän jälkeen vie ilmaletku SulaBox laatikolle.
 7. Työnnä ilmaletku laatikossa olevasta läpivienti reiästä. 8. Laita mukana tuleva letkuklemmari letkuun ja työnnä letku ilmapumpun letkulähtöön. Lopuksi kiristä klemmari. Paketissa tulee mukana kaksi erilaista letkuklemmaria.
 8. Kytke virta ilmapumpulle ja laita laatikon kansi paikalleen. Varmista, että kansi on joka puolelta hyvin kiinni. Virtajohtoa varten on ura laatikon yläreunassa.
 9. Suosittelemme laittamaan nippusiteet kannen päädyssä olevista koloista, jotta kansi ei pääse kovalla myrskylläkään irtoamaan laatikosta. Tai voit myös käyttää liinaa tms. Laatikon voi myös ruuvata laituriin kiinni laatikon pohjasta.

  Jukka P. 30.10.2023

Asennus oli helppo ja yksinkertainen, nyt saa pakkaset puolestani tulla ja meillä pääsee aina uimaan!

  Pekka R. 01.12.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ