Epäkeskokiillotuskone 600 W, Shine Mate

Asiakkaan kuva

Shine Mate ERO600 epäkeskokiillotuskone / hiontakone

Shine Mate -epäkeskokiillotuskone auton kiillotukseen. Shine Mate -kiillotuskone on laadukas ja turvallinen vaihtoehto esimerkiksi myllytystä aloitteleville autoharrastajille. Kiillotuskoneen avulla kiillotustyö sujuu nopeasti ja korkealuokkaisen laitteen avulla saadaan aikaiseksi hologrammiton viimeistelytulos, maalipintaa vahingoittamat… Lue lisää >>

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 1-3 arkipäivää

Vertaile

Shine Mate ERO600 epäkeskokiillotuskone / hiontakone

Shine Mate -epäkeskokiillotuskone auton kiillotukseen. Shine Mate -kiillotuskone on laadukas ja turvallinen vaihtoehto esimerkiksi myllytystä aloitteleville autoharrastajille. Kiillotuskoneen avulla kiillotustyö sujuu nopeasti ja korkealuokkaisen laitteen avulla saadaan aikaiseksi hologrammiton viimeistelytulos, maalipintaa vahingoittamatta.
Killotuskoneessa on 6-portainen nopeudensäätö sekä niin sanottu vapaa epäkeskoliike. Vapaalla epäkeskoliikkeellä tarkoitetaan sitä, että laikan epäkeskoliikettä ei ole mekaanisesti sidottu pyörivään liikkeeseen. Tämän toiminnon ansiosta laikan pyörintä pysähtyy, jos kiillottamiseen käytetään liikaa voimaa.
Kone on pienen kokonsa ansiosta todella helposti hallittavissa, mutta sitä voidaan käyttää myös mukana tulevan sivukahvan kanssa. Kiillotuskoneessa on Soft Start -toiminto, jonka ansiosta laite käynnistyy hallitusti ja lisäksi käyntinopeus pysyy vakiona kuormituksen tasaavan elektroniikan ansiosta.

  • Alustan halkaisija: 125 mm (tarrakiinnitys, jossa voidaan käyttää enintään 160 mm laikkaa)
  • Teho: 600 W
  • Kierrosluku: 2500-6500 OPM
  • Värinäliike: 9 mm
  • Karan kierre: 5/16"
  • Virtajohdon pituus: 5 m
  • Paino: 1,9 kg

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös