Ilmainen toimitus!

Epäkeskokiillotuskone 600 W, Shine Mate

Shine Mate ERO600 epäkeskokiillotuskone / hiontakone

Shine Mate -epäkeskokiillotuskone auton kiillotukseen. Shine Mate -kiillotuskone on laadukas ja turvallinen vaihtoehto esimerkiksi myllytystä aloitteleville autoharrastajille. Kiillotuskoneen avulla kiillotustyö sujuu nopeasti ja korkealuokkaisen laitteen avulla saadaan aikaiseksi hologrammiton viimeistelytulos, maalipintaa vahingoittamat… Lue lisää tuotteesta Epäkeskokiillotuskone 600 W, Shine Mate

norm. 141 € TARJOUS 138 111,29 € ALV 0 %
Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 1-3 arkipäivää

Osamaksulla alk. 7 € /kk  

Tuotekoodi: SO492120

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Shine Mate ERO600 epäkeskokiillotuskone / hiontakone

Shine Mate -epäkeskokiillotuskone auton kiillotukseen. Shine Mate -kiillotuskone on laadukas ja turvallinen vaihtoehto esimerkiksi myllytystä aloitteleville autoharrastajille. Kiillotuskoneen avulla kiillotustyö sujuu nopeasti ja korkealuokkaisen laitteen avulla saadaan aikaiseksi hologrammiton viimeistelytulos, maalipintaa vahingoittamatta.
Killotuskoneessa on 6-portainen nopeudensäätö sekä niin sanottu vapaa epäkeskoliike. Vapaalla epäkeskoliikkeellä tarkoitetaan sitä, että laikan epäkeskoliikettä ei ole mekaanisesti sidottu pyörivään liikkeeseen. Tämän toiminnon ansiosta laikan pyörintä pysähtyy, jos kiillottamiseen käytetään liikaa voimaa.
Kone on pienen kokonsa ansiosta todella helposti hallittavissa, mutta sitä voidaan käyttää myös mukana tulevan sivukahvan kanssa. Kiillotuskoneessa on Soft Start -toiminto, jonka ansiosta laite käynnistyy hallitusti ja lisäksi käyntinopeus pysyy vakiona kuormituksen tasaavan elektroniikan ansiosta.

- Alustan halkaisija: 125 mm (tarrakiinnitys, jossa voidaan käyttää enintään 160 mm laikkaa)
- Teho: 600 W
- Kierrosluku: 2500-6500 OPM
- Värinäliike: 9 mm
- Karan kierre: 5/16"
- Virtajohdon pituus: 5 m
- Paino: 1,9 kg

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Kiillotuskoneet

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä