Epäkeskokiillotuskone BigFoot 21 (Mark III), Rupes 🙂

Rupes LHR 21 BigFoot Mark III kiillotuskone / myllytyskone

Korkealaatuinen Rupes BigFoot epäkeskokiillotuskone esimerkiksi auton tai veneen kiillotukseen. Erinomaisen suorituskyvyn omaava epäkeskokiillotuskone on täydellinen valinta vaativaan ammattikäyttöön. Rupes LHR 21 BigFoot Mark II on hieman edeltäjäänsä tehokkaampi ja siinä on lisäksi korkealaatuisempi epäkeskoliike. Laaja 21 mm epäke… Lue lisää >>

635

512,10 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Rupes LHR 21 BigFoot Mark III kiillotuskone / myllytyskone

Korkealaatuinen Rupes BigFoot epäkeskokiillotuskone esimerkiksi auton tai veneen kiillotukseen. Erinomaisen suorituskyvyn omaava epäkeskokiillotuskone on täydellinen valinta vaativaan ammattikäyttöön. Rupes LHR 21 BigFoot Mark II on hieman edeltäjäänsä tehokkaampi ja siinä on lisäksi korkealaatuisempi epäkeskoliike. Laaja 21 mm epäkeskoliike yhdistettynä isokokoiseen tallaan ja laikkaan tekevät työskentelystä todella nopeaa ja tehokasta. BigFoot kiillotuskone soveltuukin loistavasti esimerkiksi vaativaan urakkatahtiin tehtävään ammattikäyttöön sekä tilanteisiin, joissa kiillotettavana on paljon laajoja pintoja.
Tehokkaat BigFoot epäkeskokiillotuskoneet on varustettu elektronisella vakionopeudensäätimellä, joka varmistaa kierrosluvun säilymisen kuormituksesta riippumatta.
Ergonominen ja täydellisesti tasapainoitettu kiillostuskone on miellyttävä käyttää ja helppo käsitellä. Koneesta ei juurikaan aiheudu tärinää ja se on lisäksi käyntiääneltään hiljainen.

  • Karan halkaisija: 150 mm
  • Suositeltu laikan koko: enintään 180 mm
  • Teho: 500 W
  • Kierrosluku: 3000-4500 rpm
  • Epäkeskoliike: 21 mm
  • Karan kierre: M8
  • Virtajohdon pituus: 9 m
  • Paino: 2,7 kg

  Enes S. 24.12.2019

Eritäin hyvää kone


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.