FiberFix korjausteippi, Tuttu TV:stä!

FiberFix korjausteippi

Fiber Fix -teippi on 100 kertaa lujempaa kuin perinteinen ilmastointiteippi. Fiber Fix on kestävä ja monikäyttöinen ratkaisu mm. puusta, metallista tai muovista tehtyjen esineiden korjaukseen. Rikkoutuneen kohdan päälle kiedottava teippi kovettuu ja tekee esineestä jälleen käyttökelpoisen. Fiber Fix soveltuu esineiden korjaamiseen, kiinnittämiseen ja paikkaamiseen. Käy… Lue lisää tuotteesta FiberFix korjausteippi, Tuttu TV:stä!

Tuotekoodi: FFIX25

Toimituskulut alk. 4,90 € - Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

FiberFix korjausteippi

Fiber Fix -teippi on 100 kertaa lujempaa kuin perinteinen ilmastointiteippi. Fiber Fix on kestävä ja monikäyttöinen ratkaisu mm. puusta, metallista tai muovista tehtyjen esineiden korjaukseen. Rikkoutuneen kohdan päälle kiedottava teippi kovettuu ja tekee esineestä jälleen käyttökelpoisen. Fiber Fix soveltuu esineiden korjaamiseen, kiinnittämiseen ja paikkaamiseen. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kodin käyttötavarat, urheiluvälineet, paikkauksena paineistettuihin vuotaviin putkiin ja letkuihin.

Fiber Fix on vedenpitävää ja se kestää hyvin lämpöä ja kylmyyttä (toimii +149° c - -46° c lämpötilojen välillä). Teippi ei sisällä lainkaan myrkyllisiä kemikaaleja.
Teippi on käytettävä yhdellä kertaa, kun se on poistettu ilmatiiviistä pussista. Hartsi alkaa kovettua välittömästi ilmankosteudesta johtuen (2-5 minuuttia). Fiber Fix:in kovetuttua sitä voidaan hioa hiekkapaperilla ja se voidaan myös maalata. Tuote säilyy käyttökelpoisena avaamattomassa paketissaan kolme vuotta.

Fiber Fix on Yhdysvaltojen Utah:issa toimiva yritys. Nuoret yrittäjät halusivat kehittää kestävän ratkaisun rikkoutuneiden tavaroiden korjaamiseksi. Pitkällisen kehitystyön tuloksena syntyi Fiber Fix -teippi, joka on 100 kertaa lujempaa kuin ilmastointiteippi. Fiber Fix yhdistää epoksin vahvuuden ja teipin käyttämisen helppouden. Yhdysvaltain Shark Tank:issa 10/2013 (Leijonaluola) sijoittavat kisasivat mukaanpääsystä yrityksen osakkaaksi. Tuote on saavuttanut nopeasti suuren suosion, sitä on saatavissa mm. suurimmista rautakauppaketjuista Yhdysvalloissa.

Katso Youtubesta mitä kaikkea muuta FiberFixillä voi korjata!

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

Vaihtoehdot Hinnat sis. ALV 24%

FiberFix korjausteippi, Tuttu TV:stä! - Leveys 2,5 cm, pituus 100 cm

Leveys 2,5 cm, pituus 100 cm

(FFIX25)

12,90 €
FiberFix korjausteippi, Tuttu TV:stä! - Leveys 10 cm, pituus 150 cm

Leveys 10 cm, pituus 150 cm

(FFIX100)

16,90 €
FiberFix korjausteippi, Tuttu TV:stä! - Leveys 5 cm, pituus 125 cm

Leveys 5 cm, pituus 125 cm

(FFIX50)

14,90 €

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä