Häikäisysuojasarja Seat Leon, Farmari (vuosimalli 12-20)

Ale -24%
Asiakkaan kuva
carshades

Mittatarkasti taka- ja sivuikkunat peittävä Car Shades häikäisysuoja suojaa matkustajia auringon UV-säteilyltä, auttaa pitämään sisätilat viileämpinä ja estää samalla avoimen näkyvyyden takatiloihin. Auton ikkunoiden tummennus ei voi enää helpommaksi muuttua. Aurinkosuojat toimivat myös hyönteisverkkona ikkunoiden ollessa auki ja pysyvät paikallaan moottoritienopeuksissakin.

Auton ikkunoiden tummennuksessa käytettäviin tummennuskalvoihin verrattuna Car Shades on edullisempi ja muuntautumiskykyisempi, sillä suojat voi irrottaa ja kiinnittää takaisin milloin tahansa. Erilaisten imukuppiratkaisujen tarjoama peittävyys puolestaan jättää paljon toivomisen varaa – ulkonäöstä puhumattakaan.

Huom! kuva viitteellinen, katso pakkauksen sisältö asennusohjeista.

Sopii: Seat Leon, Farmari 12->20

  Zorro 19.11.2021

Takaikkunan suojat eivät sopineet (menivät limittäin, muita suojia en edes yrittänyt asentaa) ja kiinnikkeiden kourut olivat liian pieniä suojan reunaan eli eivät kiinnittyneet. Asennusohjeen kuvien perusteella pitäisi olla + 2 kiinnikettä lisää - uupuivat kiinnikepussista. Auto: Seat Leon st 1.0 tsi business eco...(vm.2019). Odotin laatua, palautukseen meni...


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: SEA-LEON-E-D

Takuu: 1 vuosi

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 617407071436

Muut asiakkaat ostivat myös