Häikäisysuojasarja Volkswagen Passat, Farmari (vuosimalli 15 -)

Ale -10%
Asiakkaan kuva
carshades

Mittatarkasti taka- ja sivuikkunat peittävä Car Shades häikäisysuoja suojaa matkustajia auringon UV-säteilyltä, auttaa pitämään sisätilat viileämpinä ja estää samalla avoimen näkyvyyden takatiloihin. Auton ikkunoiden tummennus ei voi enää helpommaksi muuttua. Aurinkosuojat toimivat myös hyönteisverkkona ikkunoiden ollessa auki ja pysyvät paikallaan moottoritienopeuksissakin.

Auton ikkunoiden tummennuksessa käytettäviin tummennuskalvoihin verrattuna Car Shades on edullisempi ja muuntautumiskykyisempi, sillä suojat voi irrottaa ja kiinnittää takaisin milloin tahansa. Erilaisten imukuppiratkaisujen tarjoama peittävyys puolestaan jättää paljon toivomisen varaa – ulkonäöstä puhumattakaan.

Huom! kuva viitteellinen, katso pakkauksen sisältö asennusohjeista.

Sopii: Volkswagen Passat Estate 15 ->

  Ari P. 26.07.2021

Sopi hyvin GTE 2020 farkku Passat ja helppo asentaa. Suosittelen kyllä näitä.

  Lauri V. 15.04.2021

Häikäisysuojat eli irrotettavat verhot toimivat ihan kuin oli luvattu. Ne peittävät kaikki takaosan ikkunat eivätkä rämise tai aiheuta mitään muutakaan ärsytystä. Kaikki tarvittavat tarvikkeet ja asennusta helpottavat työkalukin tulivat mukaan. Ohjemateriaalin kuvat olisivat voineet olla hieman selkeämmät, jotta asentaminen olisi ollut vielä helpompaa eikä olisi tarvinnut ollenkaan mennä kokeile ja korjaa taktiikalla. Nykyisilläkin pärjäsi ja verhojen asennukseen meni noin 20 min. Toisella kerralla onnistuisi alle 10 minuutissa. Verhot vaikuttavat suojaavan niin paljon, ettei tarvitse ainakaan lasten silmien vuoksi laittaa enää tummennuskalvoja laseihin. Hyvä ostos ja Virtasen kauppa palveli viimeisen päälle hyvin ja nopeasti.


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: VW-PASS-E-D

Takuu: 1 vuosi

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 617407071399

Muut asiakkaat ostivat myös