Halkaisukone + jalusta 7 t, Jonköping 🙂

Asiakkaan kuva

Uusien standardien mukainen klapikone, joka tarjoaa vahvaa puristusvoimaansa (7 t.) niin perus maalikkojen pihamaille kuin oikeiden metsurien työmaillekkin.

Kone halkaisee ongelmitta kaikki puut, joiden maksimipituus on 520 mm. Koneen jalusta mahdollistaa työskentelyn istualteen tai seisaalteen. Lisäsuoja estää tehokkaasti ylimääräisen puusäleen lentämisen tukien tietysti myös samalla halkoa… Lue lisää >>

Säästä
110 €

289
norm. 399
233,06 alv 0 %

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Saatat olla kiinnostunut näistä

Uusien standardien mukainen klapikone, joka tarjoaa vahvaa puristusvoimaansa (7 t.) niin perus maalikkojen pihamaille kuin oikeiden metsurien työmaillekkin.

Kone halkaisee ongelmitta kaikki puut, joiden maksimipituus on 520 mm. Koneen jalusta mahdollistaa työskentelyn istualteen tai seisaalteen. Lisäsuoja estää tehokkaasti ylimääräisen puusäleen lentämisen tukien tietysti myös samalla halkoa ja pakottamalla sen menemään suoraan. Halkomakoneen käyttö on jopa liian helppoa, asetat vain puun kidan väliin ja painat nappia. Kone halkaisee hydraulisesti ja vakuuttavasti puun. Koneella teet nopeasti talven polttopuut. Koneen mukana tulee ergonomista työskentelyä tukeva metallijalusta, jota me toivomme teidän käyttävän, sillä teidän jokaisen selkä on meille tärkeä.

Lisävarusteena saatavana ristikköterää, katso tästä!

Ominaisuudet:

  • Malli: LS7T-52HU
  • Maksimi halkaisija: 250 mm
  • Maksimipituus puulle: 520 mm
  • Moottori: 230 V 50 Hz
  • Teho: 2300 W
  • Suojausluokka: IP54
  • Takuu: 1 vuosi

  Tuula K. 30.03.2021

Erinomainen laite. En olisi uskonut, että halkoo myös niinkin isot pöllit. Suositten ehdottomasti.

  Seppo K. 25.03.2021

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös