Ale -24%

Heijastinsuihke eläimille 200 ml, Albedo100

Ainutlaatuinen heijastimen tavoin valoa heijastava suihke. Tämän suihkeen avulla varmistat lemmikkisi näkyvyyden pimeässä. Tuote on turvallinen käyttää ja lähtee pois pesussa! Tuotetta on saatavilla myös koville pinnoille sekä tekstiileille.
Lue lisää >>

norm. 26 € TARJOUS 19,90 16,05€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 278095

EAN-koodi: 7350068060014

Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 € -
Toimitustavat  

Pakkauskoko: 0.2 L

Vertailuhinta: 99.50 € / L

Valoa heijastava suihke (reflective spray, life paint)

Heijastinspray on suihke, jonka avulla lisäät lemmikkisi turvallisuutta liikenteessä. Heijastinsuihketta suihkutetaan eläimen turkkiin, jonka jälkeen suihkutettu alue näkyy pimeäsä heijastimen tavoin.

Tuote on suunniteltu erityisesti hevosille, koirille, kissoille ja muillekin lemmikeille, jotka liikkuvat joko yksin tai yhdessä sinun kanssasi liikenteessä.

Heijastinspray on valmistettu ainesosista, jotka eivät ärsytä ihoa ja se on turvallinen käytössä. Älä kuitenkaan käytä suihketta eläimelle, jonka tiedät olevan yliherkkä esimerkiksi shampoolle tai vastaaville tuotteille. Älä myöskään laita suihketta eläimen päähän tai käytä sitä eläimelle, jolla on esimerkiksi ihorikko tai haavauma.

Heijastava suihke on valoisassa väriltään lähes näkymättömän harmaata ja se lähtee pesussa pois. Tuotetta on erikseen saatavana myös koville pinnoille sekä vaatteisiin.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Merkintämaalit

Suosittelemme myös