Asiakkaan kuva

Hyttyskarkotin MR300 (oliivinvihreä), Thermacell

Unohda sotkuiset ja haisevat suihkeet!

Thermacell MR300 on ihan oman alansa huippuja. Ja vihreä väritys piristää sitä ennestään. Tai ei se vihreä väri mitään muuta tee kun näytä paremmalta. Meidän tuotevastaavalla on kyseinen laite omalla kesämökillään. Se on aina mukana laiturin nokassa iltaisin. On huomattavasti mukavampi onkia kun ei tarvitse jatkuvasti lätkiä hyttysiä tiehensä. Lue lisää >>

norm. 29,40 TARJOUS 28,90 23,31€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: MR-300G

EAN-koodi: 0843654001845

Takuu: 1 vuosi

Löysitkö muualta halvemmalla?

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 € -
Toimitustavat  

Thermacellin suosittu hyttystorjuntalaite / hyttyskarkotin oliivinvihreässä kuosissaan.

Erinomainen itikoiden karkoittaja mökille, veneeseen, takapihalle tai vaikka lähipubin terassille. Thermacellillä torjut tehokkaasti hyttyset, sääsket, polttiaiset, hirvikärpäset ja mäkärät. Laitteen toiminta perustuu siihen, että se lämmittää nestekaasulla siihen asetettavaa "lätkää" josta höyrystyy ainetta, jota itikat väistävät. Thermacell luo laitteen ympärille noin 20 m² suuruisen suoja-alueen noin 10 - 15 minuutissa. Tehokkuudeksi on luvattu jopa 98%. Tämä Thermacellin malli kulkeutuu myös näppärästi mukana jos olet vaikka metsässä vaeltamassa.

- Tehokas, lähes hajuton ja äänetön
- Ei sisällä DEET-myrkkyä
- Toimii kaikilla Thermacell-kaasusäiliöillä ja ‑hyttystorjuntamatoilla
- Pakkaus sisältää: 1 Thermacell-laite ja tarvikkeet 12 tunnin käyttöön (1 kaasusäiliö, 3 hyttystorjuntamattoa)
- Karkoitinta on saatavilla myös valkoisena

Mutta miksi juuri Thermacell MR300?
Me täällä Virtasenkaupalla suosittelemme nimenomaan tätä Thermacellin MR300 mallia. Lyhyesti kuvailtuna se on erittäin kompakti ja käyttövalmis malli. Tai jopa yksilö. Se ei paina melkein mitään ja sitä on pitkän kahvansa ansiosta helppo kanniskella mukana. Kahvansa ansiosta se sopii useamman repun sivutaskuun. Sivutaskussa se kulkee retkillä mukana huomaamattomasti. Mutta tehokkaasti. Päädyitpä sitten oliivinvihreään tai valkoiseen malliin. Niin luulen MR300 olevan oikea vaihtoehto.

Myymälän avajaisten ALE - katso tuotteita tästä!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Jarmo F.

  26.04.2021

Tuote tuttu jo entuudestaan. Nyt ostettiin mökille oma. Virtaselta sai edulliseen hintaan tämän ja vielä nopealla toimituksella. Kesää ja hytysiä odotellessa

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tarvikkeita mökille

Suosittelemme myös

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä