Ale -13%
Ilmainen toimitus!
Asiakkaan kuva

Ilmatäytteinen SUP-lauta (300 cm)

Toimitukset alkavat toukokuussa
Pumpattava / puhallettava SUP-lauta

SUP-lautailu eli suppailu on viimeisimpiä villityksiä vesiurheilun maailmassa. SUP-lyhenne tulee sanoista "stand up paddling" ja se on yksinkertaisimmillaan yhdistelmä kajakkimelontaa ja surffausta. Stand Up Paddle-laudan päällä seisotaan kuten surf-laudallakin ja lautaa työnnetään melan avulla eteenpäin. SUP-laudat ovat pe… Lue lisää >>

norm. 319 € TARJOUS 279 225€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Toimitukset alkavat toukokuussa

Tuotekoodi: SP-300-15S

EAN-koodi: 6438168103006

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Toimitukset alkavat toukokuussa


Pumpattava / puhallettava SUP-lauta

SUP-lautailu eli suppailu on viimeisimpiä villityksiä vesiurheilun maailmassa. SUP-lyhenne tulee sanoista "stand up paddling" ja se on yksinkertaisimmillaan yhdistelmä kajakkimelontaa ja surffausta. Stand Up Paddle-laudan päällä seisotaan kuten surf-laudallakin ja lautaa työnnetään melan avulla eteenpäin. SUP-laudat ovat perinteisiä surf-lautoja pidempiä ja leveämpiä sekä ne myös kelluvat surf-lautoja paremmin, joten niiden päällä tasapainon säilyttäminen on hieman helpompaa.

Ilmatäytteinen SUP-lauta on erinomainen vaihtoehto SUP-lautailun aloitusta suunnittelevalle. Puhallettavat SUP-laudat ovat edullisempia kuin perinteisesti hiilikuidusta, EPS-vaahdosta tai PVC-muovista valmistetut laudat, joten harrastuksen pariin pääsee varsin pienillä kustannuksilla. Ilmalla täytettävät laudat ovat myös siitä käteviä, että ne ovat helppoja kuljettaa sekä varastoida. Pumpattavat SUP-laudat soveltuvat pienen tilantarpeensa ansiosta loistavasti myös esimerkiksi veneeseen tai vaikkapa mukaan retkelle. Pumpattavat SUP-laudat on pääosin tarkoitettu käytettäväksi varsin tyynissä vesissä tai korkeintaan pienessä aallokossa.

Ilmatäytteisessä SUP-laudassa on vahva Drop-Stitch rakenne, joka tekee siitä tukevan ja vakaan. Laudassa on valmiina kaksi pienempää sivuevää ja mukana toimitetaan lisäksi isokokoinen keskievä, joka voidaan kiinnittää laudan pohjaan ohjattavuuden parantamiseksi. SUP-laudan mukana toimitetaan säädettävä, teleskooppivartinen alumiinimela sekä käsipumppu.

Huom: lautaa ei saa täyttää kompressorilla!

- Mukana tulevan airon pituus: 165 - 208 cm
- Täyttöpaine: 0,83 - 1,03 bar (12 - 15 PSI)
- Kantokyky (suositus): enintään 115 kg
- Laudan koko: 300 x 76 cm x 15 cm
- Paino: 11 kg

Toimituksen sisältö:
- SUP-lauta
- Alumiinimela
- Käsipumppu
- Kantokassi
- Paikkaussetti

Oksasilppurilla piha siistiksi - katso tästä tuotteet!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Minna H.

  01.07.2020

On ollut kovassa käytössä, kestävä lauta. Olemme olleet tyytyväisiä myöskin toimituksen nopeuteen sekä kauppiaaseen. Kiitos!

  M.T.

  23.06.2020

  Agneta H.

  07.08.2019

  Merle

  12.07.2019

Kesän paras ostos. Erinomainen hinta-laatusuhde! Erittäin nopea toimitus. Suosittelen!

  Mira

  05.07.2019

Todella nopea toimitus ja edullinen hinta. Sopii peruskäyttäjälle vallan mainiosti.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Muut tarvikkeet retkeilyyn

Suosittelemme myös

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä