Ale -24%
Ilmainen toimitus!

Ilmatäytteinen SUP-lauta (320 cm)

Pumpattava / puhallettava SUP-lauta

SUP-lautailu eli suppailu on viimeisimpiä villityksiä vesiurheilun maailmassa. SUP-lyhenne tulee sanoista "stand up paddling" ja se on yksinkertaisimmillaan yhdistelmä kajakkimelontaa ja surffausta. Stand Up Paddle-laudan päällä seisotaan kuten surf-laudallakin ja lautaa työnnetään melan avulla eteenpäin. SUP-laudat ovat perinteisiä surf-lautoja pidempiä j… Lue lisää >>

norm. 389 € TARJOUS 299 241,13€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: SP-320-15SP

EAN-koodi: 6438168103013

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Pumpattava / puhallettava SUP-lauta

SUP-lautailu eli suppailu on viimeisimpiä villityksiä vesiurheilun maailmassa. SUP-lyhenne tulee sanoista "stand up paddling" ja se on yksinkertaisimmillaan yhdistelmä kajakkimelontaa ja surffausta. Stand Up Paddle-laudan päällä seisotaan kuten surf-laudallakin ja lautaa työnnetään melan avulla eteenpäin. SUP-laudat ovat perinteisiä surf-lautoja pidempiä ja leveämpiä sekä ne myös kelluvat surf-lautoja paremmin, joten niiden päällä tasapainon säilyttäminen on hieman helpompaa.

Ilmatäytteinen SUP-lauta on erinomainen vaihtoehto SUP-lautailun aloitusta suunnittelevalle. Puhallettavat SUP-laudat ovat edullisempia kuin perinteisesti hiilikuidusta, EPS-vaahdosta tai PVC-muovista valmistetut laudat, joten harrastuksen pariin pääsee varsin pienillä kustannuksilla. Ilmalla täytettävät laudat ovat myös siitä käteviä, että ne ovat helppoja kuljettaa sekä varastoida. Pumpattavat SUP-laudat soveltuvat pienen tilantarpeensa ansiosta loistavasti myös esimerkiksi veneeseen tai vaikkapa mukaan retkelle. Pumpattavat SUP-laudat on pääosin tarkoitettu käytettäväksi varsin tyynissä vesissä tai korkeintaan pienessä aallokossa.

Ilmatäytteisessä SUP-laudassa on vahva Drop-Stitch rakenne, joka tekee siitä tukevan ja vakaan. Laudassa on valmiina kaksi pienempää sivuevää ja mukana toimitetaan lisäksi isokokoinen keskievä, joka voidaan kiinnittää laudan pohjaan ohjattavuuden parantamiseksi. SUP-laudan mukana toimitetaan säädettävä, teleskooppivartinen alumiinimela sekä käsipumppu.

Huom: lautaa ei saa täyttää kompressorilla!

- Mukana tulevan airon pituus: 165 - 208 cm
- Täyttöpaine: 0,83 - 1,03 bar (12 - 15 PSI)
- Kantokyky (suositus): enintään 130 kg
- Laudan koko: 320 x 81 cm x 15 cm
- Paino: 12 kg

Toimituksen sisältö:
- SUP-lauta
- Alumiinimela
- Käsipumppu
- Kantokassi
- Paikkaussetti

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tarvikkeita mökille

Suosittelemme myös

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä