Kaukalomattosarja MG HS (2023➟) 🙂

  • Automallikohtainen täydellinen istuvuus
  • Reilusti korotetut reunukse
  • Laadukas ja kestävä materiaali

Autoon tarkasti istuva mallikohtainen mattosarja. Cool-Liner sarjan matot on valmistettu kestävästä muovista ja niissä on reilusti korotetut reunukset, jotka pitävät erilaiset nesteet ja lian pois auton verhoiluista. Lue lisää >>

Säästä
13,10 €

55,90
norm. 69
45,08 alv 0 %

Saatavuusarvio: 4-8 viikkoa

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Aristar mattosarja suojaa autosi takatilaa ja säästää sitä kulumiselta. Se on tarkasti mallikohtaisesti muotoiltu, ja istuu tyylikkäästi alkuperäisten mattojen tapaan. Kaukalomatoissa on reilusti kohokuvioitu liukuestepinta sekä tukevat ja korkeat reunat, jotka pitävät auton siistinä. Niiden asennus auton lattiassa oleviin kiinnityspisteisiin takaa, että matto pysyy hyvin paikallaan ja on turvallinen käytössä.

Kaukalomattosarja on valmistettu öljyä, liuottimia ja pakkasta kestävästä muovista, joten se on myös helppo pestä ja puhdistaa. Materiaali on myös vedenpitävää, hajutonta, lämpötilan vaihteluita kestävää sekä öljy- ja kemikaaliroiskeita hylkivää sekä 100% kierrätettävää materiaalia.

Mikäli et löytänyt autoosi sopivaa mattoa kokeile helppoa hakukonettamme TÄSTÄ LINKISTÄ

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.