Käsikuivain EcoDrier, Saneco 🙂

Tyylikäs jä ympäristöystävällinen käsikuivain!

Saneco EcoDrier käsienkuivaaja / ilmatoiminen kuivain

Ympäristöystävällinen ja tyylikäs käsienkuivain saniteettitiloihin. Saneco EcoDrier on tehokas suihkuilmavirtaukseen perustuva kuivain, joka kuivaa kädet nopeasti ja hygieenisesti, kuivauksen aikana kädet ovat kosketuksissa ainostaan ilmavirran kanssa. Infrasädetunnistimella varustettu käsikuivain toimii vain silloin kun kädet ovat kuivau… Lue lisää >>

649,90

524,11 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Saneco EcoDrier käsienkuivaaja / ilmatoiminen kuivain

Ympäristöystävällinen ja tyylikäs käsienkuivain saniteettitiloihin. Saneco EcoDrier on tehokas suihkuilmavirtaukseen perustuva kuivain, joka kuivaa kädet nopeasti ja hygieenisesti, kuivauksen aikana kädet ovat kosketuksissa ainostaan ilmavirran kanssa. Infrasädetunnistimella varustettu käsikuivain toimii vain silloin kun kädet ovat kuivausalueella, joten myös sähkönkulutus pysyy pienenä.
Käsikuivaimen hankkiminen on ympäristöteko, sillä esimerkiksi paperipyyhkeitä ei pystytä kierrättämään tehokkaasti. Paperipyyhkeiden käyttö julkisissa tiloissa aiheuttaa myös enemmän sotkua, aiheuttaen näin ollen isommat siivouskustannukset. Hankkimalla käsienkuivaimen säästät samalla sekä ympäristöä että kustannuksia.
EcoDrier -kuivaimen muovipinnat on käsitelty helposti puhtaana pidettävällä ja bakteereja hylkivällä maalilla ja siinä on lisäksi 4-portainen ilmafiltteröintisysteemi bakteerien ja virusten vähentämiseksi.
Käsikuivain on lisäksi varustettu tehokkaalla äänenvaimennusteknologialla, joka takaa alhaisen melutason. EcoDrier-käsikuivaimia voidaan hiljaisen äänensä ansiosta käyttää esimerkiksi sairaaloissa tai kirjastoissa.

  • Jännite: 110-240 V
  • Kuivausaika: 7-9 s
  • Sähkönkulutus: 1150 W
  • Ilmavirtaus: 411 km/h = 115 m/s
  • Melutaso: 65 dB (A)
  • Mitat: 300 x 650 x 190 mm
  • Paino: 8 kg



Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: 412903

Toimitus alkaen 0 €

EAN-koodi: 6430071180006