Kiiltoshampoo tiiviste 1 l, Sonax ūüôā

  • Auto Bild lehden testivoittaja
  • Riittoisa tiiviste
  • J√§tt√§√§ kiilt√§v√§n pinnan

Saksalainen autolehtijätti, Auto Bild, pisti testiin yhdeksän eri autoshampoota kesäkuun 2022 lopussa ilmestyneessä numerossaan. Testivoittajaksi selviytyi SONAX Kiiltoshampoo, joka saavutti huippuarvosanat kaikissa arvostelukategorioissa! Lue lisää >>

Säästä
1,26 ‚ā¨

6,99
norm. 8,25
5,64 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme tiistaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Tehokas ja hellävarainen shampoo auton pesuun. Sonax puhdistaa lian nopeasti ja perusteellisesti. Tuote ei sisällä fosfaattia ja siinä on neutraali pH. Annostele 2 korkillista SONAX Kiiltoshampoota 10 litraan lämmintä vettä. Pese auto pesukintaalla tai sienellä. Huuhtele runsaalla määrällä puhdasta vettä ja kuivaa ajoneuvo. Soveltuu myös vaahdottimeen. Suojeltava jäätymiseltä.

Auto Bild testivoittaja

Auto Bildin testissä mukana olleet tuotteet testattiin perusteellisesti, ja niitä arvioitiin useiden eri kriteerien perusteella. Kaiken kaikkiaan SONAX Kiiltoshampoo keräsi huikeat 98/100 pistettä, ja sijoittui ykköseksi kaikissa arvostelukategorioissa. Suurimpia eroja testaajat löysivät tuotteiden käyttötavasta sekä materiaaliyhteensopivuuksista.

Kiiltoshampoo ker√§si kiitosta erityisesti puhdistustehosta, yhteensopivuudesta eri materiaalien kanssa sek√§ tiivisteen riittoisuudesta. Tuotteen hell√§varainen koostumus irrottaa likaa tehokkaasti ‚Äď maalipintaa suojaavaa vahakerrosta vahingoittamatta. SONAX suosittelee shampoota maali-, kumi-, muovi-, vinyyli- ja lasipintojen puhdistamiseen. Tuote ei sis√§ll√§ fosfaattia. Kiiltoshampoo myyd√§√§n tiivisteen√§ riittoisassa litran pullossa. Shampootiivistett√§ annostellaan kaksi korkillista 10 litraan vett√§.

Auto Bildin testaajat arvioivat SONAX Kiiltoshampoon erittäin hyväksi ja toimivaksi tuotteeksi niille, jotka haluavat pestä autonsa käsin. Shampoo sopii käytettäväksi myös vaahdottimeen.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: SO314300

Takuu: 1 vuosi

Pakkauskoko: 1 L

Vertailuhinta: 6,99 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 4056554000276