Ilmainen toimitus!

Kojelautakamera Dash Cam 45, Garmin

Garmin Dash Cam 45 -kojelautakamera / ajotallennin

Pienikokoinen ja huomaamaton kojelautakamera erinomaisilla ominaisuuksilla. Laadukas kamera pystyy tallentamaan 1080p:n HD-laatuista videota ja siitä löytyy lisäksi etuosan törmäys- sekä kaistanvaihtovaroitukset ja hälytykset lähellä olevista liikennevalo- sekä nopeusvalvontakameroista. (Liikennevalo- sekä nopeusvalvontakameravaroitukset eiv… Lue lisää tuotteesta Kojelautakamera Dash Cam 45, Garmin

217 € 175 € ALV 0 %
Ilmainen toimitus!
Osamaksulla alk. 9 € /kk  

Tuotekoodi: 880-DC45

EAN-koodi: 0753759178703

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Garmin Dash Cam 45 -kojelautakamera / ajotallennin

Pienikokoinen ja huomaamaton kojelautakamera erinomaisilla ominaisuuksilla. Laadukas kamera pystyy tallentamaan 1080p:n HD-laatuista videota ja siitä löytyy lisäksi etuosan törmäys- sekä kaistanvaihtovaroitukset ja hälytykset lähellä olevista liikennevalo- sekä nopeusvalvontakameroista. (Liikennevalo- sekä nopeusvalvontakameravaroitukset eivät ole välttämättä käytössä kaikilla alueilla.)
Kamera on varustettu G-anturilla, mikä mahdollistaa automaattisen tapahtumantunnistuksen esimerkiksi törmäyksen sattuessa. Tapahtumantunnistus yhdessä GPS-toiminnon kanssa takaavat törmäystilanteista tarkkaa videota yksityiskohtaisilla sijainti- ja aikatiedoilla. Suurikokoisen näkökenttänsä ansiosta kamera kykenee kuvaamaan tietä sen koko leveydeltä ja kuvaus toimii myös hyvin vähäisessä valossa.
Kojelautakameran päivitys sekä synkronointi muiden laitteiden kanssa onnistuu helposti sisäisen Wi-Fi-toiminnon ansiosta.

- Wi-Fi-yhteys
- GPS-toiminto
- 2,1" LCD-näyttö
- Resoluutio: 1920 x 1080p
- Katselukulma: 122º
- Kuvanopeus: 30 FPS
- Elinikäiset valvontakamerapäivitykset
- Sisältää microSD-muistikortin ja tarrakiinnitteisen telineen
- Käyttölämpötila: -20°C - +55°C
- Mitat (L x K x S): 56,2 x 40,5 x 35,3 mm
- Paino: 60 g

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä