Koti ja vapaa-aika 🙂

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Uusimmat tuotteet

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme ja jossa haluamme viihtyä. Verkkokauppamme koti-tuoteryhmästä löydät kaiken tarvittavan kodin sisustamiseen, puhdistamiseen, lämmittämiseen ja viilentämiseen sekä rentoutumiseen ja harrastamiseen. Valikoimassamme on laadukkaita ja edullisia tuotteita niin sisälle kuin uloskin.


Olitpa sitten etsimässä uutta ulkoporeallasta tai tarvikkeita mökkireissulle, meiltä löydät sopivat vaihtoehdot. Tarjoamme myös tehokkaita pesu- ja siivousvälineitä sekä kodin kemikaaleja ja hygieniatuotteita pitämään kotisi puhtaana ja raikkaana. Jos haluat lisätä kodissasi liikuntaa tai harrastaa jotain uutta, tutustu harrastus- ja liikuntavälineisiimme. Meiltä saat myös käteviä pressutalleja suojaamaan autoasi tai muita kulkuneuvojasi.


Kodin valaiseminen on tärkeää niin tunnelman kuin turvallisuudenkin kannalta. Meillä on laaja valikoima erilaisia valaisimia eri tiloihin ja tarpeisiin. Voit valita esimerkiksi energiatehokkaita LED-valoja tai tunnelmallisia kynttilöitä. Jos kärsit hyönteisistä tai tuholaisista kotona tai pihalla, meillä on ratkaisu siihenkin. Tarjoamme tehokkaita torjunta-aineita sekä ansoja ja loukkuja eri ötököille.


Lumityöt voivat olla raskaita talvella, mutta meiltä saat apua siihenkin. Valitse sopiva lumiaura tai lumilinko helpottamaan työtäsi tai osta lumisukset tai -sauvat hauskanpitoon lumessa. Jos taas haluat pitää kodissasi miellyttävän lämpötilan ympärivuoden, tutustu lämmittimiimme ja tuulettimiimme. Meilllä on monipuolinen valikoima eri kokoisia ja mallisia laitteita eri tiloihin.


Saunominen on suomalaisille rakas tapa rentoutua ja nauttia elämän pienistä iloista. Meiltlä löydät kaiken tarvittavan saunomiskokemuksen parantamiseen: saunakiulut, -vispilät, -tuoksut sekä saunapefletit- Ja pyyhkeet . Kokeile myös saunajäätä jos uskallat!