Viilennys- ja ilmastointilaitteet ūüôā

Tuulettimet verkkokaupastammeKuumilla kesähelteillä voi olla hyvinkin haastavaa nukkua tai edes nauttia olostaan, jos sisällä on aivan liian kuuma. Tuuletin tai erillinen ilmastointilaite on silloin välttämätön, jotta voit nauttia kesästä ilman tukalaa oloa. Nettikaupastamme voit tilata omiin tarpeisiisi sopivan tuulettimen: lattia-, pylväs- tai pöytätuulettimen. Edullinen lattiatuuletin on oiva valinta, kun haluat viilennystä laajemmalle alueelle. Jäähdyttävä pylvästuuletin / tornituuletin on puolestaan tyylikkäämpi sekä käytännöllisempi. Pylvästuuletinta on helppo siirtää tarvittaessa eikä se vie turhaa tilaa. Pöytätuuletin on halpa, mutta samalla myös näppärä valinta. Kompaktin kokonsa ansiosta pöytätuuletin on helppo sijoittaa melkein mihin tahansa. Tämän perustuulettimen saat halvalla ja se on näppärä valinta esimerkiksi toimistoon, omalle työpöydälle, mökille, keittiöön taikka makuuhuoneeseen. Jokainen tuuletin on oskilloiva, jonka ansiosta tuuletin jäähdyttää huonetta tasaisemmin. Lisäksi tuulettimen on hyvä olla mahdollisimman hiljainen, jotta tuuletinta voidaan käyttää esimerkiksi makuuhuoneessa. Nopeusalueilla pystyt vaikuttamaan tuulettimen käyntiääneen: valitse hidas nopeus ja nuku yösi hyvin ilman turhaa melua sekä ennen kaikkea ilman turhaa hikoilua!

Mikäli tavallisen tuulettimen teho tai ominaisuudet eivät vastaa tarpeisiisi, kannattaa ostaa siirrettävä ilmastointilaite. Tämä siirreltävä ilmastointilaite edustaa ilmastointilaitteiden uutta sukupolvea ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi varastossa, kokoushuoneessa, työhuoneessa, eteisessä, makuuhuoneessa, ullakolla sekä liikunta- ja muissa oleskelutiloissa. Tämä on mainio valinta, kun haluat monipuoliset ominaisuudet sekä hyvän hinta-laatusuhteen. Liikuteltava ilmastointilaite on käytännöllinen, sillä pyörien ansiosta laite on kevyt ja helposti siirreltävissä tilasta toiseen. Voit helposti säätää halutun huonelämpötilan sekä kosteuden. Lisäksi laite toimii ilmanpuhdistajana, sillä laitteessa on sisäänrakennettu suodatin, joka poistaa huoneilmassa leijuvaa pölyä ja puhdistaa ilmaa. Laitteen asennus, käyttö ja huolto on helppoa. Laitteen suunnittelussa onkin panostettu käytännöllisyyteen sekä käyttömukavuuteen. Kaksoisohjausjärjestelmä (kaukosäädin / käsiohjaus), viimeistelty ulkoasu ja monipuoliset toiminnot lisäävät käyttömukavuutta. Melu ja virrankulutus vähenevät automaattisen tyhjennystoiminnon sekä tehokkaan ilmanvaihtotekniikan ansiosta. Tämänkin tuotteen saat kätevästi verkosta ja ilmaisella toimituksella.

Virtasenkaupan verkkokaupasta löydät edulliseen hintaan tuulettimen tai ilmastointilaitteen, joka on ratkaisu liian lämpimiin sisätiloihin. Meiltä myös tuulettimet ajoneuvoihin. Tsekkaa mahdolliset tarjoukset ja alennukset sekä tilaa oma tuuletin netistä jo tänään ja nauti viileämmästä sisäilmasta. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä ja autamme mielellämme!