Ulkoporealtaat

Olemme Suomen suurin Novitek -ulkoporealtaiden jälleenmyyjä. Novitek -altaat valmistetaan Suomessa ja Novitek on myös koko pohjoismaiden suurin allasvalmistaja. Meiltä saat myös kaikki allaskemikaalit ja lisävarusteet altaisiin liittyen. Lue tämän sivun alaosasta lisää tietoa altaista.

Haluatko yksilöllistä palvelua? Soita meille, me olemme ammattilaisia ja valmiina auttamaan!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Ulkoporeallas – Arjen luksusta kotiisiKuvittele mielessäsi pieni pakkanen, kirkas tähtitaivas ja lämpimät poreet. Täydellinen rentoutuminen on taattu. Ulkoporealtaan idea on siinä, että se on aina käyttövalmis. Kyllä, myös kovimmilla talvipakkasilla. Hoito ja ylläpito on huoletonta, sillä allas hoitaa itse sekä lämmityksen että puhdistuksen. Poreisiin pulahdetaan työpäivän tai liikuntasuorituksen jälkeen, nauttimaan viikonlopusta sekä läheisten ihmisten seurasta. Allas ei vaadi useiden tuntien esilämmitystä eikä myöskään puhdistusta kylpemisen jälkeen. Ulkoporealtaassa yhdistyvät raikas ulkoilma, hierovat poreet sekä lämmin vesi. Ulkoporeallas hellii ja hemmottelee. Selkäkivuista sekä varsinkin niska- ja hartiaseudun kivuista kärsivälle, ulkoporeallas on oiva valinta. Ulkoporeallas soveltuu myös lihashuoltoon ja kylpy lämpimissä poreissa kuuluukin jokaisen liikkujan rutiineihin liikuntasuorituksen jälkeen. Ennen kaikkea ulkoporeallas on kuitenkin rentoutumista ja yhdessäoloa varten. Altaasta voi nauttia niin puolison, perheen kuin ystävienkin kanssa sekä myös yksin omassa rauhassa. Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut ulkoporealtaat kutsuvat rentoutumaan mihin vuodenaikaan tahansa, niin arkena kuin juhlana.


Novitek - Suomalaista laatua sinulleMiksi Novitek?


Novitek on markkinoiden ainoa kotimainen ulkoporealtaiden valmistaja. Kaikki altaat valmistetaan käsityönä Salossa. Novitekilla on pitkä historia laadukkaiden ulkoporealtaiden valmistajana. Jokainen allas räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja testataan huolellisesti ennen kuin allas toimitetaan asiakkaalle. Koska Novitek on suomalainen valmistaja, on se ottanut myös perusteellisesti huomioon Suomen sääolosuhteet. Novitekin altaat kestävät kovatkin paukkupakkaset tehokkaan lämmöneristyksensä ansiosta. Kaikki altaat on eristetty kauttaaltaan kotimaisen Finnfoamin FF-PIR eristelevyillä. Allas on eristetty huolellisesti kaikilta sivuilta ja myös pohjasta. Finnfoam -eristelevy on ihanteellinen eristysvaihtoehto, sillä se on täysin paloturvallinen eikä ime kosteutta itseensä. Lisäksi päällimmäinen eristelevy on alumiinipintainen, jolloin myös hukkalämpö saadaan hyödynnettyä. Novitekin altaissa kansi kuuluu aina altaan hintaan eli sitä ei tarvitse erikseen ostaa. Eristekansi on altaan päällä aina silloin, kun allasta ei käytetä. Novitekin eristekansi on paksuudeltaan 12 cm ja kestää jopa 200 kg:n painon. Kansi taittuu keskeltä kahtia, jolloin sen käyttö on kevyempää ja vaivatonta. Novitek-ulkoporealtaan energiatehokkuutta on testattu vuoden ajan olosuhteissa, joissa lämpötila laski välillä jopa -30°C asteeseen. Tästä huolimatta sähkönkulutus 1 100 litran altaassa pysyi vain 2200 kWh:ssa. Altaassa pidettiin standardilämpötilana +37°C astetta ja keskimääräinen käyttöaste oli 2-3 kertaa viikossa. Tehokas eristys on yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun harkinnassa on ulkoporeallas. Hyvä lämmöneristävyys takaa sen, että altaan sähkökustannukset pysyvät maltillisina ja että allas kestää kylmimmätkin sääolosuhteet vuodesta toiseen.

Laatu on avainasemassa


Novitek suosii myös kotimaisuutta ja käyttääkin altaiden ulkoverhouksessa suomalaisen UPM:n ProFi Deck -komposiittimateriaalia, joka ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta soveltuu erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiittimateriaalin täysin suljettu pinta estää tahrojen imeytymisen. Komposiittimateriaalissa ei ole juurikaan lingiiniä eli puun luontaista molekyyliä, joka aiheuttaa harmaantumista auringonvalossa ja tämän ansiosta ulkoverhouksen alkuperäinen väri säilyy. Novitek-ulkoporealtaan ulkoverhous onkin sekä kestävä että tyylikäs. Novitek-ulkoporealtaiden sisäpinta on lasikuituvahvistettua saniteettiakryyliä. Saniteettiakryyli on ennen kaikkea hygieeninen, sillä siinä on luonnostaan likaa ja bakteereja hylkivä pinnoite. Lasikuituvahvistus tekee sisäpinnasta myös erittäin kestävän. Novitek-ulkoporealtaat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja siksi asiakas saakin aina itse päättää altaan ulkoverhouksen ja sisäpinnan värit. Myös kannen värin saa valita itse. Kotimaisuudessa on valttia myös toimiva huolto- ja varaosapalvelu. Mikäli jotain huollettavaa vuosien mittaan ilmaantuu, on apu lähellä! Palvelua saat suomen kielellä, varaosia ei tarvitse odottaa viikkotolkulla ja allas saadaan kuntoon ripeästi. Tavoitteena tietenkin on, että mitään suurempaa huollettavaa ei tulisi ja kotimaisena valmistajana Novitek luottaakin tuotteisiinsa ja antaa tuotteilleen kunnon takuun: altaalla on yleensä kahden vuoden täystakuun lisäksi kolmen vuoden lisätakuu varaosille eli yhteensä viiden vuoden takuuaika. Lisäksi altaan rungolla on kymmenen vuoden takuu. Kotimaiseen, suomalaiseen laatuun voit aina luottaa.

Altaat ovat täysin räätälöitävissä. Mistä sinä ja perheesi pidätte?


Virtasenkauppa.fi tarjoaa laajan valikoiman Novitek-ulkoporealtaita. Valikoimastamme löytyy takuulla sinun tarpeisiisi sopiva allas. Saatavilla on ulkoporealtaita erilaisilla ominaisuuksilla, varusteluilla, muotoiluilla sekä kokoluokilla. Kokoluokat vaihtelevat pienimmästä kolmen hengen altaasta jopa kymmenen hengen altaaseen. Tarjolla on kampanja-altaita, Classic-malliston altaita sekä Lumispa-altaita. Kampanja-altaissa hinta-laatusuhde on erinomainen. Kampanja-allas on edullinen ja varma valinta ulkoporealtaaksi. Classic-malliston altaat tarjoavat astetta paremmat hierontaominaisuudet sekä asiakkaan toiveiden mukaisen räätälöinnin: asiakas saa itse valita sekä sisustan että ulkoverhoilun värit. Classic-mallistossa on kaksi eri varustelutasoa: Basic ja Premium. Premium-varustelulla saat altaaseesi niin sanotusti kaikki herkut, joilla nautinnollinen kylpykokemus on taattu. Lumispa-malliston altaat on viety kokonaan uudelle tasolle. Lumispa-altaat ovat edelläkävijöitä, kun puhutaan ulkoporealtaan muotoilusta, ergonomiasta, hierontaominaisuuksista sekä -tekniikasta. Lumispa on design-allas, jonka sinä räätälöit juuri omaan pihaasi sulautuvaksi kokonaisuudeksi. Lumispa on pihan helmi, joka kutsuu rentoutumaan. Ulkoporealtaiden lisäksi voit Virtasenkauppa.fi verkkokaupasta näppärästi tilata lisävarusteita sekä altaanhoito- ja vedenhoitoaineita.

Rahoitus onnistuu kaiken hintaisiin altaisiin


Yrityksemme tarjoaa myös erilaisia rahoitusvaihtoehtoja altaiden ostajille. Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi. Rahoitussopimuksella voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk!
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Katso videolta vinkit ulkoporealtaan huoltoon: (altaan tyhjennys, pesu ja täyttö)