Classic-ulkoporealtaat

Basic vai Premium?

Novitekin Classic-mallistossa on kaksi erilaista varustelutasoa: Basic ja Premium. Basic-ulkoporealtaat on varustettu vahvalla alumiinirungolla, ulkoverhouksessa on käytetty kotimaisen UPM:n ProFi Deck -komposiittimateriaalia (täysin huoltovapaa), altaat on eristetty kauttaaltaan Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, lisäksi altaissa on vakiona useilla eri valo-ohjelmalla varustettu vesirajavalaistus, Balboan ohjauskeskus, Pleatcon kuitusuodatusjärjestelmä, otsonaattori, paksu eristekansi sekä ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaamassa pohjan eristystä ja koneistoa.

Premium-ulkoporealtaissa on kaikki samat ominaisuudet mitä perusvarustelussa, mutta nii...Näytä kaikkiden lisäksi ulkoporealtaissa on 3G/Wifi-etäohjaus, tehokas lisähierontapumppu, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset sekä Silent System -suodatusjärjestelmä. 3G/Wifi-etäohjauksen avulla allasta voi ohjata myös etänä. Tarkista, että allas on langattoman verkon kantoalueella. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä sekä sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Kyseisellä Balboa Water Group Spa control -sovelluksella voit muun muassa säätää altaan lämpötilaa kätevästi vaikkapa työpaikaltasi käsin. Lisähierontapumppu tuo lisää hierontatehoa altaaseen. Mikäli siis nautit kunnon hieronnasta, on lisähierontapumppu ehdoton lisävaruste. Led-valaistut vedenalaiset suuttimet tuovat upeaa tunnelmaa ulkoporealtaaseen. Varsinkin iltahämärällä ja pimeällä valot pääsevät oikeuksiinsa. Samoin Led-valaistut lasinaluset saavat tavallisen vedenkin näyttämään houkuttelevalta. Silent System -suodatusjärjestelmä takaa tehokkaan, mutta hiljaisen suodatuksen ajankohtana, jonka sinä valitset. Suodatinpumppu on myös hyvä lisä lämmittimelle, sillä pumpun tuottama hukkalämpö siirtyy veteen. Pumppu on teknisesti suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi.

Premium-altaassa on värinäytöllinen hallintapaneeli, jossa on kattavat ominaisuudet altaan toimintojen hallintaan. Lisäksi se sisältää muistutus- ja autoflow-toiminnot. Muistutus-toiminto muistuttaa muun muassa suodattimen vaihdosta. Autoflow-toiminto puolestaan käynnistää pumput automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen, jotta putkistoon jääneet epäpuhtaudet kulkeutuvat suodattimeen. Sekä Basic- että Premium-altaissa on myös näppäinlukko ja Premium-altaissa erillinen lapsilukko. Premium-varustelulla saat erinomaisia lisäominaisuuksia altaaseesi sekä samalla hieman ylellisyyttä.