Classic-ulkoporealtaat

Basic vai Premium?

Novitekin Classic-mallistossa on kaksi erilaista varustelutasoa: Basic ja Premium. Basic-ulkoporealtaat on varustettu vahvalla alumiinirungolla, ulkoverhouksessa on käytetty kotimaisen UPM:n ProFi Deck -komposiittimateriaalia (täysin huoltovapaa), altaat on eristetty kauttaaltaan Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, lisäksi altaissa on vakiona useilla eri valo-ohjelmalla varustettu vesirajavalaistus, Balboan ohjauskeskus, Pleatcon kuitusuodatusjärjestelmä, otsonaattori, paksu eristekansi sekä ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaamassa pohjan eristystä ja koneistoa.

Premium-ulkoporealtaissa on kaikki samat ominaisuudet mitä perusvarustelussa, mutta nii...Näytä kaikkiden lisäksi ulkoporealtaissa on 3G/Wifi-etäohjaus, tehokas lisähierontapumppu, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset sekä Silent System -suodatusjärjestelmä. 3G/Wifi-etäohjauksen avulla allasta voi ohjata myös etänä. Tarkista, että allas on langattoman verkon kantoalueella. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä sekä sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Kyseisellä Balboa Water Group Spa control -sovelluksella voit muun muassa säätää altaan lämpötilaa kätevästi vaikkapa työpaikaltasi käsin. Lisähierontapumppu tuo lisää hierontatehoa altaaseen. Mikäli siis nautit kunnon hieronnasta, on lisähierontapumppu ehdoton lisävaruste. Led-valaistut vedenalaiset suuttimet tuovat upeaa tunnelmaa ulkoporealtaaseen. Varsinkin iltahämärällä ja pimeällä valot pääsevät oikeuksiinsa. Samoin Led-valaistut lasinaluset saavat tavallisen vedenkin näyttämään houkuttelevalta. Silent System -suodatusjärjestelmä takaa tehokkaan, mutta hiljaisen suodatuksen ajankohtana, jonka sinä valitset. Suodatinpumppu on myös hyvä lisä lämmittimelle, sillä pumpun tuottama hukkalämpö siirtyy veteen. Pumppu on teknisesti suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi.

Premium-altaassa on värinäytöllinen hallintapaneeli, jossa on kattavat ominaisuudet altaan toimintojen hallintaan. Lisäksi se sisältää muistutus- ja autoflow-toiminnot. Muistutus-toiminto muistuttaa muun muassa suodattimen vaihdosta. Autoflow-toiminto puolestaan käynnistää pumput automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen, jotta putkistoon jääneet epäpuhtaudet kulkeutuvat suodattimeen. Sekä Basic- että Premium-altaissa on myös näppäinlukko ja Premium-altaissa erillinen lapsilukko. Premium-varustelulla saat erinomaisia lisäominaisuuksia altaaseesi sekä samalla hieman ylellisyyttä.

Kotimainen ulkoporeallas Halti Basic, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Halti Basic, Novitek (HALTIBASIC)

Tuotekoodi: HALTIBASIC

Suomassa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Halti


Huom! Tämän mallin Premium-versio on nähtävissä myymälässämme Inca Gold -värityksellä.

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!


Erittäin suosittu ulkoporeallas juuri sinulle, joka osaat arvostaa korkeaa laatua sekä monipuolisia hierontaominaisuuksia!
Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]


Halti-ulkoporealtaan ominaisuuksia

Halti-ulkoporeallas on erinomainen hieronta-allas, joka soveltuu loistavasti myös seurustelualtaaksi. Altaassa on kuusi yksilöllistä istumapaikkaa. Halti-altaassa viihtyvät kaikki, sillä allas on tilava ja miellyttävä muotoilultaan. Haltissa on erittäin tehokkaat ja ainutlaatuiset hierontaominaisuudet. Niska-hartiaseudun kivuista kärsivälle Halti on oiva valinta, sillä Halti-altaassa on erilliset niska-hartiahieronnan suuttimet kahdessa istuimessa. Lisäksi Halti-ulkoporealtaasta löytyy ilmasäätimet, joilla hierontatehoa voidaan säädellä. Ilmasäätimellä pystytään vaikuttamaan suuttimista tulevan ilman määrään. Kun ilman määrää lisätään, on hierontakin voimakkaampi. Sen sijaan vähentämällä ilman määrää, saadaan hieronnasta pehmeä ja hellävarainen. Nautitpa siis kunnon hieronnasta tai hellivistä poreista, ilmasäätimet mahdollistavat sopivan hierontavoimakkuuden. Halti-ulkoporealtaasta löytyvät myös vaihtimet, joilla voit vaikuttaa hierontavoimakkuuteen suuntaamalla tehoa istuinten välillä. Novitekin ulkoporealtaissa on sekä pyöriviä että suunnattavia suuttimia. Pyörivät suuttimet muodostavat laajemman hieronta-alueen sekä lisäävät käyttömukavuutta, sillä hierontateho ei kohdistu vain yhteen paikkaan. Lisäksi jokainen suutin on mahdollista suunnata hieromaan jotakin tiettyä kohtaa. Kaikki suuttimet voidaan myös sulkea kokonaan. Jos et halua hierontaa tiettyyn kohtaan, kääntämällä suutinta vastapäivään saat sen helposti suljettua. Kun yksi suutin suljetaan, kohdistaa hierontapumppu tehon automaattisesti muihin suuttimiin. Halti-ulkoporeallas on tarkoitettu laatutietoiselle käyttäjälle, joka osaa arvostaa kunnollisia hierontaominaisuuksia.

Tutustu myös Premium-varusteluun:
Halti Premium


Novitek-ulkoporealtaat

Novitek on ainoa kotimainen ulkoporealtaiden valmistaja. Yli 20 vuoden kokemus ulkoporealtaiden valmistajana takaa laadukkaat sekä kestävät ulkoporealtaat kaikkiin Suomen vuodenaikoihin. Kaikki Novitek-ulkoporealtaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa suomalaisiin sääolosuhteisiin, joten voit luottaa siihen, että allas kestää kovimpiakin paukkupakkasia ja sääolosuhteita. Erityishuomiota Novitek on kiinnittänyt huolelliseen ja siistiin eristykseen, jonka ansiosta ulkoporealtaan käyttökustannukset pysyvät maltillisella tasolla - myös talvipakkasilla. Novitek-ulkoporealtaat on eristetty kauttaaltaan niin pohjasta kuin kaikilta sivuiltakin. Novitek-ulkoporealtaan mukana tulee myös aina paksu eristekansi. Altaat testataan huolellisesti ja ne käyvät läpi tarkan laaduntarkistusprosessin ennen kuin asiakkaalle toimitusta. Laadukas, luotettava ja monipuolisilla ominaisuuksilla varusteltu Novitek-ulkoporeallas tuo rentouttavia porehetkiä sekä hierontaelämyksiä kotipihallesi moneksi vuodeksi eteenpäin.


Yleiset tiedot

- Avainlipputuote – kotimaisuus
- Räätälöitävyys – altaat valmistetaan tilauksesta, asiakkaan toiveiden mukaan
- Huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Tehokkaalla lämmöneristyksellä kotimaisen ulkoporealtaan sähkökulut vain 300-600 euroa vuodessa
- Ulkoverhous: UPM ProFi Deck -komposiittimateriaali – huoltovapaa
- Sisäpinta: lasikuituvahvistettu saniteettiakryyli – helppo pitää puhtaana ja hygieeninen
- Vahva alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vaivaton vedenvaihto: ainoastaan 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – desinfioi ja raikastaa veden
- Pleatco-kuitusuodatusjärjestelmä
- Suuttimet: pyöriviä ja suunnattavia
- Automaattiset lämmitys- ja vedensuodatusjaksot
- Allasta kiertävät led-vesirajavalot, joissa useita eri valo-ohjelmia
- Tehokkaasti eristävä kansi (12 cm)

Asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistettu ulkoporeallas eli saat itse valita sisäpinnan, ulkoverhoilun ja kannen värit.


Värivaihtoehdot (ks. kuvat)

Altaan sisäpinta:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkopinta:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi kastanjanruskea
- UPM Profi musta

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Takuu: kahden vuoden täystakuun lisäksi vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen) sekä kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Ulkoporeallas Haltin tekniset tiedot

Mitat 221 x 221 x 96 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 6 paikkaa (6 istumapaikkaa)
Tilavuus 1 500 litraa
Paino 380 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 3 kW (230 V / 50 Hz)
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä
Suuttimia 59
Hierontapumppu 2 x 2,2 kW, 2-nopeuspumppuja (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]

Lue lisää

8 490 € 6 846,77 € ALV 0 %

norm. 8 990 €

6 846,77 € 8 490 € ALV 24 %

norm. 7 250 €

Toimitus 0 €
Kotimainen ulkoporeallas Halti Premium, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Halti Premium, Novitek (HALTIPREMIUM)

Tuotekoodi: HALTIPREMIUM

Suomassa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Halti


Huom! Tämä malli on nähtävissä myymälässämme Inca Gold -värityksellä.

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!


Erittäin suosittu ulkoporeallas juuri sinulle, joka osaat arvostaa korkeaa laatua sekä monipuolisia hierontaominaisuuksia!
Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Halti-ulkoporealtaan ominaisuuksia

Halti-ulkoporeallas on erinomainen hieronta-allas, joka soveltuu loistavasti myös seurustelualtaaksi. Altaassa on kuusi yksilöllistä istumapaikkaa. Halti-altaassa viihtyvät kaikki, sillä allas on tilava ja miellyttävä muotoilultaan. Haltissa on erittäin tehokkaat ja ainutlaatuiset hierontaominaisuudet. Niska-hartiaseudun kivuista kärsivälle Halti on oiva valinta, sillä Halti-altaassa on erilliset niska-hartiahieronnan suuttimet kahdessa istuimessa. Lisäksi Halti-ulkoporealtaasta löytyvät ilmasäätimet, joiden avulla voit näppärästi säädellä hierontatehoa. Ilmasäädin säätelee suuttimista tulevan ilman määrää. Mitä enemmän ilmaa, sitä voimakkaampi hieronta. Vesipainotteinen hieronta on puolestaan pehmeämpi ja hellävaraisempi. Kaikissa Novitekin ulkoporealtaissa suuttimet ovat pyöriviä ja suunnattavia. Suuttimet ovat myös kokonaan suljettavissa. Tämän ansiosta voit suunnata suuttimen hieromaan jotakin tiettyä kohtaa tai mikäli et halua hierontaa tiettyyn kohtaan, voit helposti sulkea suuttimen kääntämällä suutinta vastapäivään. Sulkiessasi suuttimen hierontapumppu kohdistaa tehon automaattisesti muihin suuttimiin. Omaan makuun sopiva hieronta löytyy siis takuulla jokaiselle. Halti-ulkoporealtaassa rentoutuu sekä keho että mieli.


Miksi Premium-allas?

Premium-varustelu tuo altaaseen lisää käyttömukavuutta sekä ominaisuuksia, jotka takaavat täydellisen hemmotteluhetken ulkoporealtaassa. Premium-ulkoporealtaissa on kaikki herkut: 3G/Wifi-etäohjaus, tehokas lisähierontapumppu, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset sekä Silent System -suodatusjärjestelmä. 3G/Wifi-etäohjauksen avulla allasta voi ohjata etänä. Tarkista, että allas on langattoman verkon kantoalueella. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä sekä sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Kyseisellä Balboa Water Group Spa control -sovelluksella voit muun muassa säätää altaan lämpötilaa kätevästi vaikkapa työpaikaltasi käsin. Lisähierontapumppu tuo lisää hierontatehoa altaaseen. Mikäli siis nautit kunnon hieronnasta, on lisähierontapumppu ehdoton lisävaruste. Led-valaistut vedenalaiset suuttimet tuovat upeaa tunnelmaa ulkoporealtaaseen. Varsinkin iltahämärällä ja pimeällä valot pääsevät oikeuksiinsa. Samoin Led-valaistut lasinaluset saavat tavallisen vedenkin näyttämään houkuttelevalta. Silent System -suodatusjärjestelmä takaa tehokkaan, mutta hiljaisen suodatuksen ajankohtana, jonka sinä valitset. Suodatinpumppu on myös hyvä lisä lämmittimelle, sillä pumpun tuottama hukkalämpö siirtyy veteen. Pumppu on teknisesti suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Premium-altaassa on värinäytöllinen hallintapaneeli, jossa on kattavat ominaisuudet altaan toimintojen hallintaan. Lisäksi se sisältää muistutus- ja autoflow-toiminnot. Muistutus-toiminto muistuttaa muun muassa suodattimen vaihdosta. Autoflow-toiminto puolestaan käynnistää pumput automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen, jotta putkistoon jääneet epäpuhtaudet kulkeutuvat suodattimeen. Premium-varustelu tarjoaa sinulle vain kaikkein parasta ja nautinnollinen sekä ylellinen kylpy rentouttavissa poreissa on taattu.


Novitek-ulkoporealtaat

Kotimaiset ulkoporealtaat Suomessa valmistaa Novitek, jolla on pitkä historia laadukkaiden ulkoporealtaiden valmistajana. Ulkoporealtaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten voit rauhassa luottaa siihen, että allas kestää kovimmatkin paukkupakkaset ja sääolosuhteet. Kotimaisena valmistajana Novitek on panostanut erityisesti eristykseen, joka mahdollistaa varsin maltilliset käyttökustannukset. Ulkoporeallas on eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta. Lisäksi Novitekin altaisiin sisältyy aina paksu eristekansi. Ennen toimitusta jokainen allas testataan perusteellisesti ja sille tehdään tarkka laaduntarkistus. Novitekin ulkoporealtaat ovat laadukkaita ja luotettavia. Novitek-ulkoporeallas tarjoaa sinulle nautinnollisia porehetkiä pitkälle tulevaisuuteen.


Yleiset tiedot

- Kotimainen avainlipputuote
- Altaat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti
- Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Novitek-ulkoporealtaan sähkönkulutus vain 300-600 euroa vuodessa, tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta
- UPM ProFi Deck -ulkoverhous – huoltovapaa
- Sisäpinta lasikuituvahvistettua akryylia – hygieenisyys
- Kantava alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vedenvaihto 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – kirkastaa ja raikastaa vettä
- Kuitusuodatusjärjestelmä (Pleatco)
- Pyörivät ja suunnattavat suuttimet
- Ilmasäätimet
- Automatisoitu lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Led-valaistus vesirajassa (useita eri valo-ohjelmia)
- Paksu eristekansi (12 cm)
- 3G/Wifi-etäohjaus
- Tehokas lisähierontapumppu
- Led-valaistut vedenalaiset suuttimet
- Led-valaistut lasinaluset
- Silent System -suodatusjärjestelmä
- Värinäytöllinen hallintapaneeli
- Muistutus- ja autoflow-toiminnot

Allas räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten saat itse valita sisustan, ulkoverhouksen ja kannen värit.


Värivaihtoehdot (ks. kuvat)

Altaan sisävärit:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkovärit:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi kastanjanruskea
- UPM Profi musta

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Kirjoitathan tilauksen yhteydessä haluamasi värit viestikenttään.

Takuu: kahden vuoden täystakuu, vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen), kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Halti Premium tekniset tiedot

Mitat 221 x 221 x 96 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 6 paikkaa (6 istumapaikkaa)
Tilavuus 1 500 litraa
Paino 380 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 3 kW (230 V / 50 Hz)
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä + Silent System suodatinpumppu 0,4 kW (230 V / 50 Hz)
Suuttimia 59
Hierontapumppu 2 x 1,5 kW pumput + lisäpumppu 2,2 kW (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]
Lue lisää

11 390 € 9 185,48 € ALV 0 %

norm. 11 990 €

9 185,48 € 11 390 € ALV 24 %

norm. 9 669,35 €

Toimitus 0 €
Kotimainen ulkoporeallas Olos Basic, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Olos Basic, Novitek (OLOSBASIC)

Tuotekoodi: OLOSBASIC

Suomassa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Olos


Huom! Tämä malli on nähtävissä myymälässämme helmiäisvalkoisena (erikoisväri).

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!


Erittäin suosittu ulkoporeallas juuri sinulle, joka osaat arvostaa korkeaa laatua sekä monipuolisia hierontaominaisuuksia!
Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Olos-ulkoporealtaan ominaisuuksia

Olos-ulkoporeallas on suunniteltu erityisesti hieronta-altaaksi. Allas soveltuu erinomaisesti rentoutumiseen ja lihashuoltoon. Olos-ulkoporeallas onkin varustettu ilmasäätimillä, joiden avulla voit näppärästi säädellä hierontatehoa. Ilmasäädin säätelee suuttimista tulevan ilman määrää. Mitä enemmän ilmaa, sitä voimakkaampi hieronta. Vesipainotteinen hieronta puolestaan on pehmeämpi ja hellävaraisempi. Olos-ulkoporealtaassa on myös vaihdin, jolla voit suunnata tehoa istuinten välillä. Kaikissa Novitekin ulkoporealtaissa suuttimet ovat pyöriviä ja suunnattavia. Suuttimet voidaan myös kokonaan sulkea. Tämän ansiosta voit suunnata suuttimen hieromaan jotakin tiettyä kohtaa. Jos taas et halua hierontaa johonkin kohtaan, voit helposti sulkea suuttimen kääntämällä sitä vastapäivään. Sulkiessasi suuttimen hierontapumppu kohdistaa tehon automaattisesti muihin suuttimiin. Omaan makuun sopiva hieronta löytyy siis takuulla jokaiselle. Altaassa on tilaa yhteensä viidelle hengelle: kolme istumapaikkaa sekä kaksi makuupaikkaa. Yhdessä makuupaikassa on hieronnat myös käsille ja jalkapohjille. Nojaa taakse ja anna altaan hyväillä koko kehoa päästä varpaisiin.

Tutustu myös Premium-varusteluun:
Olos Premium


Novitek-ulkoporealtaat

Kotimaiset ulkoporealtaat valmistaa Novitek, jolla on pitkä historia ulkoporealtaiden valmistajana. Ulkoporealtaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten voit rauhassa luottaa siihen, että allas kestää kovimmatkin paukkupakkaset ja sääolosuhteet. Kotimaisena valmistajana Novitek on panostanut erityisesti eristykseen, joka takaa varsin maltilliset käyttökustannukset. Ulkoporeallas on eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta. Lisäksi Novitekin altaisiin sisältyy aina paksu eristekansi. Ennen toimitusta jokainen allas testataan perusteellisesti ja sille tehdään tarkka laaduntarkistus. Novitekin ulkoporealtaat ovat laadukkaita ja luotettavia. Novitek-ulkoporeallas tarjoaa sinulle nautinnollisia porehetkiä pitkälle tulevaisuuteen.


Yleiset tiedot

- Kotimainen avainlipputuote
- Altaat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti
- Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Novitek-ulkoporealtaan sähkönkulutus vain 300-600 euroa vuodessa, tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta
- UPM ProFi Deck -ulkoverhous – huoltovapaa
- Sisäpinta lasikuituvahvistettua akryylia – hygieenisyys
- Kantava alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vedenvaihto 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – kirkastaa ja raikastaa vettä
- Kuitusuodatusjärjestelmä (Pleatco)
- Pyörivät ja suunnattavat suuttimet
- Ilmasäätimet
- Vaihdin
- Automatisoitu lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Led-valaistus vesirajassa (useita eri valo-ohjelmia)
- Paksu eristekansi (12 cm)

Allas räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten saat itse valita sisustan, ulkoverhouksen ja kannen värit.


Värivaihtoehdot (ks. kuvat)

Altaan sisävärit:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkopinta:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi kastanjanruskea
- UPM Profi musta

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Kirjoitathan tilauksen yhteydessä haluamasi värit viestikenttään.

Takuu: kahden vuoden täystakuu, vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen), kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Ulkoporeallas Oloksen tekniset tiedot

Mitat 221 x 221 x 96 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 5 paikkaa (3 istumapaikkaa ja 2 makuupaikkaa)
Tilavuus 1 500 litraa
Paino 380 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 3 kW (230 V / 50 Hz)
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä
Suuttimia 49
Hierontapumppu 2 x 2,2 kW 2-nopeuspumppuja (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]

Lue lisää

8 490 € 6 846,77 € ALV 0 %

norm. 8 990 €

6 846,77 € 8 490 € ALV 24 %

norm. 7 250 €

Toimitus 0 €
Kotimainen ulkoporeallas Olos Premium, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Olos Premium, Novitek (OLOSPREMIUM)

Tuotekoodi: OLOSPREMIUM

Suomassa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Olos


Huom! Tämän mallin Basic-versio on nähtävissä myymälässämme helmiäisvalkoisena (erikoisväri).

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!


Erittäin suosittu ulkoporeallas juuri sinulle, joka osaat arvostaa korkeaa laatua sekä monipuolisia hierontaominaisuuksia!
Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Olos-ulkoporealtaan ominaisuuksia

Olos-ulkoporeallas on suunniteltu erityisesti hieronta-altaaksi. Allas soveltuu erinomaisesti rentoutumiseen ja lihashuoltoon. Olos-ulkoporeallas onkin varustettu ilmasäätimillä, joiden avulla voit näppärästi säädellä hierontatehoa. Ilmasäädin säätelee suuttimista tulevan ilman määrää. Mitä enemmän ilmaa, sitä voimakkaampi hieronta. Vesipainotteinen hieronta on puolestaan pehmeämpi ja hellävaraisempi. Kaikissa Novitekin ulkoporealtaissa suuttimet ovat pyöriviä ja suunnattavia. Suuttimet voidaan myös kokonaan sulkea. Tämän ansiosta voit suunnata suuttimen hieromaan jotakin tiettyä kohtaa tai mikäli et halua hierontaa tiettyyn kohtaan, voit helposti sulkea suuttimen kääntämällä sitä vastapäivään. Sulkiessasi suuttimen hierontapumppu kohdistaa tehon automaattisesti muihin suuttimiin. Omaan makuun sopiva hieronta löytyy siis takuulla jokaiselle. Altaassa on tilaa yhteensä viidelle hengelle: kolme istumapaikkaa sekä kaksi makuupaikkaa. Yhdessä makuupaikassa on hieronnat myös käsille ja jalkapohjille. Nojaa taakse ja anna altaan hyväillä koko kehoa päästä varpaisiin.


Miksi Premium-allas?

Premium-varustelu tuo altaaseen lisää käyttömukavuutta sekä ominaisuuksia, jotka takaavat täydellisen hemmotteluhetken ulkoporealtaassa. Premium-ulkoporealtaissa on kaikki herkut: 3G/Wifi-etäohjaus, tehokas lisähierontapumppu, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset sekä Silent System -suodatusjärjestelmä. 3G/Wifi-etäohjauksen avulla allasta voi ohjata etänä. Tarkista, että allas on langattoman verkon kantoalueella. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä sekä sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Kyseisellä Balboa Water Group Spa control -sovelluksella voit muun muassa säätää altaan lämpötilaa kätevästi vaikkapa työpaikaltasi käsin. Lisähierontapumppu tuo lisää hierontatehoa altaaseen. Mikäli siis nautit kunnon hieronnasta, on lisähierontapumppu ehdoton lisävaruste. Led-valaistut vedenalaiset suuttimet tuovat upeaa tunnelmaa ulkoporealtaaseen. Varsinkin iltahämärällä ja pimeällä valot pääsevät oikeuksiinsa. Samoin Led-valaistut lasinaluset saavat tavallisen vedenkin näyttämään houkuttelevalta. Silent System -suodatusjärjestelmä takaa tehokkaan, mutta hiljaisen suodatuksen ajankohtana, jonka sinä valitset. Suodatinpumppu on myös hyvä apu lämmittimelle, sillä pumpun tuottama hukkalämpö siirtyy veteen. Pumppu on teknisesti suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Premium-altaassa on värinäytöllinen hallintapaneeli, jossa on kattavat ominaisuudet altaan toimintojen hallintaan. Lisäksi se sisältää muistutus- ja autoflow-toiminnot. Muistutus-toiminto muistuttaa muun muassa suodattimen vaihdosta. Autoflow-toiminto puolestaan käynnistää pumput automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen, jotta putkistoon jääneet epäpuhtaudet kulkeutuvat suodattimeen. Premium-varustelu tarjoaa sinulle vain kaikkein parasta ja nautinnollinen sekä ylellinen kylpy rentouttavissa poreissa on taattu.


Novitek-ulkoporealtaat

Kotimaiset ulkoporealtaat valmistaa Novitek, jolla on pitkä historia ulkoporealtaiden valmistajana. Ulkoporealtaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten voit rauhassa luottaa siihen, että allas kestää kovimmatkin paukkupakkaset ja sääolosuhteet. Kotimaisena valmistajana Novitek on panostanut erityisesti eristykseen, joka takaa varsin maltilliset käyttökustannukset. Ulkoporeallas on eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta. Lisäksi Novitekin altaisiin sisältyy aina paksu eristekansi. Ennen toimitusta jokainen allas testataan perusteellisesti ja sille tehdään tarkka laaduntarkistus. Novitekin ulkoporealtaat ovat laadukkaita ja luotettavia. Novitek-ulkoporeallas tarjoaa sinulle nautinnollisia porehetkiä pitkälle tulevaisuuteen.


Yleiset tiedot

- Kotimainen avainlipputuote
- Altaat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti
- Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Novitek-ulkoporealtaan sähkönkulutus vain 300-600 euroa vuodessa, tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta
- UPM ProFi Deck -ulkoverhous – huoltovapaa
- Sisäpinta lasikuituvahvistettua akryylia – hygieenisyys
- Kantava alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vedenvaihto 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – desinfioi ja raikastaa vettä
- Kuitusuodatusjärjestelmä (Pleatco)
- Pyörivät ja suunnattavat suuttimet
- Ilmasäätimet
- Automatisoitu lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Led-valaistus vesirajassa (useita eri valo-ohjelmia)
- Paksu eristekansi (12 cm)
- 3G/Wifi-etäohjaus
- Tehokas lisähierontapumppu
- Led-valaistut vedenalaiset suuttimet
- Led-valaistut lasinaluset
- Silent System -suodatusjärjestelmä
- Värinäytöllinen hallintapaneeli
- Muistutus- ja autoflow-toiminnot

Allas räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten saat itse valita sisustan, ulkoverhouksen ja kannen värit.


Värivaihtoehdot (ks. kuvat)

Altaan sisävärit:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkopinta:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi kastanjanruskea
- UPM Profi musta

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Kirjoitathan tilauksen yhteydessä haluamasi värit viestikenttään.

Takuu: kahden vuoden täystakuu, vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen), kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Olos Premium tekniset tiedot

Mitat 221 x 221 x 96 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 5 paikkaa (3 istumapaikkaa ja 2 makuupaikkaa)
Tilavuus 1 500 litraa
Paino 380 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 3 kW (230 V / 50 Hz)
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä + Silent System suodatinpumppu 0,4 kW (230 V / 50 Hz)
Suuttimia 49
Hierontapumppu 3 x 1,5 kW pumppuja (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]

Lue lisää

11 990 € 9 669,35 € ALV 0 %

9 669,35 € 11 990 € ALV 24 %

Toimitus 0 €
Kotimainen ulkoporeallas Ropi Basic, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Ropi Basic, Novitek (ROPIBASIC)

Tuotekoodi: ROPIBASIC

Suomassa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Ropi

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!

Suosittu ulkoporeallas juuri sinulle, joka osaat arvostaa korkeaa laatua sekä monipuolisia hierontaominaisuuksia!
Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Ropi-ulkoporealtaan ominaisuuksia


Ropi-ulkoporeallas on Novitekin pienin allas ja näppärä vaihtoehto silloin, kun tilaa on rajoitetusti. Pienestä koostaan huolimatta allas tarjoaa nautinnollisen hieronnan kolmelle hengelle kerralla. Ropi-ulkoporeallas on varustettu ilmasäätimillä, joiden avulla voidaan helposti säädellä hierontatehoa. Ilmasäädin säätelee suuttimista tulevan ilman määrää. Mitä enemmän ilmaa, sitä voimakkaampi hieronta. Vesipainotteinen hieronta on puolestaan pehmeämpi ja hellävaraisempi. Kaikissa Novitekin ulkoporealtaissa suuttimet ovat pyöriviä ja suunnattavia. Suuttimet voidaan myös kokonaan sulkea. Tämän ansiosta voit suunnata suuttimen hieromaan jotakin tiettyä kohtaa. Tai vaihtoehtoisesti, jos et halua hierontaa johonkin kohtaan, voit helposti sulkea suuttimen kääntämällä sitä vastapäivään. Sulkiessasi suuttimen hierontapumppu kohdistaa tehon automaattisesti muihin suuttimiin. Omaan makuun sopiva hieronta löytyy siis takuulla jokaiselle. Ropi-altaassa on kaksi istumapaikkaa sekä yksi makuupaikka. Tämä allas soveltuu erinomaisesti esimerkiksi pariskunnalle tai pienelle perheelle.

Tutustu myös Premium-varusteluun:
Ropi Premium

Novitek-ulkoporealtaat

Kotimaiset ulkoporealtaat valmistaa Novitek, jolla on pitkä historia ulkoporealtaiden valmistajana. Ulkoporealtaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten voit rauhassa luottaa siihen, että allas kestää kovimmatkin paukkupakkaset ja sääolosuhteet. Kotimaisena valmistajana Novitek on panostanut erityisesti eristykseen, joka takaa varsin maltilliset käyttökustannukset. Ulkoporeallas on eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta. Lisäksi Novitekin altaisiin sisältyy aina paksu eristekansi. Ennen toimitusta jokainen allas testataan perusteellisesti ja sille tehdään tarkka laaduntarkistus. Novitekin ulkoporealtaat ovat laadukkaita ja luotettavia. Novitek-ulkoporeallas tarjoaa sinulle nautinnollisia porehetkiä pitkälle tulevaisuuteen.

Yleiset tiedot

- Kotimainen avainlipputuote
- Altaat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti
- Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Novitek-ulkoporealtaan sähkönkulutus vain 300-600 euroa vuodessa, tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta
- UPM ProFi Deck -ulkoverhous – huoltovapaa
- Sisäpinta lasikuituvahvistettua akryylia – hygieenisyys
- Kantava alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vedenvaihto 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – kirkastaa ja raikastaa vettä
- Kuitusuodatusjärjestelmä (Pleatco)
- Pyörivät ja suunnattavat suuttimet
- Ilmasäätimet
- Automatisoitu lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Led-valaistus vesirajassa (useita eri valo-ohjelmia)
- Paksu eristekansi (12 cm)

Allas räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten saat itse valita sisustan, ulkoverhouksen ja kannen värit.

Värivaihtoehdot (ks. kuvat)

Altaan sisävärit:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkovärit:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi kastanjanruskea
- UPM Profi musta

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Kirjoitathan tilauksen yhteydessä haluamasi värit viestikenttään.

Takuu: kahden vuoden täystakuu, vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen), kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Ulkoporeallas Ropin tekniset tiedot

Mitat 156 x 210 x 93 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 3 paikkaa (2 istumapaikkaa ja 1 makuupaikka)
Tilavuus 750 litraa
Paino 300 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 3 kW (230 V / 50 Hz)
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä
Suuttimia 34
Hierontapumppu 1 x 2,2 kW 2-nopeuspumppu (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]

Lue lisää

7 490 € 6 040,32 € ALV 0 %

6 040,32 € 7 490 € ALV 24 %

Toimitus 0 €
Kotimainen ulkoporeallas Ropi Premium, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Ropi Premium, Novitek (ROPIPREMIUM)

Tuotekoodi: ROPIPREMIUM

Suomassa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Ropi

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!

Erittäin suosittu ulkoporeallas juuri sinulle, joka arvostat korkeaa laatua sekä monipuolisia hierontaominaisuuksia!
Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Ropi-ulkoporealtaan ominaisuuksia


Ropi-ulkoporeallas on Novitekin pienin allas ja näppärä vaihtoehto silloin, kun tilaa on rajoitetusti. Pienestä koostaan huolimatta allas tarjoaa nautinnollisen hieronnan kolmelle hengelle. Ropi-ulkoporeallas on varustettu ilmasäätimillä, joiden avulla voidaan helposti säädellä hierontatehoa. Ilmasäädin säätelee suuttimista tulevan ilman määrää. Mitä enemmän ilmaa, sitä voimakkaampi hieronta. Vesipainotteinen hieronta on puolestaan pehmeämpi ja hellävaraisempi. Kaikissa Novitekin ulkoporealtaissa suuttimet ovat pyöriviä ja suunnattavia. Suuttimet ovat myös kokonaan suljettavissa. Tämän ansiosta voit suunnata suuttimen hieromaan jotakin tiettyä kohtaa. Tai vaihtoehtoisesti jos et halua hierontaa johonkin kohtaan, voit helposti sulkea suuttimen kääntämällä sitä vastapäivään. Sulkiessasi suuttimen hierontapumppu kohdistaa tehon automaattisesti muihin suuttimiin. Omaan makuun sopiva hieronta löytyy siis takuulla jokaiselle. Ropi-altaassa on kaksi istumapaikkaa sekä yksi makuupaikka. Tämä allas soveltuu erinomaisesti esimerkiksi pariskunnalle tai pienelle perheelle.


Miksi Premium-allas?

Premium-varustelu tuo altaaseen lisää käyttömukavuutta sekä ominaisuuksia, jotka takaavat täydellisen hemmotteluhetken ulkoporealtaassa. Premium-ulkoporealtaissa on kaikki herkut: 3G/Wifi-etäohjaus, tehokas lisähierontapumppu, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset sekä Silent System -suodatusjärjestelmä. 3G/Wifi-etäohjauksen avulla allasta voi ohjata etänä. Tarkista, että allas on langattoman verkon kantoalueella. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä sekä sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Kyseisellä Balboa Water Group Spa control -sovelluksella voit muun muassa säätää altaan lämpötilaa kätevästi vaikkapa työpaikaltasi käsin. Lisähierontapumppu tuo lisää hierontatehoa altaaseen. Mikäli siis nautit kunnon hieronnasta, on lisähierontapumppu ehdoton lisävaruste. Led-valaistut vedenalaiset suuttimet tuovat upeaa tunnelmaa ulkoporealtaaseen. Varsinkin iltahämärällä ja pimeällä valot pääsevät oikeuksiinsa. Samoin Led-valaistut lasinaluset saavat tavallisen vedenkin näyttämään houkuttelevalta. Silent System -suodatusjärjestelmä takaa tehokkaan, mutta hiljaisen suodatuksen ajankohtana, jonka sinä valitset. Suodatinpumppu on myös hyvä lisä lämmittimelle, sillä pumpun tuottama hukkalämpö siirtyy veteen. Pumppu on teknisesti suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Premium-altaassa on värinäytöllinen hallintapaneeli, jossa on kattavat ominaisuudet altaan toimintojen hallintaan. Lisäksi se sisältää muistutus- ja autoflow-toiminnot. Muistutus-toiminto muistuttaa muun muassa suodattimen vaihdosta. Autoflow-toiminto puolestaan käynnistää pumput automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen, jotta putkistoon jääneet epäpuhtaudet kulkeutuvat suodattimeen. Premium-varustelu tarjoaa sinulle vain kaikkein parasta ja nautinnollinen sekä ylellinen kylpy rentouttavissa poreissa on taattu.


Novitek-ulkoporealtaat

Kotimaiset ulkoporealtaat valmistaa Novitek, jolla on pitkä historia ulkoporealtaiden valmistajana. Ulkoporealtaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten voit rauhassa luottaa siihen, että allas kestää kovimmatkin paukkupakkaset ja sääolosuhteet. Kotimaisena valmistajana Novitek on panostanut erityisesti eristykseen, joka takaa varsin maltilliset käyttökustannukset. Ulkoporeallas on eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta. Lisäksi Novitekin altaisiin sisältyy aina paksu eristekansi. Ennen toimitusta jokainen allas testataan perusteellisesti ja sille tehdään tarkka laaduntarkistus. Novitekin ulkoporealtaat ovat laadukkaita ja luotettavia. Novitek-ulkoporeallas tarjoaa sinulle nautinnollisia porehetkiä pitkälle tulevaisuuteen.


Yleiset tiedot

- Kotimainen avainlipputuote
- Altaat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti
- Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Novitek-ulkoporealtaan sähkönkulutus vain 300-600 euroa vuodessa, tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta
- UPM ProFi Deck -ulkoverhous – huoltovapaa
- Sisäpinta lasikuituvahvistettua akryylia – hygieenisyys
- Kantava alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vedenvaihto 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – kirkastaa ja raikastaa vettä
- Kuitusuodatusjärjestelmä (Pleatco)
- Pyörivät ja suunnattavat suuttimet
- Ilmasäätimet
- Automatisoitu lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Led-valaistus vesirajassa (useita eri valo-ohjelmia)
- Paksu eristekansi (12 cm)
- 3G/Wifi-etäohjaus
- Tehokas lisähierontapumppu
- Led-valaistut vedenalaiset suuttimet
- Led-valaistut lasinaluset
- Silent System -suodatusjärjestelmä
- Värinäytöllinen hallintapaneeli
- Muistutus- ja autoflow-toiminnot

Allas räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten saat itse valita sisustan, ulkoverhouksen ja kannen värit.


Värivaihtoehdot (ks. kuvat)

Altaan sisävärit:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkovärit:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi kastanjanruskea
- UPM Profi musta

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Kirjoitathan tilauksen yhteydessä haluamasi värit viestikenttään.

Takuu: kahden vuoden täystakuu, vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen), kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Ropi Premium tekniset tiedot

Mitat 156 x 210 x 93 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 3 paikkaa (2 istumapaikkaa ja 1 makuupaikka)
Tilavuus 750 litraa
Paino 300 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 3 kW (230 V / 50 Hz)
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä + Silent System suodatinpumppu 0,4 kW (230 V / 50 Hz)
Suuttimia 34
Hierontapumppu 2 x 1,5 kW pumppuja (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]

Lue lisää

10 390 € 8 379,03 € ALV 0 %

norm. 10 490 €

8 379,03 € 10 390 € ALV 24 %

norm. 8 459,68 €

Toimitus 0 €
Kotimainen ulkoporeallas Saana Basic, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Saana Basic, Novitek (SAANABASIC)

Tuotekoodi: SAANABASIC

Suomassa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Saana

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!

Huom! Nyt marraskuun loppuun kestävän kampanjan ajan Saana Basic allas Silver Sterling -sisävärityksellä ja mustalla UPM paneelilla erikoishintaan 5990 €. Tarjous koskee vain tätä väriyhdistelmää. Voit pyytää tarjouksen myös muista väreistä! Myös Salla -allas erikoistarjouksessa.


Erittäin suosittu ulkoporeallas juuri sinulle, joka arvostat korkeaa laatua sekä monipuolisia hierontaominaisuuksia!
Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]


Saana-ulkoporealtaan ominaisuuksia

Lapsiperheelle tämä monipuolinen ulkoporeallas on ihanteellinen, sillä sen suunnittelussa on nimenomaan otettu huomioon lapsiperheet ja niiden tuomat vaatimukset. Tämä näkyy myös altaan muotoilussa, sillä altaassa on eri syvyisiä istuimia. Hierontatehon voimakkuuteen voit vaikuttaa ilmasäädinten avulla. Nimensä mukaisesti ilmasäätimellä voit säädellä ilman ja veden määrää hieronnan aikana. Mikäli kunnon voimakas hieronta on omaan makuun, saat potkua hierontaan lisäämällä suuttimista tulevan ilman määrää. Sen sijaan jos nautit veden hellästä ja pehmeästä hyväilystä, on vesipainotteinen hieronta miellyttävämpi vaihtoehto. Kaikissa Novitekin ulkoporealtaissa on pyöriviä ja suunnattavia suuttimia. Pyörivien suutinten ansiosta hieronta-alue on laajempi, eikä hierontateho kohdistu jatkuvasti samaan paikkaan. Kaikki suuttimet on mahdollista suunnata haluamaansa kohtaan sekä lisäksi suuttimet ovat myös kokonaan suljettavissa. Suunnattavat suuttimet ovat käteviä, kun haluat suunnata hieronnan johonkin tiettyyn kohtaan. Kun taas et halua hierontaa johonkin kohtaan, suuttimen voi sulkea helposti kääntämällä sitä vastapäivään. Jos haluat sulkea suuttimen, hyödyntää hierontapumppu kuitenkin tehon muissa suuttimissa. Säädettävät suuttimet mahdollistavat yksilöllisen paineen lapsille ja aikuisille erikseen. Nämä ovatkin erinomaisia ominaisuuksia varsinkin lapsiperheille: lapsille riittää kevyempi hieronta, kun taas vanhemmat voivat nauttia hieman tehokkaammasta hieronnasta. Ulkoporeallas Saanasta nauttii koko perhe sillä sen lämpimät poreet viihdyttävät perheen pienimpiä ja samalla rentouttavat vanhempia. Tilaa on yhteensä viidelle hengelle. Altaassa on yksi makuupaikka sekä neljä istumapaikkaa. Käyttökulut Saana-ulkoporealtaassa pysyvät maltillisina, joten altaassa voit huoletta kylpeä vaikka joka päivä!

Tutustu myös Premium-varusteluun:
Saana Premium


Novitek-ulkoporealtaat

Novitek on ainoa kotimainen ulkoporealtaiden valmistaja. Valmistuksen lisäksi myös altaiden suunnittelu tapahtuu kotimaassa, joten voit rauhassa luottaa siihen, että allas kestää kovimmatkin paukkupakkaset ja sääolosuhteet. Kotimaisena valmistajana Novitek on panostanut erityisesti eristykseen, jolloin käyttökustannukset pysyvät maltillisella tasolla. Ulkoporeallas on eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta. Lisäksi Novitekin altaisiin sisältyy aina paksu eristekansi. Ennen toimitusta jokainen allas testataan perusteellisesti ja sille tehdään tarkka laaduntarkistus. Novitekin ulkoporealtaat ovat laadukkaita ja luotettavia. Novitek-ulkoporeallas tarjoaa sinulle nautinnollisia porehetkiä pitkälle tulevaisuuteen.


Yleiset tiedot

- Suomalainen avainlipputuote – suunniteltu ja valmistettu Suomessa
- Altaiden valmistus räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti
- Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Tehokas lämmöneristys – kotimaisen ulkoporealtaan sähkönkulutus vain 300-600 euroa vuodessa
- Huoltovapaa UPM ProFi Deck -ulkoverhous
- Sisusta lasikuituvahvistettua akryylia – hygieeninen
- Kestävä alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vedenvaihto: 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – desinfioi vettä
- Pleatcon kuitusuodatusjärjestelmä
- Pyöriviä ja suunnattavia suuttimia
- Automaattinen lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Led-valot vesirajassa (useita eri valo-ohjelmia)
- Vahva ja tiivis eristekansi (12 cm)

Altaan räätälöinti asiakkaan toiveiden mukaisesti – saat itse valita sekä sisä- että ulkopinnan värit.


Värivaihtoehdot (ks. kuvat):

Altaan sisävärit:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkovärit:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi musta
- UPM Profi kastanjanruskea

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Kirjoitathan tilauksen yhteydessä haluamasi värit viestikenttään.

Takuu: kahden vuoden täystakuu, vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen), kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Ulkoporeallas Saanan tekniset tiedot

Mitat 198 x 198 x 96 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 5 paikkaa (4 istumapaikkaa ja 1 makuupaikka)
Tilavuus 1 100 litraa
Paino 335 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 3 kW (230 V / 50 Hz)
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä
Suuttimia 50
Hierontapumppu 1 x 2,2 kW 2-nopeuspumppu (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]

Lue lisää

5 990 € 4 830,65 € ALV 0 %

norm. 7 490 €

4 830,65 € 5 990 € ALV 24 %

norm. 6 040,32 €

Toimitus 0 €
Kotimainen ulkoporeallas Saana Premium, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Saana Premium, Novitek (SAANAPREMIUM)

Tuotekoodi: SAANAPREMIUM

Suomessa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Saana

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!

Monipuolisilla hierontaominaisuuksilla varustettu ulkoporeallas juuri sinulle, joka arvostat korkeaa laatua! Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Saana-ulkoporealtaan ominaisuuksia

Saana-ulkoporeallas on suunniteltu erityisesti perheiden tarpeita silmällä pitäen. Tämä näkyy myös altaan muotoilussa, sillä altaassa on eri syvyisiä istuimia. Lisäksi Saana-ulkoporealtaasta löytyvät ilmasäätimet, joiden avulla voit näppärästi säädellä hierontatehoa. Ilmasäädin säätelee suuttimista tulevan ilman määrää. Mitä enemmän ilmaa, sitä voimakkaampi hieronta. Vesipainotteinen hieronta on puolestaan pehmeämpi ja hellävaraisempi. Kaikissa Novitekin ulkoporealtaissa suuttimet ovat pyöriviä ja suunnattavia. Suuttimet ovat myös kokonaan suljettavissa, jonka ansiosta voit suunnata suuttimen hieromaan jotakin tiettyä kohtaa. Tai vaihtoehtoisesti, jos et halua hierontaa johonkin kohtaan, voit helposti sulkea suuttimen kääntämällä sitä vastapäivään. Sulkiessasi suuttimen hierontapumppu kohdistaa tehon automaattisesti muihin suuttimiin. Nämä ovat erinomaisia ominaisuuksia varsinkin lapsiperheille, sillä lapsille yleensä riittää kevyempi hieronta, kun taas vanhemmat voivat nauttia hieman tehokkaammasta hieronnasta. Saana-altaasta nauttii koko perhe, sillä siinä missä lämpimät poreet viihdyttävät perheen pienimpiä, voivat aikuiset samalla rentoutua hieronnassa. Tilaa on yhteensä viidelle hengelle. Altaassa on yksi makuupaikka sekä neljä istumapaikkaa. Käyttökulut Saana-ulkoporealtaassa pysyvät maltillisina, joten altaassa voit huoletta kylpeä vaikka joka päivä!


Miksi Premium-allas?

Premium-varustelu tuo altaaseen lisää käyttömukavuutta sekä ominaisuuksia, jotka takaavat täydellisen hemmotteluhetken ulkoporealtaassa. Premium-ulkoporealtaissa on kaikki herkut: 3G/Wifi-etäohjaus, tehokas lisähierontapumppu, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset sekä Silent System -suodatusjärjestelmä. 3G/Wifi-etäohjauksen avulla allasta voi ohjata etänä. Tarkista, että allas on langattoman verkon kantoalueella. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä sekä sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Kyseisellä Balboa Water Group Spa control -sovelluksella voit muun muassa säätää altaan lämpötilaa kätevästi vaikkapa työpaikaltasi käsin. Lisähierontapumppu tuo lisää hierontatehoa altaaseen. Mikäli siis nautit kunnon hieronnasta, on lisähierontapumppu ehdoton lisävaruste. Led-valaistut vedenalaiset suuttimet tuovat upeaa tunnelmaa ulkoporealtaaseen. Varsinkin iltahämärällä ja pimeällä valot pääsevät oikeuksiinsa. Samoin Led-valaistut lasinaluset saavat tavallisen vedenkin näyttämään houkuttelevalta. Silent System -suodatusjärjestelmä takaa tehokkaan, mutta hiljaisen suodatuksen ajankohtana, jonka sinä valitset. Suodatinpumppu on myös hyvä lisä lämmittimelle, sillä pumpun tuottama hukkalämpö siirtyy veteen. Pumppu on teknisesti suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Premium-altaassa on värinäytöllinen hallintapaneeli, jossa on kattavat ominaisuudet altaan toimintojen hallintaan. Lisäksi se sisältää muistutus- ja autoflow-toiminnot. Muistutus-toiminto muistuttaa muun muassa suodattimen vaihdosta. Autoflow-toiminto puolestaan käynnistää pumput automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen, jotta putkistoon jääneet epäpuhtaudet kulkeutuvat suodattimeen. Premium-varustelu tarjoaa sinulle vain kaikkein parasta ja nautinnollinen sekä ylellinen kylpy rentouttavissa poreissa on taattu.


Novitek-ulkoporealtaat

Kotimaiset ulkoporealtaat valmistaa Novitek, jolla on pitkä historia ulkoporealtaiden valmistajana. Ulkoporealtaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten voit rauhassa luottaa siihen, että allas kestää kovimmatkin paukkupakkaset ja sääolosuhteet. Kotimaisena valmistajana Novitek on panostanut erityisesti eristykseen, joka takaa maltilliset käyttökustannukset. Ulkoporeallas on eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta. Lisäksi Novitekin altaisiin sisältyy aina paksu eristekansi. Ennen toimitusta jokainen allas testataan perusteellisesti ja sille tehdään tarkka laaduntarkistus. Novitekin ulkoporealtaat ovat laadukkaita ja luotettavia. Novitek-ulkoporeallas tarjoaa sinulle nautinnollisia porehetkiä pitkälle tulevaisuuteen.


Yleiset tiedot

- Kotimainen avainlipputuote
- Altaat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti
- Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Novitek-ulkoporealtaan sähkönkulutus vain 300-600 euroa vuodessa, tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta
- UPM ProFi Deck -ulkoverhous – huoltovapaa
- Sisäpinta lasikuituvahvistettua akryylia – hygieenisyys
- Kantava alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vedenvaihto: 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – kirkastaa ja raikastaa vettä
- Kuitusuodatusjärjestelmä (Pleatco)
- Pyörivät ja suunnattavat suuttimet
- Ilmasäätimet
- Automatisoitu lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Led-valaistus vesirajassa (useita eri valo-ohjelmia)
- Paksu eristekansi (12 cm)
- 3G/Wifi-etäohjaus
- Tehokas lisähierontapumppu
- Led-valaistut vedenalaiset suuttimet
- Led-valaistut lasinaluset
- Silent System -suodatusjärjestelmä
- Värinäytöllinen hallintapaneeli
- Muistutus- ja autoflow-toiminnot

Allas räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten saat itse valita sisustan, ulkoverhouksen ja kannen värit.


Värivaihtoehdot (ks. kuvat)

Altaan sisävärit:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkovärit:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi kastanjanruskea
- UPM Profi musta

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Kirjoitathan tilauksen yhteydessä haluamasi värit viestikenttään.

Takuu: kahden vuoden täystakuu, vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen), kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Saana Premium tekniset tiedot

Mitat 198 x 198 x 96 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 5 paikkaa (4 istumapaikkaa ja 1 makuupaikka)
Tilavuus 1 100 litraa
Paino 335 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 3 kW (230 V / 50 Hz)
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä + Silent System -suodatinpumppu 0,4 kW (230 V / 50 Hz)
Suuttimia 36
Hierontapumppu 2 x 1,5 kW pumppuja (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]

Lue lisää

9 990 € 8 056,45 € ALV 0 %

norm. 10 490 €

8 056,45 € 9 990 € ALV 24 %

norm. 8 459,68 €

Toimitus 0 €
Kotimainen ulkoporeallas Salla Basic, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Salla Basic, Novitek (SALLABASIC)

Tuotekoodi: SALLABASIC

Suomassa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Salla

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!

Huom! Nyt marraskuun loppuun kestävän kampanjan ajan Salla Basic allas Silver Sterling -sisävärityksellä ja mustalla UPM paneelilla erikoishintaan 6790 €. Tarjous koskee vain tätä väriyhdistelmää. Voit pyytää tarjouksen myös muista väreistä!


Novitekin ulkoporeallasmalliston uusin tulokas juuri sinulle, joka arvostat korkeaa laatua sekä monipuolisia hierontaominaisuuksia!
Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Salla-ulkoporealtaan ominaisuuksia

Salla on keskikokoluokan ulkoporeallas, joka on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Tämä näkyy esimerkiksi altaan muotoilussa, sillä altaasta löytyy eri kokoisia istuimia sekä eri korkeuksille asennettuja ilmasuuttimia. Hierontatehon voimakkuuteen voidaan vaikuttaa ilmasäädinten avulla. Nimensä mukaisesti ilmasäätimellä voi säädellä ilman ja veden määrää hieronnan aikana. Mikäli haluat voimakkaamman hieronnan, saat enemmän tehoa lisäämällä suuttimista tulevan ilman määrää. Sen sijaan jos nautit veden hellästä hyväilystä, kannattaa valita vesipainotteinen hieronta. Kaikissa Novitekin ulkoporealtaissa on pyöriviä ja suunnattavia suuttimia. Pyörivien suutinten ansiosta hieronta-alue on laajempi, eikä hierontateho kohdistu jatkuvasti samaan paikkaan. Kaikki suuttimet on mahdollista suunnata juuri haluttuun kohtaan ja ne voidaan myös lisäksi sulkea kokonaan. Suunnattavat suuttimet ovat käteviä, kun haluat suunnata hieronnan johonkin tiettyyn kohtaan. Jos taas et halua hierontaa jollekin alueelle, voi suuttimen sulkea kokonaan kääntämällä sitä vastapäivään. Jos jokin suutin suljetaan, hierontapumppu hyödyntää tehon muissa suuttimissa. Säädettävät suuttimet mahdollistavat yksilöllisen paineen ja sopivat siitä syystä juuri esimerkiksi lapsille. Lapsille yleensä riittää hieman kevyempikin hieronta, kun taas vanhemmat voivat nauttia tehokkaammasta hieronnasta. Ulkoporeallas Sallasta voi nauttia helposti koko perhe, sillä lämpimissä poreissa viihtyvät niin perheen pienemmät kuin aikuisetkin kylpijät. Altaasta löytyy yksi makuupaikka sekä viisi istumapaikkaa, joten tilaa on koko perheelle. Käyttökustannukset Salla-ulkoporealtaassa pysyvät varsin maltillisina, joten altaassa voit huoletta käydä vaikka joka päivä!

Tutustu myös Premium-varusteluun:
Salla Premium


Novitek-ulkoporealtaat

Novitek on ainoa kotimainen ulkoporealtaiden valmistaja Suomessa. valmistuksen lisäksi myös altaiden suunnittelu tapahtuu kotimaassa, joten voit rauhassa luottaa siihen, että allas kestää kovimmatkin paukkupakkaset ja sääolosuhteet. Kotimaisena valmistajana Novitek on panostanut erityisesti eristykseen, jolloin käyttökustannukset pysyvät maltillisella tasolla. Ulkoporeallas onkin eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta. Lisäksi Novitekin altaisiin sisältyy aina paksu eristekansi. Ennen toimitusta jokainen allas testataan perusteellisesti ja altaalle tehdään tarkka laaduntarkistus. Novitekin ulkoporealtaat ovat laadukkaita, luotettavia sekä ominaisuuksiltaan verrattomia. Novitek-ulkoporeallas tarjoaa sinulle nautinnollisia porehetkiä pitkälle tulevaisuuteen.

Yleiset tiedot

- Suomalainen avainlipputuote – suunniteltu ja valmistettu Suomessa
- Altaat valmistetaan räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan
- Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Tehokas lämmöneristys – kotimaisen ulkoporealtaan sähkönkulutus vain 300-600 euroa vuodessa
- Huoltovapaa UPM ProFi Deck -ulkoverhous
- Sisusta lasikuituvahvistettua akryylia – hygieeninen
- Kestävä alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vedenvaihto: 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – desinfioi ja raikastaa veden
- Pleatcon kuitusuodatusjärjestelmä
- Pyöriviä ja suunnattavia suuttimia
- Balboan (USA) ohjausjärjestelmä
- Automaattinen lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Led-valot vesirajassa (useita eri valo-ohjelmia)
- Vahva ja tiivis eristekansi (12 cm)


Altaan räätälöinti asiakkaan toiveiden mukaisesti – sekä sisä- että ulkopinnan värit saa valita itse.

Värivaihtoehdot (ks. kuvat):

Altaan sisävärit:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkovärit:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi kastanjanruskea
- UPM Profi musta

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Kirjoitathan tilauksen yhteydessä haluamasi värit viestikenttään.

Takuu: kahden vuoden täystakuu, vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen), kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Ulkoporeallas Sallan tekniset tiedot

Mitat 200 x 200 x 96 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 6 paikkaa (5 istumapaikkaa ja 1 makuupaikka)
Tilavuus 1 200 litraa
Paino 340 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 1 kpl 3 kW (230 V / 50 Hz)
Ohjausjärjestelmä Balboa USA
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä
Suuttimia 50
Hierontapumppu 1,3 kW, 2-nopeuspumppu + 2,2 kW (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]

Lue lisää

6 790 € 5 475,81 € ALV 0 %

norm. 7 990 €

5 475,81 € 6 790 € ALV 24 %

norm. 6 443,55 €

Toimitus 0 €
Kotimainen ulkoporeallas Salla Premium, Novitek
Kotimainen ulkoporeallas Salla Premium, Novitek (SALLAPREMIUM)

Tuotekoodi: SALLAPREMIUM

Suomassa valmistettu tuote

Ulkoporeamme - Salla

Tälle tuotteelle on hintatakuu! Soita, mailaa tai tule käymään ja pyydä Suomen paras tarjous!

Novitekin ulkoporeallasmalliston uusin tulokas juuri sinulle, joka arvostat korkeaa laatua sekä monipuolisia hierontaominaisuuksia!
Pyydä tarjous tai tiedustele mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme!

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Puhelin: (02) 7751 260 (ma-pe 8-16)
Sähköposti: [email protected]

Salla-ulkoporealtaan ominaisuuksia

Salla on keskikokoluokan ulkoporeallas, joka on suunniteltu erityisesti lapsiperheitä silmällä pitäen. Tämä näkyy esimerkiksi altaan muotoilussa, sillä altaasta löytyy eri kokoisia istuimia sekä eri korkeuksille asennettuja suuttimia. Hierontatehon voimakkuuteen voidaan vaikuttaa ilmasäädinten avulla. Nimensä mukaisesti ilmasäätimellä voi säädellä ilman ja veden määrää hieronnan aikana. Mikäli haluat voimakkaamman hieronnan, saat enemmän tehoa lisäämällä suuttimista tulevan ilman määrää. Sen sijaan jos nautit veden hellästä hyväilystä, kannattaa valita vesipainotteinen hieronta. Kaikissa Novitekin ulkoporealtaissa on pyöriviä ja suunnattavia suuttimia. Pyörivien suutinten ansiosta hieronta-alue on laajempi, eikä hierontateho kohdistu jatkuvasti samaan paikkaan. Kaikki suuttimet on mahdollista suunnata juuri haluttuun kohtaan ja ne voidaan myös lisäksi sulkea kokonaan. Suunnattavat suuttimet ovat käteviä, kun haluat suunnata hieronnan johonkin tiettyyn kohtaan. Jos taas et halua hierontaa jollekin alueelle, voi suuttimen sulkea kokonaan kääntämällä sitä vastapäivään. Jos jokin suutin suljetaan, hierontapumppu hyödyntää tehon muissa suuttimissa. Säädettävät suuttimet mahdollistavat yksilöllisen paineen ja sopivat siitä syystä juuri esimerkiksi lapsille. Lapsille yleensä riittää hieman kevyempikin hieronta, kun taas vanhemmat voivat nauttia tehokkaammasta hieronnasta. Ulkoporeallas Sallasta voi nauttia helposti koko perhe, sillä lämpimissä poreissa viihtyvät niin perheen pienemmät kuin aikuisetkin kylpijät. Altaasta löytyy yksi makuupaikka sekä viisi istumapaikkaa, joten tilaa on koko perheelle. Käyttökustannukset Salla-ulkoporealtaassa pysyvät varsin maltillisina, joten altaassa voit huoletta käydä vaikka joka päivä!


Miksi Premium-allas?

Premium-varustelu tuo altaaseen lisää käyttömukavuutta sekä ominaisuuksia, jotka takaavat täydellisen hemmotteluhetken ulkoporealtaassa. Premium-ulkoporealtaissa on kaikki herkut: 3G/Wifi-etäohjaus, tehokas lisähierontapumppu, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset sekä Silent System -suodatusjärjestelmä. 3G/Wifi-etäohjauksen avulla allasta voi ohjata etänä. Tarkista, että allas on langattoman verkon kantoalueella. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä sekä sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Kyseisellä Balboan sovelluksella voit muun muassa säätää altaan lämpötilaa kätevästi työpaikaltasi käsin. Lisähierontapumppu tuo lisää hierontatehoa altaaseen. Mikäli siis nautit kunnon hieronnasta, on lisähierontapumppu ehdoton lisävaruste. Led-valaistut vedenalaiset suuttimet tuovat upeaa tunnelmaa ulkoporealtaaseen. Varsinkin iltahämärällä ja pimeällä valot pääsevät oikeuksiinsa. Samoin Led-valaistut lasinaluset saavat tavallisen vedenkin näyttämään houkuttelevalta. Silent System -suodatusjärjestelmä takaa tehokkaan, mutta hiljaisen suodatuksen ajankohtana, jonka sinä valitset. Suodatinpumppu on myös hyvä lisä lämmittimelle, sillä pumpun tuottama hukkalämpö siirtyy veteen. Pumppu on teknisesti suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Premium-altaassa on värinäytöllinen hallintapaneeli, jossa on kattavat ominaisuudet altaan toimintojen hallintaan. Lisäksi se sisältää muistutus- ja autoflow-toiminnot. Muistutus-toiminto muistuttaa muun muassa suodattimen vaihdosta. Autoflow-toiminto puolestaan käynnistää pumput automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen, jotta putkistoon jääneet epäpuhtaudet kulkeutuvat suodattimeen. Premium-varustelu tarjoaa sinulle vain kaikkein parasta ja nautinnollinen sekä ylellinen kylpy rentouttavissa poreissa on taattu.


Novitek-ulkoporealtaat

Novitek on ainoa kotimainen ulkoporealtaiden valmistaja Suomessa. Valmistuksen lisäksi myös altaiden suunnittelu tapahtuu kotimaassa, joten voit rauhassa luottaa siihen, että allas kestää kovimmatkin paukkupakkaset ja sääolosuhteet. Kotimaisena valmistajana Novitek on panostanut erityisesti eristykseen, jolloin käyttökustannukset pysyvät maltillisella tasolla. Ulkoporeallas on eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta. Lisäksi Novitekin altaisiin sisältyy aina paksu eristekansi. Ennen toimitusta jokainen allas testataan perusteellisesti ja sille tehdään tarkka laaduntarkistus. Novitekin ulkoporealtaat ovat laadukkaita ja luotettavia sekä ominaisuuksiltaan verrattomia. Novitek-ulkoporeallas tarjoaa sinulle nautinnollisia porehetkiä pitkälle tulevaisuuteen.

Yleiset tiedot

- Suomalainen avainlipputuote – suunniteltu ja valmistettu Suomessa
- Altaat valmistetaan räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan
- Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
- Tehokas lämmöneristys – kotimaisen ulkoporealtaan sähkönkulutus vain 300-600 euroa vuodessa
- Huoltovapaa UPM ProFi Deck -ulkoverhous
- Sisusta lasikuituvahvistettua akryylia – hygieeninen
- Kestävä alumiinirunko – 10 vuoden runkotakuu
- ABS-muovista valmistettu pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
- Vedenvaihto: 2-4 kertaa vuodessa
- Otsonaattori – desinfioi ja raikastaa veden
- Pleatcon kuitusuodatusjärjestelmä
- Pyöriviä ja suunnattavia suuttimia
- Balboan (USA) ohjausjärjestelmä
- Automaattinen lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
- Led-valot vesirajassa (useita eri valo-ohjelmia)
- Vahva ja tiivis eristekansi (12 cm)
- 3G/Wifi-etäohjaus
- Tehokas lisähierontapumppu
- Led-valaistut vedenalaiset suuttimet
- Led-valaistut lasinaluset
- Silent System -suodatusjärjestelmä
- Värinäytöllinen hallintapaneeli
- Muistutus- ja autoflow-toiminnot

Altaan räätälöinti asiakkaan toiveiden mukaisesti – sekä sisä- että ulkopinnan värit saa valita itse.

Värivaihtoehdot (ks. kuvat):

Altaan sisävärit:
- Alba (valkoinen)
- Silver Sterling (harmaa)
- Pearl Shadow (musta)
- Inca Gold (kupari)
- Summer Sapphire (sininen)

Altaan ulkovärit:
- UPM Profi harmaa
- UPM Profi kastanjanruskea
- UPM Profi musta

Kannen värit:
- Harmaa
- Ruskea

Kirjoitathan tilauksen yhteydessä haluamasi värit viestikenttään.

Takuu: kahden vuoden täystakuu, vuoden lisätakuu tekniikan varaosille (vaatii rekisteröitymisen), kymmenen vuoden runkotakuu.

Hintaan sisältyy:
- Ulkoporeallas
- Eristekansi
- Suodatin
- Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)

Huom: lisävarusteista upotuspanelointi sekä lisälämmitin tulee tilata ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.


Ulkoporeallas Sallan tekniset tiedot

Mitat 200 x 200 x 96 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 6 paikkaa (5 istumapaikkaa ja 1 makuupaikka)
Tilavuus 1 200 litraa
Paino 340 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 3 x 16 A (400 V)
Lämmitin 1 kpl 3 kW (230 V / 50 Hz)
Ohjausjärjestelmä Balboa USA
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä + Silent System -suodatinpumppu 0,4 kW (230 V / 50 Hz)
Suuttimia 50
Hierontapumppu 3 x 1,5 kW pumppuja (230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus, Led-valaistut vedenalaiset suuttimet, Led-valaistut lasinaluset

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)


Toimitusaika

Altaiden toimitusaika on pääsääntöisesti 6-8 viikkoa, tehtaan tilanteesta riippuen.
Kysy toimitusten aikataulua asiakaspalvelustamme.

Puhelin: (02) 7751 260
Sähköposti: [email protected]

Lue lisää

10 990 € 8 862,90 € ALV 0 %

8 862,90 € 10 990 € ALV 24 %

Toimitus 0 €