Lumispa-ulkoporealtaat

Lumispa-ulkoporealtaat – ylellisyyttä arkeen

Lumispa-ulkoporealtaat ovat edelläkävijöitä puhuttaessa ulkoporealtaista. Innovatiivisella tekniikalla ja ominaisuuksilla varustetut altaat vastaavat vaativankin käyttäjän tarpeisiin. Altaissa on käytetty vain laadukkaimpia materiaaleja sekä komponentteja. Hierontatekniikka sekä -ominaisuudet on kaikissa Lumispa-ulkoporealtaissa viety aivan uudelle tasolle. Lumispa-allas on designtuote, joka tuo sisustamisen pihalle. Pehmeä muotoilu sekä skandinaavinen tyyli puhuttelee ja kutsuu helliviin poreisiin.

Lumispa-altaat on suunnitellut suomalainen Pentagon Design ja kaikki ulkoporealtaat valmistetaan Suomessa. Laatu on merkittävin tekijä, joka leimaa Lumispa-altaita. Laadukas...Näytä kaikki ulkoporeallas kestää vuodesta toiseen ja lisäksi sen käyttökustannukset ovat mahdollisimman alhaiset. Energiatehokkuus on myös yksi Lumispa-altaan tärkeimmistä ominaisuuksista. Jokainen allas valmistetaan vastaamaan käyttäjän tarpeita sekä räätälöidään myös sen mukaisesti.

Lumispa-altaat ovat jaettavissa kolmeen eri kokoluokkaan: 200-sarja, 400-sarja sekä 600-sarja. 200-sarjan allas on kooltaan 190 x 190 cm, 400-sarjan altaat 215 x 215 cm ja 600-sarjan altaat 230 x 230 cm. Altaiden ominaisuudet vaihtelevat koon lisäksi myös hierontatehojen, suuttimien sekä muotoilun suhteen.

Hierontamukavuus sekä ergonomia on Lumispa-altaissa otettu aivan uudella tavalla huomioon. Tämä näkyy niin altaiden muotoilussa kuin suutinten asettelussakin. Tavoitteena on miellyttävä sekä juuri omaan makuun sopiva hieronta. Lumispa-allas tarjoaa täydellisen rentoutumisen sekä hierontaelämyksen mihin vuodenaikaan tahansa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!