Kumimattosarja Ford Kuga III (2019➟) 🙂

  • Täydellinen malllikohtainen istuvuus
  • Notkeaa ja kestävää 100% kumia
  • Korkea sekä pitävä kuviointi

Frogum kumimattosarjat istuvat tarkasti auton jalkatilan muotoihin ja suojaavat lattiapintoja niille kohdistuvalta rasitukselta. Matto pysyy hyvin paikallaan, joten se on tyylikkään ulkoasun lisäksi myös turvallinen! Lue lisää >>

Säästä
17 €

52
norm. 69
41,94 alv 0 %

Saatavuusarvio: 4-8 viikkoa

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Frogumin tyylikkäät 100% kumista valmistetut matot istuvat täydellisesti autosi jalkatilaan. Niiden korkealuokkainen materiaali yhdistettynä karkeaan kohokuviointi takaavat sen, että matot eivät ole liukkaita jalkojesi alla niin ajaessa kuin autoon astuessakaan. Kuten varmasti huomaatkin, niiden muotoilu kattaa kaikki jalkatilan kriittisimmät kohteet!

Kunnollinen matto näyttä hyvältä, lisää autosi ylellisyyttä ja suojaa sisäpintoja lialta, loskalta, hiekalta ja vedeltä vaihtelevissa Suomen olosuhteissa. Matoissa on tehtaalta tullessa hyvin mieto vaniljan tuoksu, joka häviää nopeasti käytössä. Uusimalla sisätilojen matot, ehostat ja siistit autosi ulkoasun helposti ja edullisesti.

Mikäli et löytänyt autoosi sopivaa mattoa kokeile helppoa hakukonettamme TÄSTÄ LINKISTÄ

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.