Ilmainen toimitus!
Asiakkaan kuva

Kuulosuojaimet bluetoothilla 412RDB, Zekler

Rocki pauhaamaan ja työntekoon!

Bluetooth kuulosuojaimet, Zekler 412RDB

Laita musiikki pauhaamaan ja ryhdy töihin. Työtkin sujuvat jouhevammin kun taustalla soi mielimusiikkisi. Kuulosuojaimissa on siis sisäänrakennettu FM-stereoradio, ympäristöäänien tasorajaus ja langaton Bluetooth -tekniikka, jolla toistat musiikkia tai puhut puheluita. Tuotteen puomimikrofoni erityisen tarkalla melunvaimennuksella selkeään ja veden kir… Lue lisää >>

359 289,52€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 380682200

EAN-koodi: 7391272283189

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Bluetooth kuulosuojaimet, Zekler 412RDB

Laita musiikki pauhaamaan ja ryhdy töihin. Työtkin sujuvat jouhevammin kun taustalla soi mielimusiikkisi. Kuulosuojaimissa on siis sisäänrakennettu FM-stereoradio, ympäristöäänien tasorajaus ja langaton Bluetooth -tekniikka, jolla toistat musiikkia tai puhut puheluita. Tuotteen puomimikrofoni erityisen tarkalla melunvaimennuksella selkeään ja veden kirkkaaseen viestintään.
Side Tone -toiminto, jonka avulla kuulet oman äänesi selkeästi, vaikka ympärillä olisi minkälainen karnevaali tahansa. Tämän ansiosta puhuminen käy siis helpommin. Tasorajoitus jää turvallisuussyistä päälle puhelun tullessa. Mikä hienointa, Adaptive Volume Control -toiminto säätää soittoäänen sekä puhelun volumen juuri oikeaksi. Se onnistuu siinä tarkkailemalla ympäristön ääniä. FM radio toimii 88 - 108 MHz äänitason rajoituksella. Automatic Frequency Control -toiminto vähentää kanavien välillä olevaa kohinaa ja lukitsee valitun kanavan joka tarkoitta sitä, että se pysyy myös huonoissa vastaanotto-olosuhteissa. Automaattinen stereo / mono-kytkentä tasaa äänikenttää sen vastaanotto-olosuhteiden mukaiseksi. Ympäristöäänien tasorajoitus, eli Level Dependent System vahvistaa heikkoja ääniä ja mahdollistaa ympäristön äänien kuulemisen, vaikka korvat ovatkin suojattu voimakkailta ja äkillisiltä ääniltä.

- 3,5 mm tuloliitäntä
- Vaimennustaho: Taso 2
- Bluetooth
- FM-radio
- Mukana kaapeli 2 x 3,5 mm stereoliittimillä
- Säädettävä pääpanta
- Pehmeä ja vaihdettava päälakipehmuste
- Tiivisterenkaat jotka ovat leveät, mukavat ja helposti vaihdettavat
- Kantama: 10 metriä liitettyyn Bluetooth laitteeseen
- Mukana ladattavat paristot ja niille laturi
- Jos kaikki toiminnot ovat yhtä aikaa käytössä, niin kuulokkeet kestävät 23 h, mutta jos käytössä on vain Bluetooth ja ympäristöäänien tasorajaus on toiminta aika huimat 62 h
- Akkuvahti/virransäästötoiminto sammuttaa laitteen automaattisesti, jos mitään toimintoja ei ole käytetty 6 tuntiin

Hyväksynnät: EN 352-1, 352-4, 352-6, 352-8 sekä EMC-direktiivi 2004/108/EY.
Vaimennusarvot: H = 34 / M = 27 / L = 20 / SNR = 30

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Kuulosuojaimet

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä