Lämpökompostori 260 l, Green Land 🙂

Ale -19%
Asiakkaan kuva
Tällä tuotteella on kova kysyntä.
Tilaa heti omasi.
×
 • Suurempi 54 mm eristepaksuus
 • Oma suotonesteen keräysjärjestelmä
 • 3-8 hengen suuremmille kotitalouksille tai mökille

Huolehdi biojätteiden oikeaoppisesta ja ympäristöystävällisestä kompostoinnista Green Landin suuremmalla 260 litraisella lämpökompostorilla. Kunnollisen eristyksen ansiosta, se soveltuu ympärivuotiseen tehokkaaseen kompostointiin. Lue lisää >>

Säästä
70 €

299
norm. 369
241,13 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Toimitus alkaen 11,90 €

Green Land lämpökompostori on edullinen ja järkevä tapa päästä eroon ruoantähteistä, perunoiden kuorista, kaffenpuruista ja kaikenlaisista vihannesten ja hedelmien kannoista. Kompostori muuttaa tällaiset jätteet kuohkeaksi ja ravinteikkaaksi mullaksi muutamassa kuukaudessa. Erityispaksu 54 mm paksu eriste mahdollistaa kompostin toiminnan myös talvisaikaan. Tässä on tärkeää syöttää sille sopivissa määrin uutta kompostoituvaa materiaalia maatumisprosessin ylläpitämiseksi.

Lämpökompostorin 260 litran tilavuus riittää keskimäärin 3-8 hengen talouksiin tai esimerkiksi mökille. Siinä on säädettävä ilmanvaihtoventtiili jota säätämällä voidaan vaikuttaa kompostoitumiseen vallitsevissa olosuhteissa. Säiliön sisäistä lämpötilaa on helppo seurata etupaneelissa olevasta lämpömittarista. Kompostoinnissa muodostuva neste on helposti hyödynnettävissä vaikkapa pihakasvien lannoitteeksi hanalla varustetun letkun kautta.

Kompostikuiviketta suositellaan käyttämään talviaikaan enemmän kuin kesäkaudella. Mikäli kompostori pääsee jäätymään, se ei vaurioidu. Kompostoituminen jatkuu ilman lämmettyä, kun komposti on sulanut. Etupaneelissa olevasta suuresta ja helposti avattavasta luukusta valmiin kompostimateriaalin tyhjentäminen käy helposti mukana toimitettavan lapion avulla.

Ominaisuudet:

 • Ulkomitat: noin 84 x 72 x 106 cm
 • Paino: noin 17 kg
 • Tyhjennysaukon koko: noin 53 x 18 cm
 • Kuoren materiaali: polyeteeni HDPE
 • Eristemateriaali: EPP
 • Eristepaksuus: 54 mm
 • Mukana puutarhalapio tyhjentämiseen
 • Kompostori on suojattu hiiriltä, myyriltä ja muilta pienjyrsijöiltä.

  Olli H. 25.06.2024

  Leena L. 04.06.2024

Reilun kokoinen kompostori ja oli helppo pistää putki kiinni yms. Toimitus todella nopeaa!

  Vihreän siirtymän uhri 03.06.2024

Hyvältä tuotteelta vaikuttaa, tilavuus riittää useammankin perheen tarpeisiin

  EevaL 27.06.2024

En tajunnut ett kansi on ns.styroksiin ja pelätään lintujen/oravien rikkovat sen...
Otetaan käyttöön ensiviikolla ja kysykää muutaman kkn jäkleen käyttö kokemusta :)

  Tarzan 26.06.2024

Muuten hyvä mutta nesteenkeräysletkun liitos surkea. Tammikuussa aloitettu käyttö ja jo huhtikuussa liitoskohta murtunut. Vuotaa kaiken suodoksen keräysastian alle. Liitoskohta kovaa muovia ja kirjaimellisesti mureni käsiin.

Myyjän vastaus: Koska palaute on jätetty nimettömänä, emme voi hoitaa asiaa eteenpäin. Toivottavasti olet kuitenkin tämän tuotearvostelun sijaan ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta homma saadaan hoidettua kuntoon😊👍


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös