Ilmainen toimitus!

Linnunkarkotin, Backaton

Häädä linnut kätevästi kotipihalta, terassilta, parvekkeelta...

76 € 61,29 € ALV 0 %
Ilmainen toimitus!

Tuotekoodi: 80017

EAN-koodi: 7090020080017

Elektroninen linnunkarkoittaja

- Ei enää vaivaa lintujen jätösten kanssa
- Lähettää korkeataajuista ääntä 12,16 KHz
- Toimii kolmella ladattavalla AA-paristolla (sisältyvät hintaan), jotka latautuvat integroidulla aurinkokennopaneelilla
- Aktivoituu liiketutkalla, jonka toimintasäde on 0-10 m
- Helppo asentaa

Paino: 300 g
Mitat: 95 x 115 mm

Yhteystietojasi ei julkaista.

  erimerimies

  02.06.2018

Helppo kiinnittää veneen mastoon ja vekotin alkoi auringonpaisteessa toimia saman tien. Herkkä liiketunnistin, mahdollisesti jopa turhan herkkä esim. kerholaitureille; aiheetta omia aikojaan sirittävä laite saattaa ärsyttää naapuriveneilijää.
Alku ei vaikuttanut lupaavalta: yllätin lokin makoilemasta sotketulla pressulla välittämättä karkottimen äänestä tuon taivaallista. Sittemmin olen huomannut että pressu on pysynyt enimmäkseen puhtaana, päinvastoin kuin katveeseen jäävät veneen keulakansi ja viereinen laituri. Toimii siis, suosittelen!

  Markku K.

  30.04.2018

Näytti siltä, että laite houkuttelee lokkeja. Asensin laitteen laiturin kaiteen alkupäähän. Kaide jatkuu laitteesta eteenpäin noin 8 m. Parin metrin päähän laitteesta kaiteelle istui heti asennuksen jälkeen muutama lokki. Testasin laitetta heiluttamalla harjan vartta tunnistimen edessä. Laite ei reagoinut. Kun heilutin harjaa edessä laite alkoi päästää ääntä. Voikohan laitetta saada jotenkin herkistettyä niin että se reagoisi myös lokkeihin? Pitäisikö laittaa tehokkaammat akut? Riittääkö, että annoin laitteen latautua pari vuorokautta auringossa ennen käyttöönottoa? Laite on ollut käytössä vasta pari päivää, joten tarkkailen vielä mitä jatkossa tapahtuu.

  Raimo O.

  21.08.2017

Kyllä pysyy lokit kaukana veneestä!!!Naapurilla ei ole ja vene on paskassa.

  Seppo M.

  11.07.2017

1. Tarkastus. Linnunkakkaa oli noin puolet normaalista.
2. Tarkastus. Linnunkakkaa oli vielä jonkin verran sekä kaksi lokkia seisoi laiturilla.
3. Seen jälkeen ei kakkaa ole ollut. Lokit ehkä ovat jo muuttaneet pois. Ensi kesänä toimivuus todetaan varmuudella.

  jussi

  23.06.2017

Tuntusi toimivan laiturilla lokkien karkoittimena ainakin äkkituntumalla liiketunnistin saisi olla ehkä herkempi alkuperäiset paristot eivät vakuuttaneet joten vaihdoin tilalle Vartan 2100 ah ( alkup-700 ah )

  Leena K.

  09.05.2017

Linnun karkotin ei tunnista lintujen liikehdintää mutta ihmisen kyllä ja silloin "hälyttää" joten rastaat häärää ihan vapaasti pihalla niin kuin ennenkin!

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä