Lumilinko SnowLine 620 III, AL-KO

Sähkökäynnisteinen ja itsevetävä lumilinko haastaviinkin lumitöihin

Ale -8%
Asiakkaan kuva
al-ko

Sano hyvästit raskaille lumitöille! AL-KO:n itsevetävä ja sähköisellä käynnistyksellä oleva SnowLine 620 III raivaa lumisen pihan hetkessä. Lue lisää >>

Säästä
104 €

1195
norm. 1299
963,71 alv 0 %

Heti varastossa

Vertaile

Toimitus 49,95 €

Itsevetävä, sähkökäynnisteisellä moottorilla ja lämmitetyillä kahvoilla varusteltu lumilinko.

Tämä lumilinko on ihanteellinen työkalu etenkin keskisuurten alueiden lumitöihin. Kunnon työskentelyleveys yhdessä tehokkaan moottorin kanssa takaavat hetkessä puhtaan pihan. Panosta laatuun ja saat lumilingon pitkällä käyttöiällä.

Kätevästä ohjauspaneelista ohjeistat lumilinkoa oikeille teille. Ohjauspaneelin vieressä olevat lämmitettävät kahvat tuovat luksusta arkeen. Sähkökäynnistyksen lisäksi lingon voi repäistä käsikäynnistyksellä käyntiin. 8-vaihteisesta laatikosta löydät jokaiseen työhön oikean vaihteen. Vaikeina aamuina voit tuprutella menemään 1-vaihteella ja perjantai iltana paahtaa menemään 6 vaihteella. Vaihteita on 6 eteenpäin ja 2 taaksepäin. Led-työvalo luo tarpeeksi valoa pimeille aamuille, päiville ja illoille.

Tekniset tiedot:

 • Bensiinikäyttöinen
 • Käynnistystapa: Vetonaru / sähkökäynnistys 230 VAC
 • Työskentelyleveys: 62 cm
 • Työskentelykorkeus: 54,5 cm
 • Suurin heittomatka: 15 m
 • Moottori AL-KO 302 cc
 • Öljytankki: 0,95 l
 • Teho: 6,2 kW
 • Vaihteet: 6 eteen ja 2 taakse
 • Heittotorven säätö / kierto: manuaalisesti heittotorvella / 190°
 • Työvalo


Mitat (P x L x K): 880 x 620 x 660 mm
Paino: n. 85 kg
Melutaso: 100 - 102 dB (A)

Bensiini: tavallinen bensiini /lyijytön (86-oktaaninen tai suurempi) Moottorissa voi käyttää E10-bensiiniä.
Öljy suositus: SAE 5W-3

  Joni K. 19.01.2018

Todella jämäkkä kone ja puhti riittää.

  Seppo P. 20.12.2017

Hyvin pelaa ja lumi lentää!

  Martti L. 15.12.2016

Tehokas ja helposti käsiteltävä linko.Koneessa riittää tehot paksuunkin kinokseen. Sähköstartti ehdoton.Naru käynnistys pakkasessa voi olla aika työlästä.Kahden vuoden takuu antaa lisäarvoa jämäkälle laitteelle. Kevätjäätikkäitä varten kannattaa hankkia lumiketjut. Samoin muutama varokepultti sokalla.

  3 talvi käytössä 19.11.2019

Jo kolmastalvi käytössä, sähkökäynnistystä olen käyttänyt vain todetakseni että se toimii. Muuten narusta käyntiin kun se lähtee niin helposti. Eka talvena vaihteet varsinkin peruutusvaihde jummitteli, mutta kun avasin pohjapellin, kuivasin ja latoin veden- ja pakkasen kestävää vaselinia kantikkaaseen vetoakseliin, se ongelma poistui. Nyt toimii ja kukkuu.

  Juha 12.01.2022

1/2022 saapumiserän lingossa moottori on Loncin-merkkinen. Moottorin ohjekirj sanoo että moottori soveltuu käytettäväksi 0-40 asteen lämpötiloissa. Eli ei pakkaskelille. Toimiihan tuo tietysti pakkasessakin, mutta mites takuu menee kun "takuu ei kata jos laitetta.on käytetty ohjeiden vastaisesti".

Myyjän vastaus: Kyllä meidän näkemyksen mukaan lumilingolla säilyy takuu jota lähtökohtaisesti käytetään talviaikaan. Joten emme näe takuun purkautuvan talvikäytössä.

  Sinikka 20.01.2019

Minä ainakin arvostan eniten sitä, että koneella on valtuutettu huoltoliike lähellä, jonka yhteystiedot löytyvät myös myyjän sivulta. Koneet kun kaipaavat huoltoa ja joskus jopa lakkaavat toimimasta ihan pikkuviankin johdosta varsinkin silloin kun sille olisi eniten käyttöä. On turhauttavaa soitella ja kysellä että osaako kukaan korjata konetta kun sille olisi nyt tarvetta.

  Terttu K. 18.11.2019

Vaikea arvostella kun lumi puuttuu mutta onhan siinä tuo kierukoitten lukkosokka kiinnitys aika huono eli saako halvalla kyseisiä osia, varmaan lumisina talvina menee repullinen.

  jan 13.02.2019

Lähtee hyvin käyntiin. Muuta hyvää ei tässä 4 vuoden ikäisessä laitteessa ole. Kerran vein takuuhuoltoon, jolloin kuulin että resu bemsahana on maamme viimeinen,ja sain myös konstit korjata kumikytkin,jota ei myöskään saanut. No kyllä tällä pihan linkoaa, mutta likimain jokaisen käyttökerran aikana/jälkeen on tarvittu työkaluja korjaukseen. Viimeksi viime viikolla piti hitsata pyörien akselin voimansiirtohammasratas,kikkailla taas kerran kumikytkintä ottavammaksi ja ùusia kaappariin kaksi sokkaa. Hyvä peli jos tekniikka on hallussa, ja korjaustilat pihapiirissä. Mutta laitteena aivan luokaton romu.


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös