Maatalous 🙂

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Uusimmat tuotteet

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Maatalous on tärkeä osa suomalaista elinkeinoelämää ja ruokahuoltoa. Maatalouden harjoittaminen vaatii ammattitaitoa, osaamista ja laadukkaita välineitä. Meiltä löydät kattavan valikoiman maataloustuotteita ja -tarvikkeita kaikenlaisiin tarpeisiin.


Olipa kyseessä sitten viljely, karjankasvatus tai metsänhoito, meillä on sinulle sopivat ratkaisut. Tarjoamme laadukkaita tuotteita seuraavissa alakategorioissa: • Polttoaine ja voitelu: Meiltä saat polttoöljyt, dieselin, bensiinin ja biopolttoaineet sekä voiteluaineet ja rasvat traktoreihin, työkoneisiin ja moottorisahoihin. Tilaa helposti verkkokaupastamme tai nouda lähimmältä myymälältämme.

 • Työkoneet traktoriin: Meiltä löydät laajan valikoiman työkoneita traktoriin erilaisiin töihin. Valitse esimerkiksi lumilingot, kauhat, kuormaajat ja kourat. Tutustu myös perälevyihin ja lanoihin. 

 • Traktori- ja työkonetarvikkeet: Meiltä saat kaikki tarvitsemasi varaosat ja tarvikkeet traktoreihin ja työkoneisiin. Valitse esimerkiksi, lisälaitteet, traktorin istuimet, vetolaitteet tai työvälinekiinnikkeet.Tutustu myös laajaan valikoimaan traktorin varaosia.

 • Aitaus: Meiltä saat kaiken tarvitsemasi aitauksen rakentamiseen ja ylläpitoon. Valitse esimerkiksi aitatolpat, verkot, langat tai portit. Meillä on myös sähköaidat ja niiden tarvikkeet sekä aitauskamerat.

 • Eläimille: Meiltä saat laadukkaat  lisäravinteet eläimillesi. Valikoimasta löytyy myös lämplölamput, tuttiämpärit ja kanan jalkarenkat. Meillä on myös hautomakoneet ja rehukaukakaloita.

 • Jääketjut ja -nastat: Meiltä saat jääketjut ja -nastat traktoreihin ja työkoneisiin talven liukkaille keleille. Valitse esimerkiksi ristikko-, timantti- tai tela-ketjut sekä nastarenkaat tai nastoitetut renkaat.

 • Työvalot: Meiltä saat tehokkaat työvalot traktoreihin ja työkoneisiin pimeän ajan valaisemiseen. Valitse esimerkiksi led-valot, halogeenivalot tai xenon-valot sekä kiinnitystarvikkeet.

 • Maatila- ja tallitarvikkeet: Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi maatilan tai tallin varusteluun ja hoitoon. Valitse esimerkiksi juoma-altaat, ruokinta-automaatit tai lypsyvälineet sekä puhdistus-, desinfektio- tai hygieniatuotteet

 • Metsästys ja riistanhoito: Meiltä saat kaiken tarvitsemasi metsästyksen ja riistanhoidon harrastamiseen. Valitse esimerkiksi riistakamerat, kiikarit, tähystystornit, houkutuslinnut, houkutuskutsut, naamiointivarusteet tai loukut. 

 • Majakat: Meiltä löydät tehokkaat majakat traktoreihin, työkoneisiin ja henkilöautoihin varoitusvaloksi tai lisävaloksi. Valitse esimerkiksi led-majakat, halogeenimajakat tai xenon-majakat sekä kiinnitystarvikkeet.

 • Työvaatteet: Meiltä saat laadukkaat työvaatteet maatalouden töihin kaikissa sääolosuhteissa. Valitse esimerkiksi haalarit, takit, housut, paidat tai alusasut sekä kengät, sukat ja hanskat. Meillä on myös heijastavat ja huomiota herättävät vaatteet turvallisuuden lisäämiseksi.