Parsimatot

Lehmän maidontuotanto, maidon laatu ja pitkäikäisyys ovat suoraan kytköksissä sen hyvään oloon. Maailman suosituimmat Cow Comfort -parsimatot takaavat tämän hyvän olon lehmällesi. Matot sopivat käytettäväksi niin pihatossa kuin parsinavetassakin ja ne soveltuvat hyvin sekä lypsy- että nuorkarjan elinolosuhteiden parantamiseen.

Cow Comfort -parsimatot ovat kestäviä, eivätkä muutu kovaksi taikka huokoisiksi käytössä. Mattojen käyttöiän arvioidaan olevan 20 vuotta. Nämä makuualustat sopivat navettaan kuin navettaan, sillä ne on helppo leikata juuri oikean kokoisiksi ja muotoisiksi veitsellä. Parsimatot on myös helppo liittää yhteen kiinnityslistan avulla, jolloin ne eivät luisu pois paikaltaan eläinten...Näytä kaikki liikehtiessä. Matot kestävät kulutusta, likaa ja kemikaaleja tehokkaasti, ja ne on helppo puhdistaa esimerkiksi lantakolalla. Makuualustoissa on erinomainen eristystasapaino ja niiden käyttö vähentää kuivikkeiden käyttöä jopa 80%. Valikoimamme kolmesta eri Cow Comfort -matosta löydät juuri sopivan kokoisen alustan teidän navettaanne!

Kiinnityslista parsimatoille
Kiinnityslista parsimatoille (5180000)

Tuotekoodi: 5180000

Kiinnike parsimatoille

Lista, joka pitää navetan parsimatot paikallaan ja estää niitä luisumasta erilleen.
Lue lisää

27 € 21,77 € ALV 0 %

21,77 € 27 € ALV 24 %

Parsimatto, Cow Comfort Maxi Bed
Parsimatto, Cow Comfort Maxi Bed (5180120)

Tuotekoodi: 5180120

Maxi Bed -parsimatto, Cow Comfort

Lehmien maidontuotanto ja pitkäikäisyys ovat suoraan kytköksissä niiden mukavaan oloon. Lehmien tulee maata jopa 12 tuntia päivässä, jotta niiden maidontuotanto parantuisi. Makuuasennossa lehmän sorkat kuivuvat, mikä puolestaan vähentää tulehdusten riskiä. Näistä syistä on tärkeää, että lehmä tuntee olonsa mukavaksi maatessaan. Maailman suosituimman parsimattomerkin Com Comfortin matot takaavat lehmäsi hyvinvoinnin. Matto soveltuu käytettäväksi pihatossa ja parsinavetassa.

Tämän Maxi Bed -parsimaton pinta ei muutu kovaksi eikä huokoiseksi kovassakaan käytössä. Parsimatto on helppo leikata juuri oikean kokoiseksi veitsellä. Matot on mahdollista liittää yhteen kiinnityskiskon avulla, mikä estää mattojen luisumista erilleen. Parsimatot ovat hyvin kestäviä, ja ne kestävät tehokkaasti esimerkiksi erilaisia kemikaaleja ja lantaa. Matot on helppo pitää puhtaana.

- Mitat: 1200 x 1850 x 32 mm

Huom: tilaustuote, toimitusaika 3-8 viikkoa!
Lue lisää

127 € 102,42 € ALV 0 %

102,42 € 127 € ALV 24 %

Toimitus 0 €
Parsimatto, Cow Comfort Mayo Mattress
Parsimatto, Cow Comfort Mayo Mattress (5181115)

Tuotekoodi: 5181115

Mayo Mattress -parsimatto, Cow Comfort

Lehmän tarvitsee maata jopa 12 tuntia vuorokaudessa, jotta maidontuotanto kiihtyisi ja maidon laatu paranisi. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että lehmä tuntee olonsa mukavaksi maatessaan. Laadukas parsimatto takaa tämän mukavuuden lehmällesi.

Maailman suosituimmat Cow Comfort -parsimatot ovat ihanteellinen valinta navettaan. Tämän Mayo Mattress -maton pinta ei kovetu tai muutu huokoiseksi käytössä. Maton käyttöiän arvioidaan olevan noin 20 vuotta. Nämä matot soveltuvat navettaan kuin navettaan, sillä ne on mahdollista leikata sopivan kokoisiksi veitsellä. Matot voidaan myös kiinnittää kiskoilla toisiinsa, jolloin ne eivät luisu erilleen. Cow Comfort -matot ovat erittäin hygieenisiä ja ne on helppo puhdistaa.

- Mitat: 1150 x 1800 x 44 mm

Huom: tilaustuote, toimitusaika 3-8 viikkoa!
Lue lisää

127 € 102,42 € ALV 0 %

102,42 € 127 € ALV 24 %

Toimitus 0 €
Parsimatto, Cow Comfort Mayo
Parsimatto, Cow Comfort Mayo (5185115)

Tuotekoodi: 5185115

Mayo-parsimatto, Cow Comfort

Parsimatot takaavat lehmän hyvinvoinnin. Tämä maailman eniten käytetty makuualusta sopii käytettäväksi pihatossa ja parsinavetassa nautakarjan elinolojen parantamiseksi. Parsimatto pidentää lehmän elinikää ja parantaa sen hyvinvointia, mikä puolestaan lisää lehmän maidontuotantoa ja parantaa maidon laatua.

Tämän parsimaton käyttöiän arvioidaan olevan noin 20 vuotta. Sen pinta ei muutu kovaksi eikä huokoiseksi käytössä. Parsimatto sopii monenkokoisiin navettoihin ja talleihin, sillä se on helppo leikata veitsellä sopivan kokoiseksi. Se kestää myös tehokkaasti likaa ja kemikaaleja. Matto on helppo pitää puhtaana.

- Mitat: 1150 x 1850 x 24 mm

Huom: tilaustuote, toimitusaika 3-8 viikkoa!
Lue lisää

98 € 79,03 € ALV 0 %

79,03 € 98 € ALV 24 %

Toimitus 0 €