MyWater kloorivapaa vedenhoitoaine ūüôā

Vuosikustannukseltaan edullisin 100 % kloorivapaa vedenpuhdistusaine

Ale -35%
Asiakkaan kuva
Tällä tuotteella on kova kysyntä.
Tilaa heti omasi.
√ó
 • Et tarvitse en√§√§ muita aineita
 • Yhdell√§ pakkauksella 5 kk puhdistukset
 • Suomalainen testattu laatutuote

Markkinoiden helppokäyttöisin ja tehokkain vedenhoitoaine ulkoporealtaisiin, paljuihin sekä kylpytynnyreihin ja pienempiin uima-altaisiin. Yksi pakkaus kestää jopa 5 kuukautta, eikä muita kemikaaleja tarvita. Mitä meinaat jos sinäkin siirtyisit helpompaan tapaan hoitaa vesi? Lue lisää >>

Säästä
45 ‚ā¨

84
norm. 129
67,74 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

MyWater spa water cleaner on monipuolinen vedenhoitoaine joka kattaa lähes koko allasveden hoidon. Voit unohtaa lukuisten erilaisten kemikaalien ja mittausten tekemisen, sillä MyWater tuhoaa allasvedestä kaikki bakteerit, virukset, levän ja biolfilmin. Aine on täysin klooriton, eikä se muuta veden kovuutta tai pH-arvoja ja jättää allasveden kristallin kirkkaaksi. Käyttökohteita ovat kylpytynnyrit, paljut, ulkoporealtaat sekä uima-altaat, joissa on vettä enintään 2000 litraa. Aine toimii huoletta myös suuremmille 2000-2500 litran porealtaille, vain käsittelykertojen väliä voi joutua kaventamaan.

Suomessa kehitetty ja valmistettu MyWater on yksinkertainen käyttää. Sekoitat kahta keskenään reagoivaa ainetta omassa sekoituspullossa ja kaadat nesteen veteen. Aineen vaikutus perustuu kloorin ja hapen muodostamaan epäorgaaniseen molekyyliyhdisteeseen joka reagoi veteen. Sen seurauksena kloori poistuu täysin vedestä ja happimolekyyli sitoutuu allasveteen puhdistaen vettä. Aine sopii siis kaikille, myös kloorille herkille ihmisille. Se ei aiheuta kylpijöissä ihoärtymystä tai silmien punoitusta, ei allasveden samentumista ja sakkautumista, eikä tuki altaan mahdollisia suodattimia.

Kloorivapaata MyWater spa water cleaneria voit käyttää myös järviveden kanssa paljuissa. Nopealla käsittelyllä poistat epäpuhtaudet ja kirkastat veden. Hyvin likaisen veden käsittely voidaan reaktioajan jälkeen tarvittaessa myös toistaa. MyWaterilla käsitellyn kylpyveden voit mökkiviikonlopun jälkeen huoletta valuttaa maahan, koska se ei sisällä tavallisten vedenhoitoaineiden tapaan jäämiä kemikaaleista. Valitsemalla MyWaterin, valitset myös oman tavan suojella ympäristöä.

Miksi valita veden puhtaanapitoon juuri MyWater Spa Water Cleaner?Shokkiklooraus, ylläpitokloori tai viikkokloori, aktiivihappi ja kirkaste. Monelle tuttuja tuotteita jotka voit korvata suoraan MyWaterilla. Kaikki ensin mainitut aineet jättävät erilaisia kemikaaleja veteen, kun taas MyWaterilla kaikkien samojen positiivisten ominaisuuksien jälkeen veteen jää ainoastaan happimolekyylejä. Haluatko sinä ja lapsesi lillua kemikaaleissa?

 • Aine ei muuta veden kovuutta tai pH-arvoja
 • Se toimii pH-arvosta riippumatta
 • Ei vaadi veden ty√∂l√§st√§ mittailua ja erilaisten aineiden lis√§ily√§
 • Aine tuhoaa allasvedest√§ kaikki bakteerit, virukset, lev√§n ja biolfilmin
 • J√§tt√§√§ allasveden kristallin kirkkaaksi
 • 100 % kloorivapaa puhdistusaine
 • 100 % ymp√§rist√∂yst√§v√§llinen
 • Ei aiheuta iho√§rtymyst√§ tai silmien punoitusta
 • Ei aiheuta samentumista ja sakkautumista allasvedess√§
 • Ei tuki suodattimia
 • Poistaa putkistosta biolfilmi√§ tehokkaasti
 • Suodattimien ja veden vaihtov√§li voidaan nostaa jopa 12 kuukauteen
 • Tuote s√§ilyy eritt√§in pitk√§√§n, ainakin 2 vuotta valmistusp√§iv√§st√§
 • K√§yt√§ biosideja turvallisesti. Lue aina merkinn√§t ja valmistetiedot ennen k√§ytt√∂√§!


Riittoisa ja edullinen

MyWaterin avulla pidät ulkoporealtaan ja paljun veden hyvässä kunnossa edullisesti. Riittoisa aine kestää runsaassakin altaan käytössä oikein käytettynä 5 kuukauden ajan eli 20 viikkoa. Jos altaalla on vähän käyttöä, voit tehdä käsittelyn harvemmin ja aine riittää huomattavasti pidempään. Se onkin kokonaiskustannuksiltaan edullisin täysin klooriton vaihtoehto. Ja mikä parasta, tuote on täysin kotimainen: suunniteltu ja valmistettu Suomessa!

Huom: √Ąl√§ koskaan k√§yt√§ muita kemikaaleja ja hoitoaineita yhdess√§ MyWaterin kanssa!

Kemikaalin käyttö

 1. Kaada molemmista suurista pulloista nestettä pienempään purkkiin. Purkissa on viivat, joten annostelu on helppoa. Vedenpuhdistaja aktivoituu ja väri muuttuu keltaiseksi.
 2. Kierrä purkin korkki kiinni ja ravista kevyesti. Avaa korkki raolleen, jotta purkkiin kerääntyvä kaasu pääsee vapautumaan.
 3. Odota 5 minuuttia ja kaada neste porealtaaseen tai paljuun. Varmista aineen sekoittuminen veteen laittamalla poreet päälle hetkeksi. Jos käytössäsi on palju, sekoita vettä sekoitusmelalla.
 4. Kun puhdistusaine on sekoittunut hyvin, veden väri muuttuu tasaisen kellertäväksi. Puhdistusprosessi vie aikaa noin 20-30 minuuttia, jonka aikana altaan kansi on pidettävä auki.
 5. Kun kellertävä väri on kadonnut, allas on valmis kylpemiseen. Toista puhdistus käyttöaktiivisuudesta riippuen 1-3 viikon välein.


Asiakkaiden kysymää

Tarvitsenko enää muita kemikaaleja, jos käytän MyWateria?

Jos olet säätänyt veden pH-arvon sopivaksi, et tarvitse vedenhoitoon enää muita kemikaaleja. (Väärä pH voi vaurioittaa altaan osia tai aiheuttaa ihon tai silmien ärsytystä, joten pH:n säätö suositellaan tekemään joka tapauksessa kaikissa altaissa huolimatta siitä mitä vedenhoitoainetta altaassa käytetään. Allasvalmistajat ilmoittavat ihanteelliseksi pH-arvoksi 7,2 - 7,6. MyWater ei muuta veden pH-arvoa.)

Vaikka vedenhoitoon ei tarvita enää muita aineita, kannattaa muistaa pitää huolta myös suodattimista, porealtaan kannesta ja muista huoltoa vaativista kohteista.
Vesi muuttui käsittelyn jälkeen ruskeaksi/vihreäksi. Onko aineessa jokin vika?

Aine toimii juuri niin kuin sen kuuluukin. Asia ilmenee silloin, kun altaaseen ei ole tehty putkistojen puhdistushuoltoja. Ruskea väri johtuu putkistoihin kertyneestä liasta ja biofilmistä, jonka MyWater on irroittanut ja tehnyt putkistosta täysin puhtaan. Kloori värjää biofilmiä vihreäksi, joten mikäli altaassa on totuttu käyttämään klooria, irronneen lian väri johtuu kloorin tekemästä värjäyksestä.

Kun toistat MyWater vedenkäsittelyn 1 tai 2 kertaa, irronnut lika "palaa" kemiallisesti pois tehden vedestä kirkasta ja sama värjääntymisongelma ei enää toistu, koska putkistot on nyt puhdistettu. Jos irronnutta likaa on valtavasti, voi järkevin tapa olla vaihtaa altaaseen koko vesi.
Pitääkö allas tyhjentää ja täyttää puhtaalla vedellä ennen MyWaterin käytön aloittamista?

Ei tarvitse. Voit aloittaa MyWaterin käytön vaikka altaassa olisi vielä klooria tai muuta vedenhoitoainetta. MyWater tuhoaa kloorin ja muut kemikaalit.
Voiko altaassa käyttää järvivettä?

Kyllä voi. Täytä allas järvivedellä ja tee sen jälkeen MyWater käsittely. Jos järvivesi on sameaa, voit joutua toistamaan käsittelyn 1 tai 2 kertaa.
Kun haluan tyhjentää altaan, voiko vettä käyttää kukkien kasteluun?

MyWater puhdistaa veden ja sillä puhdistettua vettä voi käyttää kukkien kasteluun vaikka altaassa olisi ennen käytetty esim. klooria. Puhdistetun veden voi huoletta juoksuttaa myös pihalle tai takaisin järveen.

  MIKKO N. 04.07.2024

Tätä kuluu säännöllisesti ūüĆě

  KRISTIINA K. 31.08.2023

Laitettu paljuun 3 viikkoa sitten. Vesi edelleen kirkas ja pohja näkyy.

  Mikko N. 02.08.2023

Aine toimi juuri niinkuin pitikin. Helppo käyttää. Porealtaassa noin 850 litraa vettä. Uusi allas niin koneistokin pysyy kunnossa kun heti pääsi alkamaan säännöllisen käytön. SuosittelenūüĎć

  Marko S. 27.06.2023

Olin erittäin skeptinen tuotteen toimivuudesta ja päätinkin antaa sille mahdollisuuden ja laittaa kunnon koetukselle. Hain kuntamme ruskean värisestä joesta vettä, jolle tein ohjeen mukaisen käsittelyn (oli muuten vaikea annostella riittävän pieni määrä ainetta ilman pipettiä). Uskomatonta mutta totta, vesi todella kirkastui ja muuttui hajuttomaksi. Tein käsittelyn 2 kertaa ja vertailuna olleeseen puhtaaseen hanaveteen suhteutettuna ei vielä päästy samaan kirkkauteen, mutta kolmas käsittely varmaan muuttaisi tilannetta entisestään. Uskomaton aine! Altaassa toimii myös erinomaisesti. Tätä uskaltaa suositella tutuillekin.

  Sami L 21.06.2023

Vaikuttaa todella helpolta vedenhoitotuotteelta! Klooriton +++

  Simo N. 20.06.2023

Vesi tuntuu puhtaalta reaktion jälkeen eikä haise kloorille, sekoitus oli helppoa.

  MATTI K. 28.05.2024

  AINO-MAIJA K. 12.09.2023

  Teijo N. 19.07.2024

Toimitus nopea.
Helppo käyttää ja järvivesikin kirkastui eikä altaan reunat ole limoittuneet puolentoista viikon aikana. ūüėÉ
Asiakasta huomioitu myös kivalla ylläri lakulla.

  Esko K. 16.07.2024

Erittäin hyvä vedenhoitotuote paluulle.

  Anneli T. 28.06.2024

Helppo käyttää, vesi pysyy puhtaana ja ennen kaikkea kenenkään iho ja silmät eivät ole kuivuneet tai ärsyyntyneet eli herkkäihoiset atoopikotkin voivat myös nauttia porekylvyistä.

  Kia F. 22.06.2024

Loistava tuote, helppo ja nopea käyttää.

  P√§ivi R. 22.06.2024

Tumma järvivesi paljussa kirkastui ja levä seinämissä katosi lähes kokonaan. Eikä herkkäihoisille tullut kutinaa. Eli aine todellakin toimii!

  Erkki Olavi O. 19.06.2024

Hyvä tuote, nämä ostettiin ensi kevättä varten kun oli riittävän tuore päiväyskin...

  Ville E. 18.06.2024

Paras aine altaan veden hoitoon

  Ari Lennart P. 18.06.2024

tuote on toiminut hyvi

  Matti L. 17.06.2024

Nimensä veroinen. Helppo käyttää ja toimii kuten pitää.

  Miia.M. 11.06.2024

Helppo käyttöinen ja turvallinen

  Pernilla S. 06.06.2024

Supernopea toimitus! Tuote tuli jo seuraavana päivänä! 10/10 suosittelen

  KAARINA M. 31.05.2024

Helppokäyttöinen

  Maria T. 30.05.2024

Tuote toimitettiin nopeasti, paljuun toimi tehokkaasti. Ei tarvitse enää muita aineita käyttää. On riittoisaa.

  Petri H. 22.05.2024

Toimiva tuote ja loppui kloorin kanssa pelaaminen.

  Mika P. 09.05.2024

Helppokäyttöinen ja toimiva tuote!

  Maria 02.05.2024

Helppo käyttää. Ei ärsytä ihoa. Mökillä voi laskea veden luontoon kun ei käytä muita kemikaaleja. Vesi on kirkasta. Putkistot puhdistuvat tehokkaaasti.

  Jorman kone 19.04.2024

Jumaklaare ny pellaa hianosti!!! Kymmene pistettä ja papu kaijja merkki!!!!

Tv. Iso Juhani salost!!

  Jouni P. 08.04.2024

Mukavan helppo tuote käyttää. Laitan noin viikon välein mittauspullollisen (50+50 ml) altaaseen ja sillä valmis. Mittaamista ja muuta säätämistä ei juurikaan tarvita, pH:n olen välillä tarkistanut ja toki suodatinta pesen säännöllisesti.

  Antti K. 25.03.2024

Hyödyllinen, helppokäyttöinen ja toimiva tuote.

  Ida K. 12.12.2023

MyWater on helpottanut porealtaan hoitoa huomattavasti. Ei tarvitse enää pelleillä kloorin kanssa joka kylvyn jälkeen. Vesi on kirkasta ja altaan reunan värjäilykin loppui. Scuba mittarilla mittailemme vain ph arvoa jotta se pysyy kunnossa. Suosittelen lämpimästi tätä jokaiselle porealtaan omistajalle.

  Katja P. 10.12.2023

Mahtava tarjous oli black fridayn aikaan hyvästä tuotteesta.

  Tuomo P. 08.12.2023

Helpompaa vedenhoitoainetta ei tule kyllä mieleen. Hyvin nopea toimitus myös, kuten yleensäkin

  Toni A. 08.12.2023

Helppo käyttää ja toiminut niinkuin lupaa

  Jouni P. 06.12.2023

Toimii mielestäni hyvin ja äärettömän helppoa käyttää.

  Arska 08.11.2023

Toimii!

  Jani T. 03.11.2023

Ollut testissä nyt vajaan viikon. Jos noin hyvin pysyy vesi kirkkaana ja hajuttomana, ei enää koskaan klooria altaaseen.

  Siikajoki 17.09.2023

Hyvää

  Miksei aikaisemmin 14.09.2023

Ei enään ikinä kloorinappeja!!

  Urpo L. 07.09.2023

Toimiva paketti, todella nopea toimitus. Laku piristää.

  Joonas1993 22.08.2023

Alotin käytön, vesi kirkasta mutta vedessä mielestäni oli hieman tunkkainen haju? Tästä biofilmistä on ollut paljon puhetta. Suodattimien vaihdon yhteydessä lähti myös haju.

Voiko olla että suodattimiin oli tullut jotain likaa joka aiheutti hajun? Muuten on kyllä helppo käyttää ja plussaa että ei haise kloori ja allas tuntuu puhtaalta. Ehkä jotain placeboa. :D

Alun ”kankeuden” jälkee meinasin antaa neljä tähteä mutta annan viisi.

Myyj√§n vastaus: Tämä aine puhdistaa myös putkiston joten sieltä irronnut lika on voinut jäädä sitten jumiin juurikin suodattimeen.

  Lasse Sipil√§ 14.08.2023

Toimii paljussa tosi hyvin. Käyttökerran jälkeen annostelun mukaan, meillä suplaudan mela sekoittajana. Aamulla todella kirkas ja puhdas vesi. Ollaan käytetty bromia, klooria ja oxytabletteja. Yksikään ei toimi yhtä hyvin kuin tämä. Täydet viisi tähteä!!

  Jussi 10.08.2023

Erinomainen tuote, selkeästi markkinoiden paras mitä olen kokeillut. Hyvin pitkälle samanlainen kuin joitakin vuosia sitten markkinoilta poistunut vastaava ruotsalaisten valmiste jota oli todella ikävä näin ammattimaisessa käytössä. Tervetuoloa takaisin ja vielä kotimainen.

  Lasse P. 10.08.2023

Mahtava tuote,ei tarvii kloorin kanssa leikkiä ja helpottuu altaan hoito

  Niina ja Tero Lahtinen 05.08.2023

Tuli aika paljon likaa putkistosta ensi käytössä. Oli pakko vaihtaa vesi, nyt pysynyt kirkkaana.

  Teemu Henri Mikael H. 04.08.2023

Toimiva aine ja erittäin helppokäyttöinen aloittelevalle paljuilijalle ūüėä

  Hakala 04.08.2023

Toimii

  Tuija N. 18.07.2023

Tehokas, ja helppo käyttää!

  Sini J√§rvinen 15.07.2023

Yhdyn muiden kommentteihin tuotteen tehosta ja toimivuudesta.

  Ninni 13.07.2023

Helppo

  Juha 09.07.2023

Tästä tuotteesta ei vielä kokemusta joten kysymyksellä että tarviiko enää ph-arvoa seurailla jos tuota käyttää?

Myyj√§n vastaus: Kyllä tarvitsee. Desinfiointiteho ei ole riippuvainen PH-arvosta. PH arvoa voi säätää + ja - aineilla ja se kannattaa pitää neutraalina.

  Nopea toimitus 02.07.2023

Kiitos nopeasta toimituksesta ja toimivasta tuotteesta. Skeptinen olin mutta toimivaksi todettu. Toki ikävä tuo että meni aluksi sameaksi, vaihdoin veden ja puhdistin suodattimet heti ja käsittely uudelleen nyt pysyy kirkkaana. Jännä miten voi olla putkiston puhdistajissakin eroa? Meillä spalinen tube clean kerran vuodessa käytetty. Siitä huolimatta tämä irrotti biofilmin(?) paremmin putkistosta kuin siihen tarkoitettu aine.

Myyj√§n vastaus: Veden vaihdosta ei ole toki mitään haittaa, mutta sitä ei välttämättä olisi tarvinnut tehdä. MyWater puhdistaa putkiston uskomattoman hyvin. Sieltä lähtee biofilmit ja muut paikoilleen juuttuneet liat liikkeelle. Yksi tai 2 kertaa MyWaterin käyttöä olisi kirkastanut veden uudestaan, mutta jatkossa sinun altaasi kohdalla sama ei enää toistukaan, kun putket pysyvät puhtaampana kuin ennen. On tämä vain upea aine!

  Peksi 28.06.2023

JA MUUTEN PELAA!!!

  Iiro V. 12.06.2023

Nopea toimitus yllätyksen kera, kiitos! Parin viikon testailun perusteella tekee juuri mitä luvataan joten kaipa se on tähän aineeseen siirryttävä.

  Kalervo K. 11.06.2024

Helppokäyttöinen

  Mikko N. 11.06.2024

Tekee sen mikä lupaa elikkäs toimiiūüĎć

  Timo S. 03.06.2024

Nopea toimitus

  Jarmo Juhani H. 08.12.2023

Hyvä tuote, ei enää kutise iho eikä silmiä kirvele

  Jens 06.07.2023

Höyryn kanssa pitää olla hyvin varovainen, ettei hengitä, mutta muuten vaikuttaisi toimivan loistavasti.

  P√§ivi V. 24.06.2024

  Juha J. 04.06.2024

  Merja A. 23.04.2024

  Kimmo A. 29.03.2024

  Joni V. 08.12.2023

  Mirkka H. 20.05.2023

  Jh 27.05.2024

  Hannu T. 29.06.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ