Nahkasaapas nauhakiristyksellä ja vuorella - koko 46, Mänskä ūüôā

  • Aitoa ja kest√§v√§√§ pintanahkaa
  • Varrensuussa kiristysnauhoitus ja lumilukko
  • Pit√§v√§ ja kovettumaton TR-kumipohja

Suomessa korkealuokkaista materiaaleista valmistettu nahkasaapas jonka varrensuussa on kiristysnauhoitus sekä lumilukko. Laadukas jalkine kestää aikaa sekä käyttöä ja pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä pohjolan vaativissa olosuhteissa. Koko 46. Lue lisää >>

Säästä
30 ‚ā¨

119
norm. 149
95,97 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Klassinen, ajaton ja tyylikäs nahkasaapas jokapäiväiseen käyttöön pohjolan kylmissä ja vaihtelevissa olosuhteissa. Suomessa täysin valmistetun saappaan pinta on aitoa nahkaa joka hylkii jo luonnostaan erinomaisesti kosteutta ja pehmeällä teddyvuorella vuorattu sisäpinta pitää jalkasi hyvin lämpimänä. Sen varrensuussa on kiristysnauhoitus ja lumilukko, joten lumi ei pääse isoissakaan kinoksissa saappaaseen sisälle.

Saapas ei ole pelkästään näyttävän näköinen, vaan se istuu jalkaan erinomaisesti ja pitävän pohjan ansiosta on tukeva sekä turvallinen jalan alla. Nahka kestää hyvin myös pakkaskelejä pysyen notkeana ja käyttökelpoisena eikä saapas kaihda myöskään esimerkiksi kuivauskaappia.

Pintanahka ja sen hoitaminen

Nahkasaappaan pintanahka on tarkoin valittua korkealuokkaista nahkaa. Se on luonnostaan tyylikäs, sileä ja hengittävä, jonka lisäksi sille tehty erikoiskäsittely tekee materiaalista vettä ja likaa hylkivän.

Pintanahka helppohoitoinen ja kestää kovaakin käyttöä. Ne voidaan puhdistaa kevyesti harjaamalla (älä käytä karkeaa harjaa ja vältä kovaa painamista harjatessa), kostealla kankaalla tai puhdistukseen tarkoitetulla voiteella. Ennaltaehkäiset lian tarttumista ja pinnan haalistumista suojasuihkeella, saapasrasvalla tai kenkäplankilla, ja samalla parannat saappaan vedenhylkivyyttä. Nahkasaappaan pinnan pidät uudenveroisena kirkkaalla tai mustalla kenkälankilla. Kenkälankki soveltuu myös naarmujen ja kulumien hoitamiseen saapasrasvan tapaan. Jalkineiden vedenhylkivyyttä voi parantaa käsittelemällä ompelusaumat mehiläisvahalla tai saapasrasvalla.

Pitävä ja kestävä Grip+ pohja

Mänskän nahkasaappaissa on erittäin pitävät ja kestävät Grip+ pohjat. Luistoa estävät eripaksuiset kuviot ja lamellit maksimoivat kitkan kaikkiin liikesuuntiin ja kanavat siirtävät nesteen pois pohjien ja pinnan väliltä estäen näin liukkaan kalvon muodostumisen. Pohjassa hyödynnetään myös pehmeitä koholla olevia lamelleja, joiden takia kontaktiaika pohjan ja pinnan välillä on pidempi kuin muilla pohjilla. Kun maahan astutaan, lamellit painuvat kasaan paineen vaikutuksesta ja kävellessä lamellit myötäilevät askelia pidentäen kontaktiaikaa ja parantaen pitoa.

Nahkasaappaan pohjan materiaalina käytetään kompaktia ja kevyttä termoplastista (TR) kumia. Se tarjoaa erinomaisen pidon kuivalla jäällä ja lumella, kestää hyvin kulutusta, ei kovetu pakkasessa ja säilyttää silloinkin pito-ominaisuutensa ja omaa hyvän taivutuksen keston. Pohja materiaali ei myöskään murene ajan saatossa kuten perinteiset polyuretaanista valmistetut pohjat.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.