Ale -20%
Asiakkaan kuva

Oksasilppuri 6,5 hv polttomoottorilla

Tekee oksista selvää jälkeä!

Polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri / haketin

Tehokas polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri. Voidaan käyttää noin 5 cm paksujen oksien silppuamiseen. Hakettimen avulla saat tehtyä kotipihalla tai mökillä olevista oksista ja risuista monenlaiseen käyttöön soveltuvaa haketta. Haketta voidaan käyttää muun muassa rikkaruohojen torjujana kukkapenkeissä, katteena puille tai pensaille ja se on li… Lue lisää >>

Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 101577175

Toimitus 49,95 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Oksasilppurit ja hakettimet

Polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri / haketin

Tehokas polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri. Voidaan käyttää noin 5 cm paksujen oksien silppuamiseen. Hakettimen avulla saat tehtyä kotipihalla tai mökillä olevista oksista ja risuista monenlaiseen käyttöön soveltuvaa haketta. Haketta voidaan käyttää muun muassa rikkaruohojen torjujana kukkapenkeissä, katteena puille tai pensaille ja se on lisäksi nopeasti maatuvana tuotteena hyvä lisä vaikkapa kompostiin. Bensiinimoottorilla toimivaa konetta voidaan käyttää sellaisellakin alueella, jossa ei ole sähköä ja isot pyörät mahdollistavat hakettimen kuljettamisen hankalassakin maastossa.

Tekniset tiedot:

  • Moottori: 6,5 hv, 4-tahtinen bensiinimoottori
  • Iskutilavuus: 196 cc
  • Suurin teho: 6,5 hv / 3600 rpm
  • Suurin oksakoko: n. 60 mm
  • Terien pyörimisnopeus: enintään 2880 kierrosta / min
  • Käsikäynnistys: vetonaru
  • Polttoaine: lyijytön bensiini
  • Polttoainesäiliön tilavuus: 3,6 l

Huom! Tähän tuotteeseen on saatavissa kasauspalvelu. Katso alta.

Syksyn ALE on täällä - katso tuotteet!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Laatuvaikutelma oli hyvä, laitteen mukana tuli kaikki tarpeellinen paitsi moottoriöljy. Sitä pitää lisätä ja kone ei onneksi lähde käyntiin jos öljyn taso on liian matala. Myös jokainen mutteri kannattaa vääntää todella tiukkaan, sillä muuten ne saattaa käytön aikana irrota, silputessaan kone tärisee paljon. Itse olen jo nelisen mutteria/pulttia hukannut.

Koneen turvapiiri toimii maadoittamalla, joten kun sen johto irtoaa, kone toimii normaalisti eikä hätä-seis enää vain toimi. Eli se kannattaa pihdeillä puristaa tiukemmin kiinni.

Terä on erittäin kestävä. Kymmenen risukuution jälkeen terä oli kuin uusi ja terävä. Kaikin puolin hintaansa nähden erinomainen laite.

  Eki T. 07.07.2021

Ollut isolla pihalla käytössä ja menee hyvin niin havupuut kuin lehtiset oksatkin. Ei tuo hiljaisin ole mutta töitä se on hankittukkin tekemään. Polttomoottorissa ei vääntö lopu kesken ja ei tarvitse sähköjen kanssa pelata joten sopii meille. Nopea toimitus ja hyvä tuki vielä puhelimessa, kiitos!

  Marko H. 18.04.2021

Nopea toimitus ja ystävällinen palvelu, myös kuljetuksen osalta. Kiitos !
Kaarina

  kaarina S. 06.09.2021

Toimiva laite joka on helppo siirtää työn viereen. Sähköjohdot vähän liian tyrkyllä osumia varten ja riski niiden irrota tai katketa on, muuten kyllä hakkaa sähkötoimiset mennen tullen.

  JN 27.03.2021

soiva peli

  Hannu K. 28.04.2020

Laite toimii niin kuin sen pitääkin, mutta käyttöohjekirja on ohjeineen outo. Se käskee mm. vaihtamaan polttoaineen 50 tunnin välein??

  Kari R. 18.04.2017

Ensiksi, Virtasen kaupan asiakaspalvelu on täyden kympin arvoista! Paketin jämähtäminen postin syövereihin selvitettiin ansiokkaasti!

Itse laite:
Laite on ns. 'Kiinan ihme', eli pieniin puutteisiin on syytä varautua, mutta tähän mennessä haketetun perusteella ajaa asiansa. Mikään 'urakkamiehen kone' ei tosin ole kyseessä, mutta eipä sitä oikein tämän teholuokan koneelta voi odottaakaan.

Plussat:
- Silppuaa isommatkin ja jo kuivaneet kuusen oksat (5cm) kunhan syöttää maltilla.
- Silppu sovivan kokoista.
- Kevyt liikutella.
- Terät vaidettavissa.
- Hinta/laatu suhde OK

Miinukset:
- Pyörien kiinnitys onneton, vaatii omaa rakentelua että saa pysymään ruuvit kireällä ja pyörät pyörimässä.
- Purkusuppilossa saisi olla pikakiinnitys, se kun tukkeutuu kohtuullisen helposti, vaikka kokemuksen myötä tukkeutumista oppii varomaan.

  JP Vainionpää 09.08.2021

  Suosittelemme myös

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä