Perävaunuadapteri 13-7, CAN yhteensopiva, Speed 🙂

Ale -13%
Asiakkaan kuva
  • Canbus järjestelmiin yhteensopiva
  • Toimii herkkien LED valojen kanssa
  • Samassa 13 -> 7 napainen adapteri
Säästä
5 €

34,90
norm. 39,90
28,15 alv 0 %

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Kiitos!

Otamme sinuun yhteyttä heti, kun tätä on taas saatavilla.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sovitin poistaa mahdolliset ongelmat, joita LED-lamppujen käyttäminen perävaunun taka-, suuntavilkku- tai jarruvaloissa saattaa aiheuttaa.

Sisäänrakennettu vastus CANBUS-valonhallinalla varustettuja autoja varten. Adapteri asennetaan auton 13 napaisen liitännän ja peräkärryn 7 napaisen liitännän väliin. Tämä neropatti ratkaisee ongelman matkimalla hehkulampun ominaisuuksia. Näin ollen perävaunuun asennettu led-lamppu käyttäytyy kuten hehkulamppu. Auto siis tulkitsee led-lampun hehkulampuksi.

Ongelmia, jotka adapteri ratkaisee: Perävaunuun asennettu led-lamppu syttyy / vilkkuu, koska auto lähettää perävaunulle ohjaussignaaleja. Autosi ilmoittaa toimintahäiriöstä perävaunusssa, sillä se ei tunnista led-lampun kuluttamaa vähäistä virtamäärää. HUOM! Tuote ei sovellu autoihin, joissa on pulssisohjattu sähköjärjestelmä.

  • 13-7 napaisille pistokkeille
  • 12 V järjestelmälle

  Antti L. 04.01.2024

Huippu tuote, huippu nopealla toimituksella. Hiukan huolestutti adapterin pituus, mutta kärryn saa ajettua niin linkkuun, että hirvittää.

  Seppo M. 24.10.2023

Tuote pelasti ongelmalta, ei tarvinnut ohjelmoida autoa ledivaloille jolloin hehkulamput eivät toimi ( tai päinvastoin). Lisäksi nopea toimitus (ja lahja nam...).


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

›