Ale -19%
Asiakkaan kuva

Pikahalkomakone polttomoottorilla 12T, Timco

Erinomainen työjuhta, joka ei tarvitse sähköä

Tehokas polttomoottorilla toimiva halkomakone / klapikone

6,5 hv polttomoottorikone pitää tämän myllyn käynnissä. Tämän ansiosta sylinterin liike on vain 3 s. Kone toimii omalla moottorillaan, eli voit siis halkoa vaikka keskellä metsää tai autiomaata.

Konetta valmistaessa ollaan pidetty mielessä käyttäjän turvallisuus. Käyttäessä tarvitsee olla kummatkin kädet "lähetin vivuissa" jotta te… Lue lisää >>

Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 102087868

Takuu: 1 vuosi

Toimitus 0 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Klapikoneet, puunhalkaisukoneet, halkomakoneet

Tehokas polttomoottorilla toimiva halkomakone / klapikone

6,5 hv polttomoottorikone pitää tämän myllyn käynnissä. Tämän ansiosta sylinterin liike on vain 3 s. Kone toimii omalla moottorillaan, eli voit siis halkoa vaikka keskellä metsää tai autiomaata.

Konetta valmistaessa ollaan pidetty mielessä käyttäjän turvallisuus. Käyttäessä tarvitsee olla kummatkin kädet "lähetin vivuissa" jotta terä lähtee liikkeelle. Lisäksi suojaverkko suojaa lentäviltä puun palasilta ja sormilta.

Tekniset tiedot:

  • Moottori: Ducar DH196 5,5HP bensa
  • Halkaisuteho: 12 Ton
  • Max puun pituus: 51 cm
  • Max puun halkaisija: 26 cm
  • Hydrauliöljysäiliö: 11 l
  • Moottoriöljysäiliö: 0.6 l
  • Pyörät: 8" umpikumia
  • Paino: 95 kg

Pakkaus ei sisällä moottori- tai hydrauliöljyä. Tässä linkit sopiviin öljyihin:

Huom! Tähän tuotteeseen ei ole saatavana tuotteen kasauspalvelua suuren kokonsa vuoksi. Tuote toimitetaan tehdaspakkauksessa.

Syksyn ALE on täällä - katso tuotteet!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Mahtava laite, kyllä saa puut halki nopeasti ja vaivatta.

  Jan M. 13.08.2021

Kokoamiseen meni noin 6 tuntia, ei onnistu yksin.
Hydrauliöljyä meni noin 9 litraa.
Kätevästi saa ajettua hitaasti ja nopeasti, öljyn ja bensan lisäys hankalassa kohtaa.
Toimiva ja tehokas.

  Janne T. 19.06.2021

Todella voimakas ja nopea. Kasausohjeet vähän alkeelliset, mutta kyllä sen kasaan sai. Suojaverkoilla voi heittää kuikkaa saman tien.

  Emppu 14.05.2021

Toimivan tuntuinen halkomakone. Virtasenkaupan palvelu toimi loistavasti. Soitin lisätietoja verkkokaupan asiakaspalvelusta, takaisinsoitto tuli muutaman minuutin kuluessa. Tuote tilattiin perjantaina, maanantaina se tuli kotipihalle (Oulun seutu), Nopea ja mukava palvelu.

  Jaana K. 19.04.2020

Toimitus tapahtui 3 päivässä.Tuotiin kotiin laatikossa painoltaan yli 130kg hyvin suojattu.Olen harrastanut autonasentajan hommia tulkinnut piirustuksia ja lukutaitoinen rakennusmestari.Tämän tuotteen ohjeet ovat erittäi puutteelliset pelkistä nuhruisista moniste kuvista yrittäen nähdä mitä tarkoitetaan 1.2.numero kuvan reunassa ainoa erottuva selkeästi hajoituskuva mikroskoopilla tulkittava vaatii teknistä koulutusta.Kiristys momentit/ohjeet puutuu,hydrauli nesteen määrät puuttuu ohjeissa joku 5.5l=noin11litraa laittaa herkästi liikaa laite oltava vatupassissa eli suorassa voi laitaa silmän punaiseen pisteeseen asti.Kokoaminen vaatii erikois työkaluja ei onnistu jakoavaimella vaatii Putkitonkit ja lenkki taikka kiintoavaimia lisäksi jenkan tiivistys teippiä kohtuudella laitettuna.Kokoaminen ei helppo.Laitteesta yleensä toimii hyvin,mietityttää laitteen kuumeneminen kesällä kun marraskuussaki voi munat paistaa runkon /hydrauliputken päällä.Halkomakone on tehokas ? tarkoitettu halkaisialtaan 30 cm puille.Itse olen käyttänyt turvakehikotonta laitetta halkaisten tyvipöllejä 30-50 cm halkaisialtaan laitteen sivussa oleva apu pöytä vinssillä on tehoton joutuu tukemaan alta pysyäkseen vaakatasossa jos tarkoitettu pöllin nostoon ei voima riitä ehkä kuiva 30 senttinen puu nousee.Kaikista teknisistä ongelmista huolimatta lappilaisittain Hyvä Kampe ripeä laite!Yst,ter,Antero Hildén

  Antero H. 23.11.2020

Toivomus ohuemmalle pilkkeelle olisi ohjausura tai joku muu vastaava mikä keskittää puun kiilalle mutta homma hoituu kun ei hätäile

  Tapani L. 28.04.2020

Käyttöohjeet voisi olla tarkemmat,esim miten hydrauliöljyn kuohuaminen saadaan estettyä.??

  Veli Matti S. 24.12.2019

Turvahäkkyrä solmussa jo heti eka pölkyllä eli ei kannata edes asentaa kun ei käytännössä sovi muuhun kuin koristeeksi. Pölkyn nostin myös turhake koska on vaan jaloissa tiellä eikä jaksa nostaa kuin muutaman kilon...vinssin kiinnike vääntyy jos yrittää nostaa painavampaa...Eli vinssillä ja suojahäkkyrällä kun heittää kuikkaa niin muutoin oikein pätevä ja nopea kone :) , suosittelen. Vehje tuli nopeasti tilauksesta kotipihaan ja on helppo kasata.

PS. Alkuperäiset renkaat toimivat vain kovalla alustalla.

  Matti M. 24.11.2020

  Suosittelemme myös

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä