Ale -20%
Ilmainen toimitus!

Polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin DIR-1000, Scania Heater Solutions

Järeä dieselkäyttöinen lämmitin!

Kone päälle ja lämpöä peliin. Scania Heater Solutions -perheen pienin ja näppärin infrapunalämmitin. Hyvin lähellä täydellisyyttä tiloissa joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta lämmitystä. Lue lisää >>

norm. 1105 € TARJOUS 895 721,77€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 102169204

EAN-koodi: 6438014230993

Toimitus 0 € -
Toimitustavat  

Upea polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin, jolla lämpeää nopeasti!

Koneen tuottama infrapunasäteily lämmittää lämmitysalueella olevan materiaalin, josta se leviää pehmeästi tilan ilmaan. Materiaali siis toimii lämmön varastoijana. Scania-lämmittimen tuottama lämpö ei kuitenkaan milloinkaan ole liian kuumaa, sillä voit itse säätää miten lämpimäksi huoneen haluat.

Erittäin moniosainen ja tehokas paloprosessi sekä tipan tarkasti ohjattu polttoaineensyöttö varmistavat sen, että lämmittimestä ei pääse epämielyttäviä hajuja tai häkää ympäristöön.
Lämmitin ei vaadi palokaasujen poistohormia, sikäli mikäli lämmitettävän tilan ilmanvaihto on oikein toteutettu.

Scania-lämmittimet on testautettu saksalaisen TÜVin laboratorioissa ja niille on myönnetty EU:n asetukset täyttävän standardin mukainen sertifikaatti.

Scanian DIR-1000 on lähellä täydellisyyttä kohteissa, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta lämmitystä. Scanian infrapunalämmittimet ovat todella suosittuja ammattikäytössä ja ne ovatkin vallanneet rakennustyömaat, teollisuushallit ja terassit.

Soveltuu erinomaisesti myös kesämökeille, eikä ihme!

Turvallisuus:
- Kaatumistunnistin
- Liekkivahti
- Ylikuumenemissuoja
- Ylijännitesuoja
- Moottorin pyrmitunnistin
- Sisätilan lämpötilan tunnistin

Tekniset tiedot:
- Lämmitysteho: 10,5 kW
- Lämmitettävä alue: 66 m²
- Polttoaine: Diesel- tai polttoöljy sekä valopetrooli
- Tankki: 25 litraa
- Kulutus: 0,9 l/h
- Virrankulutus: sytytys 60 W, jatkuva 40 W
- Jännite: 230 V / 50 Hz
- Käyttöaika: 26 - 28 h
- Mitat: 71 × 32 × 112 cm

Takuu: 1 vuosi

Yhteystietojasi ei julkaista.

  V.K

  09.01.2020

Halpa ja hyvä ei sovi yhteen. Ei toimi luotettavasti vaan herjaa säännöllisesti kerran päivässä. E1 koodia eli poltin ei syty. On yritetty ilmata yms. Vertailupohjaksi voisin ottaa Airrex Ah-300, jonka myös omistan, siinä ei mitään vastaavaa ongelmaa. On kalliimpi mutta myös paljon laadukkaampi. Tämä ei sovellu oikein ylläpitolämmitykseen kun ei pysy päällä. Täytyy koittaa saada takuukorjaukseen.

  J.H

  28.12.2019

Temppuillut uudesta asti. Satunnaisesti toimii mutta useimmitin käynnistäessä tulee vikakoodi E1 (ei sytytystä). Useamman yrityksen jälkeen saattaa sitten käynnistyä.. Takuuhuollossa vikaa ei löytynyt! Täysi mahdottomuus laittaa laitetta luotettavasti ylläpitämään peruslämpöä silloin kun sille olisi tarvetta! Minun mielestä ei vastaa tämmöisenään tarkoitustaan. Huolettaa jo nyt miten kallis laite toimii enää takuun jälkeen jos nyt jo on tämmöistä.... Yksi tähti miellyttävästä lämmöstä, muuten en ole tyytyväinen.

  Marko K.

  17.12.2019

Hyvin lämmittää ?

  J T.

  17.12.2019

ok peli

  Pekka M.

  17.12.2019

Erittäin miellyttävä ja tehokas lämmittäjä perinteisen löpötykin jälkeen. Positiivinen yllätys oli johdon päässä oleva lämpötila-anturi, jonka saa nostettua ylös vetoisalta ja kylmältä lattialta. Tankkaaminen ei ole kätevä suoritus, pitkä nokkainen kannu on välttämätön.

  Juha K.

  10.12.2019

  mace

  06.12.2019

Ilmaus/sytystys ei toiminut ohjeen mukaan, ei tullut mitään kuplia tms. Mutta kun näki polttoaineletkun täyttyvän ja käänsi ilmausruuvin kiinni, niin syttyi ja toimi!

  Severi

  26.11.2019

Erittäin hyvä lämpöteho ja hiljainen. Helppo käyttää. Suosittelen.

  Epätietoinen

  10.11.2019

Jos käynnistyy sähkökatkon jälkeen automaattisesti niin hyvä, muuten on iso ongelma.

  nimetön

  06.11.2019

lämmittää navetan hyvin vaikka paljon suurempi mitä ohje kirjassa mainittu lämmitys pinta ala koska ei tarvitse olla niin lämmintä

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Infrapunalämmittimet

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä