Ilmainen toimitus!
Asiakkaan kuva

Retkilyhty Twist+ 300 LED, Coleman

Coleman Twist+ 300 retkilyhty

Ladattava, korkean valotehon omaava retkilyhty LED-valolla. Monikäyttöinen ja kestävä retkilyhty on varustettu erityisellä BatteryLock -teknologialla, minkä avulla pariston virrankulutus pysäytetään. Lyhdyn pohjassa on kierrettävä levy, mikä kytkee pariston kokonaan pois käytöstä ja näin ollen estää sen tyhjenemisen. Laadukkaat Coleman retkilyhdyt ovat rungolta… Lue lisää >>

87 70,16€ alv 0 %
Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 3-5 arkipäivää

Tuotekoodi: 23-30505

EAN-koodi: 3138522088774

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Coleman Twist+ 300 retkilyhty

Ladattava, korkean valotehon omaava retkilyhty LED-valolla. Monikäyttöinen ja kestävä retkilyhty on varustettu erityisellä BatteryLock -teknologialla, minkä avulla pariston virrankulutus pysäytetään. Lyhdyn pohjassa on kierrettävä levy, mikä kytkee pariston kokonaan pois käytöstä ja näin ollen estää sen tyhjenemisen. Laadukkaat Coleman retkilyhdyt ovat rungoltaan vahvaa alumiinia ja niissä on särkymätön polykarbonaattilinssi, joten ne kestävät takuulla kovempaakin käyttöä. Retkivalaisin on myös roiskevesisuojattu. Retkivalaisimissa on tehokas ja pitkäikäinen litium-ion-akku, jota voidaan ladata suoraan verkkovirralla tai vaikkapa USB-portin kautta.
Retkilyhdyssä on neljä valotoimintoa, kirkas, medium ja himmeä sekä vilkkuva valo. Himmeän toiminnon valoteho on 50 lumenia ja kirkkaan 300 lumenia.

- Valoteho: (kirkas) 300 Lumen ja (himmeä) 50 Lumen
- Valokeilan pituus: (kirkas) 8 m ja (himmeä) 3 m
- Akku: Lithium-Ion
- Käyttöaika: (kirkas) 9 h ja (himmeä) 75 h
- Suojausluokka: IPX4
- Mitat: Ø 14,7 cm x 28 cm
- Paino: 1,05 kg

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tarvikkeita mökille