Rotanmyrkky Rotex-2

Rotanmyrkky / jyrsijämyrkky

Tehokas torjunta-aine rotille ja hiirille. Syötti on sellaisenaan käyttövalmis ja tehoaa hiiriin ja rottiin kertasyönnillä. Myrkkyä syötyään hiiri / rotta menehtyy noin viikon sisällä.
Torjunta-aine sijoitetaan syöttilaatikkoon tai muutoin sillä tavoin, että muut kuin torjunnan kohteena olevat eläimet eivät pääse syömään sitä. Jos mahdollista syötti tulee kiinnit… Lue lisää tuotteesta Rotanmyrkky Rotex-2

6,90 € 5,56 € ALV 0 %

Tuotekoodi: 270097

Toimituskulut alk. 4,90 € - Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Rotanmyrkky / jyrsijämyrkky

Tehokas torjunta-aine rotille ja hiirille. Syötti on sellaisenaan käyttövalmis ja tehoaa hiiriin ja rottiin kertasyönnillä. Myrkkyä syötyään hiiri / rotta menehtyy noin viikon sisällä.
Torjunta-aine sijoitetaan syöttilaatikkoon tai muutoin sillä tavoin, että muut kuin torjunnan kohteena olevat eläimet eivät pääse syömään sitä. Jos mahdollista syötti tulee kiinnittää niin, ettei sitä voi kuljettaa pois. Syöttipisteisiin on merkittävä selvästi, että ne sisältävät jyrsijämyrkkyä ja ettei niihin saa koskea. Sijoita syötit seinien viereen tai paikkoihin, joissa olet havainnut merkkejä jyrsijöistä. Aseta syötti mahdollisimman lähelle jyrsijän jälkiä kuivaan paikkaan, suojaan auringonvalolta. Syöttipakkaukset ovat valmiita ja helppokäyttöisiä, älä avaa syöttipussia.
Syöttejä pidetään hiirien ja rottien saatavilla, kunnes syötin kulutus loppuu.Tarvittaessa syöttiä lisätään viikottain. Torjunnan kesto saattaa vaihdella jyrsijöiden määrästä riippuen 2-5 viikkoa. Syöttien jatkuva käyttö on kiellettyä, torjuntaa saa jatkaa yhtäjaksoisesti korkeintaan 5 viikkoa.

Valmistetta käsiteltäessä suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Pese kädet aineen käsittelyn jälkeen. Syötit on aina sijoitettava lasten ja muiden kuin torjuttavien eläinten ulottumattomiin.
Kuolleet jyrsijät on kerättävä käsittelyn aikana vähintään yhtä usein kuin syötit tarkistetaan. Ne laitetaan kannellisiin jäteastioihin ja hävitetään sekajätteen mukana. Torjunnan loputtua jäljelle jääneet syötit on korjattava pois ja hävitettävä ongelmajätteenä. Lintujen ja luonnonvaraisten nisäkkäiden suojelemiseksi ympäristöön levinnyt tuote on poistettava. Ylijäänyt, käyttökelvoton syötti viedään ongelmajätteen keräyspisteeseen.

- Sisä- ja ulkokäyttöön
- Voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina
- Tehoaine: Bromadioloni, 0,05 g / kg
- Jyväsyötti 4 x 50 g

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä