Ale -28%

Ruosteen irrottaja MOS2, 600 ml, Liqui Moly

Ruosteen irrottaja MOS2

Ainutlaatuinen irrotusöljy tunkeutuu pieniinkin rakoihin, myös ruosteen läpi liuottaen sitä. Helpottaa osien purkamista. Syrjäyttää kosteuden ja jättää kestävän voitelukalvon sekä suojan korroosiota vastaan. Nopeatoiminen aine ei vahingoita muovi- tai metalliosia eikä maalipintoja. Sisältää molybdeeni-sulfidia, joka toimii kitkanpienentäjänä. Parantaa merkittävästi vo… Lue lisää >>

norm. 10,80 TARJOUS 7,80 6,29€ alv 0 %
Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 1-3 arkipäivää

Tuotekoodi: 107-2993

EAN-koodi: 4100420029936

Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 € -
Toimitustavat  

Pakkauskoko: 0.6 L

Vertailuhinta: 13.00 € / L

Ruosteen irrottaja MOS2

Ainutlaatuinen irrotusöljy tunkeutuu pieniinkin rakoihin, myös ruosteen läpi liuottaen sitä. Helpottaa osien purkamista. Syrjäyttää kosteuden ja jättää kestävän voitelukalvon sekä suojan korroosiota vastaan. Nopeatoiminen aine ei vahingoita muovi- tai metalliosia eikä maalipintoja. Sisältää molybdeeni-sulfidia, joka toimii kitkanpienentäjänä. Parantaa merkittävästi voiteluominaisuuksia purettavissa kohteissa. Käyttö: Suihkuta jumiutuneeseen kohteeseen reilusti, anna vaikuttaa hetken ja pura osat. Hankalissa tapauksissa voi antaa vaikuttaa pidemmän aikaa ja/tai koputella ruostunutta kohdetta kevyesti esim. vasaralla. Näin voi ruosteeseen saada aikaan hiushalkeamia, joista irrottaja-aine pääsee nopeammin kohteeseen.

FI
Varoitus: Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa.
Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista ja halkeilua.

SE
Extremt bransfarlig aerosol. Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. Upperpad kontaks kan ge torr hud eller hudsprickor.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Korroosionesto

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä