Ale -27%
Asiakkaan kuva

Siirrettävä ilmastointilaite 7000, Duro

Kodin viilentäminen helposti on mahdollista!

Hyvästit tuskaiselle lämpötilalle sisällä. Tällä ilmastointilaitteella tuot viilennyksen sisätiloihin helposti ja edullisesti ilman kiinteitä asennuksia. Nauti mukavasta lämpötilasta ja nuku yösi hyvin ilman hikoilua. Suunniteltu max 30 m² kokoisille huoneille. Lue lisää >>

Säästä 90 €

329 €
TARJOUS 239
192,74€ alv 0 % ILMAINEN TOIMITUS
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: A007D-07C

Takuu: 1 vuosi

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tuulettimet sekä viilennys- ja ilmastointilaitteet

Siirrettävä ilmastointilaite Duro 7000

Tee sisätiloista mukavia oleskella, nukkua ja tehdä töitä! Tällä Duro 7000 ilmastointilaitteella voit viilentää, poistaa kosteutta ja kierrättää ilmaa. Laite on tehokkaimillaan 5-20 m² huoneissa, mutta viilentää mukavasti aina 30 m² huonetiloihin asti. Se on myös äärimmäisen hiljainen joten käyttö ei häiritse yöuniasi. Ei enää tuskallisen kuuma sisällä, kodin ja toimiston viilentäminen on helppo homma!

Tämä tehokkaan A-energialuokan laite on helposti siirrettävä tilasta toiseen ja voihan sen ottaa vaikka mökille mukaan. Se kierrättää 320 kuutiometriä ilmaa ja poistaa kosteutta jopa 0.8 litraa yhden tunnin aikana. Jäähdytyksen lisäksi voit käyttää laitetta myös pelkkään kosteudenpoistoon tai tuulettimena kierrättäen ilmaa sisätiloissa.

Laitteessa on kaksi eri puhallusnopeutta sekä 24 h ajastin jolla voit säätää sen toimimaan kätevästi haluttuina aikoina. Mukana toimitetaan myös kaukosäädin sekä 1.5 m pitkä ulosvientiputki kuumalle ilmalle.

Ulosvientiputken kiinteälle ikkuna-asennukselle paketissa on muoviset paneelit joissa valmis reikä putkelle. Asennuspalat sopivat ikkunaan jonka leveys tai korkeus on minimissään 68 cm ja maksimissaan 123 cm. Avattavaan ikkunaan löytyy lisävarusteena helppokäyttöistä ikkunan tiivistesarjaa joka myydään erikseen. LÖYDÄT TUOTTEEN TÄSTÄ.

Tämä ilmastointikone on myös erittäin suosittu karavaanareiden keskuudessa. Se menee pieneen tilaan kaappiin ja on huomattavasti edullisempi kuin katolle kiinteästi asennettava ilmastointilaite. Sitä voi halutessaan myös kätevästi siirtää asuntoauton / asuntovaunun sekä oman kodin tai mökin välillä.

Ominaisuudet:

 • Ottoteho: 780 W
 • Tuotto: 2050 W
 • Ilmankierrätys: 320 m³ / h
 • Kosteudenpoisto: 0,8 l / h
 • Puhallusnopeudet: 2
 • Ajastin: 24h
 • Hiljainen: kovimmalla puhalluksellakin vain 65 dB
 • Energialuokka A
 • Kylmäaine R290 (EKO)
 • Kaukosäädin (mukana tarvittavat 2 x AAA paristot)
 • Ulosvientiputken pituus 1,5 m, halkaisija 150 mm
 • Laitteen mitat pyörien kanssa: K 69 x L 33 x S 29 cm
 • Laitteen paino 18 kg

Viilennä sisätilat mukaviksi - Katso tästä tarjouksemme siirrettävästä ilmastointilaitteesta!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Ei saatu asuntovaunuun kiinteän ilmastointilaitteen asennusta niin tilalle tuli tämä. Toimii tosi hyvin ja säästettiin samalla 2000e. Kelpaa! ps. koirakin tykkää.

  Johannes N. 10.06.2021

Ilmastointi laite on kooltaan pieni ja mahtuu kätevästi asuntoautoon. Valitsin tämän mallin sähkön kulutuksen vuoksi koska muutamalla suosimallamme leirintä alueella on 2kw sähkö liitäntä ja tämä toimii niissä erinomaisesti ja voi vielä muita laitetteita käyttää samaan aikaan. Tällä teholla ei jaksa tulikuumaa autoa viilentää auringon paisteessa kylmäksi mutta jos on koko päivän päällä pysyy ilma viileänä koko päivän. Auringon laskettua saa aina torpan ihan kylmäksi

  Marko 08.06.2021

Ihana laite! On niin sopivan kokoinen, että mahtuu asuntovaunun kaappiin säilöön ja tätä on nyt jo ehditty käyttämään yhden viikonlopun vaunussa ja useampi päivä kotona makuuhuoneessa. Jopa minä jaksan kantaa sitä eikä tarvitse aina miestä apuun. Suosittelen ☀️🥰

  Liisa R. 07.06.2021

Muuttui kesän treenit mukavammaksi viileässä. Automaattinen toiminto pelaa hyvin.

  Niko M. 04.06.2021

Käytössä makkarissa ja otetaan myös varmasti mökille mukaan koska pienikokoinen. Suosittelen!

  Sami V. 24.05.2021

Tuote tuli nopeasti ja saatiin viilennys meidän kerrostalohuoneistoon on myös helppo käyttää

  Jarmo ja Kirsti 07.06.2021

toimii ok

  GZ-55 25.05.2021

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä