Tavaratilan matto Mercedes-Benz EQB X243 (2021➟) 🙂

Säädettävän tavaratilan ylemmälle tasolle

Ale -14%
Asiakkaan kuva
  • Automallikohtainen täydellinen istuvuus
  • Reilusti korotetut reunukset
  • Laadukas ja kestävä materiaali

Autoon tarkasti istuva mallikohtainen tavaratilan matto. Cool-Liner sarjan matot on valmistettu kestävästä muovista ja niissä on reilut, jopa 6 cm korkeat reunukset, jotka pitävät erilaiset nesteet ja lian pois auton verhoiluista. Lue lisää >>

Säästä
10 €

59,90
norm. 69,90
48,31 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Aristar tavaratilamatto suojaa autosi takatilaa ja säästää sitä kulumiselta. Se on tarkasti mallikohtaisesti muotoiltu, ja istuu tyylikkäästi alkuperäisen maton tapaan. Lisäksi pohja on reilusti kuvioitu, jotta pinta ei olisi liukas. Aristar Cool-Liner malleissa olevat jopa 6 cm korotetut reunat estävät lian ja nesteiden joutumisen tavaratilaan, joten voit huoletta käyttää tavaratilaa kaiken tarpeellisen kuskaamiseen!

Takaluukun matto on valmistettu öljyä, liuottimia ja pakkasta kestävästä muovista, joten se on myös helppo pestä ja puhdistaa. Materiaali on myös vedenpitävää, hajutonta, lämpötilan vaihteluita kestävää sekä öljy- ja kemikaaliroiskeita hylkivää sekä 100% kierrätettävää materiaalia.

Lisähuomioita matoista:

Sopii myös:

  • GLB (X247) 2019
  • EQB (X243) electric 2021➟


Mikäli et löytänyt autoosi sopivaa mattoa kokeile helppoa hakukonettamme TÄSTÄ LINKISTÄ

  Tomi M. 17.04.2024

Tilaus tuli nopeammin kuin osasi odottaa! Lähettäjän pieni lahja lähetyksessä oli iso plussa. Itse matto sopii täydellisesti ja on laadultaa todella hyvä!

  Lauri V. 21.02.2024

En tiedä onko istuvuus yhtä hyvä kuin mersun omassa mutta omaan makuun aivan riittävän hyvä eli peittää koko tavaratilan pohjan eikä jää kuprulle mistään. Reilut reunat.

  Jari L. 12.07.2024

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös