Kuminen tavaratilan matto Suzuki Celerio (2016➟) 🙂

  • Täydellinen malllikohtainen istuvuus
  • Laadukas ja kestävä materiaali
  • Korotetut ja vahvistetut reunukset

Frogum tavaratilan matot istuvat tarkasti autoon ja suojaavat takakontin sisäpintoja lialta, loskalta, hiekalta ja vedeltä. Ne kestävät kovaa käyttöä eivätkä haise epämiellyttävälle kumille. Lue lisää >>

Säästä
10 €

59,90
norm. 69,90
48,31 alv 0 %

Saatavuusarvio: 4-8 viikkoa

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Frogumin tyylikkäissä satiinipintaisissa matoissa on karkea kuviointi, joten niiden päälle lastatut tavarat pysyvät paremmin paikallaan. Erityisellä 3D tekniikalla autoon täsmällisesti sovitetut ja korotetuilla reunuksilla varustetut matot suojaavat autosi takakonttia lialta, loskalta, hiekalta ja nesteiltä kuljetettavasta tavarasta riippumatta.

HUOM! Tästä matosta on saatavilla myös matalammilla reunuksilla ja ohuemmasta materiaalista valmistettu Dry Zone malli, jonka löydät TÄSTÄ LINKISTÄ

TPE materiaaliksi kutsutun kumin seassa on aavistus muovia, jotta matto saadaan pitämään muotonsa ja sen kestävyys paranee entisestään. Matoissa on tehtaalta tullessa hyvin mieto vaniljan tuoksu, joka häviää nopeasti käytössä. Uusimalla tavaratilan matot, ehostat ja siistit autosi ulkoasun helposti ja edullisesti.

Mikäli et löytänyt autoosi sopivaa mattoa kokeile helppoa hakukonettamme TÄSTÄ LINKISTÄ

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös