Verkkokaupan toimitusehdot

Tilaus

Voit tilata tuotteemme helposti suoraan verkkokaupastamme tai asioimalla myymälässämme. Apua tilauksen tekemiseen saat tarvittaessa sähköpostitse. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi tai puhelimitse. Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias tai tilaajalla tulee olla huoltajan lupa tilaukseen. Toimitamme tuotteita vain Suomeen pois lukien Ahvenanmaa sekä muu saaristo, johon ei kulje normaaleita liikenneyhteyksiä tai vaatii lauttakuljetuksen.

 

Toimitustavat

Saatavilla olevat toimitustavat riippuvat tilauksesi sisällöstä. Saat kassasivulla valita aina kaikista mahdollisista toimitusvaihtoehdoista sinulle sopivimman. Käytössämme olevat toimitustavat:

 • Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista
 • Nouto Matkahuollon palvelupisteestä
 • Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana (yksityisasiakkaille)
 • Matkahuollon toimitus ovelle työpäivän aikana (yrityksille)
 • Postitoimitus lähimpään postitoimipisteeseen tai postin automaattiin
 • Postin rahtitoimitus suurille lähetyksille
 • Nouto myymälästämme Salosta

 

Toimituskulut

 • Tarjoamme yli 95e arvoisiin pakettien noutopisteisiin soveltuviin tilauksiin ilmaisen toimitusvaihtoehdon. Huomaathan että pakettiautomaatit, ruokakaupat ja kioskit eivät käsittele suuria ja painavia lähetyksiä kuten esimerkiksi rahtituotteet.
 • Tarkat painon ja tilavuuden mukaan määräytyvät hinnat näet tilausvaiheessa ostoskorista.

 

Paytrailin maksutavat

 • Pankit: Osuuspankki, Danske Bank, Nordea, Aktia, Säästöpankki ja S-Pankki.
 • Mobiilimaksut: Pivo, Siirto, MobilePay
 • Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
 • Lisätietoja: www.paytrail.com

 

Avarda maksutavat

 • Virtasenkauppa - Lasku Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku. Luottoehdot ja vakiomuotoiset
  kuluttajaluottotiedot.
 • Virtasenkauppa osamaksu Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Luottoehdot ja vakiomuotoiset
  kuluttajaluottotiedot.
 • Virtasenkauppa Osamaksu PLUS  maksutavalla voit jakaa yli 4000 € ostoksen pienempiin osiin. Saat ostoksellesi jopa 72 kk maksuaikaa ja voit milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan saldon pois. Valitset itse kuinka paljon maksat kuukausittain, minimisumma on kerrottu laskulla. Luottoehdot

  Luoton vuosikorko on 9,95 % ja kuukausimaksu on 4,95 euroa. Todellinen vuosikorko laskettuna 10 000,00 € esimerkkiluotolle 36 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 11,57 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 36 kk maksuajalla on 11 785,94 €. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

 • Osamaksun Plus maksutavan luottoehdot löydät tästä linkistä
 • Verkkomaksu Verkkomaksu on mahdollista OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.
 • Korttimaksu Korttimaksu on mahdollista Visa, Visa Electron, Maestro sekä MasterCard -korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksupalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.
 • MobilePay Mobilepay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään Mobilepay-sovelluksessa. Valitsemalla Mobilepayn, sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Netsin maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi, avaat Mobilepay-sovelluksen matkapuhelimeltasi, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.
 • Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa? Luotonmyöntäjä Avarda auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa www.avarda.com/fi

 

Muut maksutavat

 • Yrityksille ja julkishallinnolle: Voitte valita haluamanne laskun toimitustavan 3 eri vaihtoehdosta: verkkolasku, pdf-lasku tai postitse toimitettava kirjelasku (kirjeen postitusmaksu 2,99 €). Tarkistamme yrityksen luotto- ja osoitetiedot. Edellytämme laskutusasiakkailta, että yritys on toiminut vähintään 3 vuotta. Myyjä varaa oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla. Lisäämme kauppahintaan aina 5 euron laskutuslisän. Erääntyneistä laskuista perimme korkolain mukaisen viivästyskoron ja huomautusmaksun. 

 

Toimitusaika

Pyrimme ilmoittamaan kaikissa tuotteissa toimitusajan jo tuotekortilla. Pääsääntöisesti kaikki varastotuotteet toimitetaan huippunopealla aikataululla jopa samana päivänä, ainoastaan harvinaisemmat tuotteet saattavat saapua valmistajalta pidemmällä aikataululla. Saat tiedon tilaamasi tuotteen toimitusajasta tilauskäsittelyn aikana. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä heti tiedon saatuamme.

 

Hinnat ja arvonlisävero

Hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät ALV:n %. Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Myyjä varaa oikeuden muuttaa verkkokaupassa mainittuja hinnaston hintoja.

 

Omistusoikeus

Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Lue ohje helppoon palauttamiseen! Klikkaa.

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on pääasiassa ilmainen 14 päivän peruuttamis- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Jos tuote tai tuotteet toimitetaan useammassa erässä, 14 päivän määräaika lasketaan viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien vastaanottopäivä. Määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisesta on tehty määräajassa.

Peruuttamisesta voi ilmoittaa lähetyksen mukana toimitettavaa peruuttamislomaketta käyttäen tai helpommin käyttämällä sähköistä takuu- ja palautuslomaketta. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ilman yksiselitteistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että peruuttamisilmoitus on tehty. Peruuttamiselle ei tarvitse ilmoittaa syytä.

Asiakkaan velvollisuus on tarvittaessa näyttää tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kuitin avulla.

Asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes asiakas on päättänyt pitää tavaran. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tuotetta vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi. Huomio! Esimerkiksi sähköosien sovittaminen paikoilleen katkaisee palautusoikeuden.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että tilaus tulee yritykselle. Tällöin kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa.

Tuotteiden palauttaminen on ensisijaisesti asiakkaalle maksutonta. Tuotteet on palautettava Postin, Matkahuollon tai kulloinkin käyttämämme rahtiyrityksen asiakaspalautuksella hyvin pakattuna annettujen ohjeiden mukaisesti tai tuomalla tuote suoraan myymälään. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta palautuskulut, mikäli tuote on selvästi käyttöönotettu tai palautus on muuten aiheeton. Tuotteet on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tuotteet takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Emme lunasta jälkivaatimus/postiennakko -lähetyksiä.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Mahdollisista kuljetusvaurioista on tehtävä välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle ja verkkokaupalle.

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamansa suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että asiakas on valinnut edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä heti palautettavan tavaran saavuttua takaisin. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, ettei asiakkaalle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Ilmainen palautus ei koske rahtitoimituksena palautettavia tuotteita. Rahdin kautta palautetuista tuotteista perimme todelliset verkkokaupalle aiheutuneet rahtikulut (suuret ja/tai painavat tuotteet, kuten suksiboksit). Voitte ennen palautusta tiedustella asiakaspalvelulta todelliset palautuskustannukset rahtien palautuksiin.

 

Takuu

Takuuajat ovat tuotekohtaisia ja maahantuojien määrittelemiä, useimmiten kuitenkin vähintään 1 vuoden. Osien asennuksessa on noudatettava tuotteen valmistajan asennus- ja käyttöohjeita. Takuu ei vastaa osien normaalia kulumista. Kaupalliseen vuokrauskäyttöön hankituille tuotteille ei myönnetä takuuta. Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme huollon tarkastusmaksun tuntiveloituksen mukaisesti (40 € per alkava 30 min) sekä mahdolliset toimituskulut. 

 

Tuotetiedot

Tuotteiden tiedot ovat näkyvissä verkkokaupassa. Mikäli tiedoissa on merkittävä virhe, asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote. Palautuksen tulee tapahtua 14 vuorokauden aikana tuotteen vastaanottamisesta.

Joissain tuotetiedoissa ilmoitetaan tuotteeseen kuuluvien lisävarusteiden tai varaosien tuotekoodeja. Nämä lisäosat ovat erikseen tilattavissa eivätkä sisälly tuotteen myyntihintaan ellei toisin ole mainittu.

 

Vahingoittunut paketti

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Posti). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

 

Tietosuoja

Lue tietosuojaseloste täältä.

 

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).